Temmuz 2011 dondurulmuş tedavisine başlayacaklar...

yerleri silme bence yaa boşver.yanımda devamlı biri olmayacak ama annem ara sıra gider gelir herhalde.izin 2 hafta aldım.nete giremeyeceğim maalesef.sen ne kadar dinleneceksin?

Aslında bugün ise gidecektim ama dün akşamustu kasıklarımda bişeyler oldu, hem heyecan yaptım, hem sevindim, hem endişelendim. Gecen sefer hiç böyle hissetmemistim. Kasıklarım dolu sanki, hafif bir sizi var, arada da kasiliyor. Ben de araştırdım, gunüne ve hücre sayısına göre zaten dün tutunması için ideal günmüş, tabii değişir ama ne bilim bugün de evde olmak geldi içimden. Çarşamba iste olmak zorundayim ona eminim yarın bilmiyorum. Karışık yani))

Senin annen yakında ne güzel, benim burda kimsem yok. Tüm ailem istanbulda, sagolsun esim yaptı günlerdir herseyi ama evi görmesen inanmazsin uçuyor resmen))

senin günü ve hücre sayısı neydi ideal olan?

senin günü ve hücre sayısı neydi ideal olan?

Ben söyle hesapladim, ilkinde 11 Nisan'da yumurtalarım toplandı, 14 Nisan'da transfer yapıldı. Yani transfer gunü 3 gunluklerdi, o gün donduruldular. Ve o gün hemen hepsi 7-8 hucreliydi. Şimdi de cozuldukten yaklaşık 1 gün sonra transfer oldu. Sonuc olarak 4 günlük oluyor. 10-12 hücreli dedi Erol bey. İnternette de söyle diyor: normalde tüplerde dollenip olusan embriyo 3-4 gün sonra rahime ulaşıyor. Oluşumundan 6-7 gün sonra rahime tutunuyor. Bu transferim 14 Temmuz'da oldu. Embriyom 4 gunluktu, transferden sonra 2-3 günde tutunması ideal olan bu hesapla. Dün tam 7 gunluktu. Umarım çok karışık anlatmadım.

Sunu da söyleyeyim bu bir kural değil, herseye göre degisir

anladım,o zaman benim de aynı öyle olacak.

İnşallah yarın transferin gerçekleşir. Neye giremem dedin ama sonucunu yaz olur mü? Kaç gundur konuşuyoruz basbasa aklımda olacaksın. Dua ediyorum ikimize de allahım hayirlisiyla güldürsün yüzlerimizi.

İnşallah yarın transferin gerçekleşir. Neye giremem dedin ama sonucunu yaz olur mü? Kaç gundur konuşuyoruz basbasa aklımda olacaksın. Dua ediyorum ikimize de allahım hayirlisiyla güldürsün yüzlerimizi.

aminn,inşallah canımmmm.evde internet olmadığı için giremeyeceğim.bende burdaki izin işleri ile uğraştım.mesai bitmek üzere.valla ben de seni merak edeceğim ama maalesef internet yok.ben de dua ediyorum.ikimiz de iyi haberlerimizi alırız inşallah.
sana iyi dinlenmeler,kendine iyi bak.
uzun bir süre burada olamayacağım,hoşçakal.

Saglık, sabır diliyorum. Bebeğinin haberiyle donersin inşallah isine. Dönünce beni unutma yaz lütfen. Ben buralardayim. Sonucu yine bu sayfaya yazarım. Dualarım seninle...

Saglık, sabır diliyorum. Bebeğinin haberiyle donersin inşallah isine. Dönünce beni unutma yaz lütfen. Ben buralardayim. Sonucu yine bu sayfaya yazarım. Dualarım seninle...

sağolasın,ben de dua edeceğim ikimiz için de.
byeee

selam arkadaşlar...
bende bugün adet oldum yarın kontrolüm var..
dondurulmuş transferim olacak...
ağustos başına denk gelecek sanırım..
kaçıncı gün tarnsfer oluyor ortalama olarak...
yarın herşeyi konuşucam doktorumla ama çok heyecanlıyım..

Slm passiflora, benim de dondurulmuş transferim oldu. 5.günümün içindeyim. Bana uygulanan tedavi kısa protokoldu, adetimin 2.gunü cyclo başladım. 15.gün transfer oldu. Uzun protokol ise bildigim kadarıyla 40 gün kadar sürüyor. Bunlardan hangisinin uygulanacağını senin durumun belirliyor.

Dilerim hersey rahat ve iyi gecer. Hakkımızda en hayırlısı olsun.

evet canım transferden sonra 2. gün bugün 27 temmuz test günüm

Kaçıncı gün test istedi doktor. Ben 5.günümün içindeyim 14 temmuz 15.30 transferim oldu. Yani bugun 15.30da t dort gundur embriyom bendeydi. benim test gunüm 26si, o gün 12 gundur bende olacak inşallah. Senin erken istemiş o zaman doktor dimi?

selam canım...
rabbim seninde güzel sonuçlar almanı nasip etsin...
benimde sanırım kısa protokol...
bu sabah gittim estrofem tablet verdiler..
günde 2 tane kullanıcam..
1 hafta sonra kontrole çağırdılar...
15. gün fln olacakmış transfer...

kyr benim transfer 17 temmuzda saat 10.35 de oldu test günüm 27 temmuz 11. gün oluyor evet seninkinden 1 gün erken benim test günüm 5. gün emriyosu benimkide

merhaba arkadaşlar ben aranıza yenı katıldım benım transferım ağustosta olacak bana dr doğum kontrol hpı verdı nedenini anlayamadım sizlerde kullandınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…