Temmuz 2011 dondurulmuş tedavisine başlayacaklar...

mrb arkadaşım öncelikle başarısız tüp denemen için geçmiş olsun diyorum rabbim hakkında hayırlısını versin. yazdıklarını okuyunca cvp verme gereği duydum. bende şubat ayında ege üniversitesinde ilk tüp bebeğimi denedim ancak dış gebelikle sonuçlandı. ilk egeye giderken eşimde bende çok kararsızdık aslında irembe yada smyrna yı düşünürken biden önce oraya gitmeye karar verdik ve görüşmemiz sonunda da orada kaldık ve şuanda görüyorumki en doğru kararı vermişiz. ben işlemlerin çokta uzun sürdüğünü söyleyemem biz rapor hakkımızı kullandık istedikleri herşeyi hazırlayıp götürdükten sonra raporumuz bir hafta içinde çıktı ve adet günümü bekleyip tedaviye başladık. sorduğumuz her sorunun cvbını açık ve net bir şekilde alabildik ayrıca hem yumurta toplama hemde transfer sonrası tüp bebek yataklı servis bölümünde görevli yardımıyla enaz 3-4 saatlik dinlenmeye alındık. transferden sonra kesinlikle enaz 3 saat yatırıyorlar. hastaneyle ilgili tek sıkıntımız tedavi sürecinde çağırdıkları günlerde sabah saat 9:00 dan öğleden sonra 14:00 a kadar işlemler için orada bulunmak zorunda kalmamızdı yani oraya gittiğinde o gününü gözden çıkarıpta gideceksin. onun dışında herşeyden memnunduk.
hiç değilse sonunda, acaba herşeyi para içinmi yapıyorlar, yoksa bizi oyaladılarmı, o kadar para verdik sonuç bumu olacaktı gibi sorularla başbaşa kalmıyorsun.
hepimiz evlat hasretiyle yanıyoruz ve biran önce bebeklerimize kavuşmak için bir çıkar yol arayışı içindeyiz rabbim hangimizin hakkında neresi hayırlıysa bizi oraya doğru yönlendirsin.
ben sadece gitmiş görmüş ve yaşamış biri olaraktan bilginiz olması açısından cvp yazdım size umarım birdahaki sefere bebeklerimize kavuşuruz )

cevabın için teşekkürler,yine egeye mi gitmeyi düşünüyorsun?

merhaba dondurulmuş tedavisine başladın sanırım,hayırlı olsun,sana özelden mesaj yazmıştım,yazdığım mail adresime cevap verirsen sevinirim.

kıslaaaaaaaarrrr, haniiiiiiiii, hamilelik sonucu alan arkadaşlarımız yok mu, dondurulmuşlarınız çok uzun sürdüü, sonuç alan kimsecikler yok mu burda??:26:

mrb kızlar DONDURULMUS tedavısı kısa denıldı ama hıc de kısa degıl rahımı hazırlamak uzun suryr.kızlar adetın 9.gunu kalınlık 9,5 mm olculdu nasıl sızce? tedavıdekılere rabbımden kolalylık ve guzel haberler dılıyrm ınsalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…