Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaaaaa akıntı bendede yok önceden vardı şimdi yok 2 gündr baş ağrısı var yoksa tutumadımı acaba.............

ALINTIDIR.... HAMILE OLANLARIN BELIRTILERI BUNLAR

benim belirtilerim gögüste sertlik,rahimde sisme ve agirlik hissi olmustu.Tabi seninde belirttigin gibi herkeste cok farkli oluyor.Insallah hayirli haber alirsin

bende 4 aşılama yaptırmış biri olarak,,,3 aşılamam tuttu sadece 1 tanesi tutmadııı,,,tutan aşılamarımda ağrılarım vardı kasıkları ağrıyoduuu şişlik vardı,,göğüslerim hassaslaştı sık idrar..ve sulu akıntım oluyoduuu,,ama herkeste aynı olmaya bilir canımm..hakkında hayırlısı olsun inşallah……………en zorda beklemesi seni çok ii anlıyorumm,,ama bu dönemde stres yapma rahat ol

ben iğne tedavisinden sonra aşılama yaptırdım belirti olarak sadece göğüslerimde şişme vardı çok ağrılı oldu ama başka belırtı yaşamadım canım işallah sende güzel haberler verirsin bize.

herkesde degisiklik gosterir bu..ben 3 defa asilama oldum 3. tuttu ilk ikisi tutmadi ama hic bir belirtim yoktu adet olacakmisim gibi belirtiler vardi ama hamileymisim..sadece bende adetime 5 gun ve 3 gun kala implantasyon(yerlesme) kanamasi olmustu digerlerinden farkli olarak!!!!

bmiyorum kafam allak bullak oldu şuan kafam ağrıyor ğögüsüm şiş acıyor rahmimde felan bişey yok

arkadaşım bence bekle belki test gününden önce olumsuz bi sonuç görürsün ama bi bakarsın sonradan gebelik anlaşılmış,o sıkıntıyı 2 kere yaşama bence

evetde kendimi durduramıyorum ama bekliycem inşallah bu mübarek gece hürmetine ALLAHIM dualarımızı kabül eder

Canim benim catlatma iğnemden itibaren kasiklarimda sanci ve karnımda sisme oldu. Cuma asilama oldum sali sabahına kadar agrilarim devam etti, karnımın altı şişti. Yani aşılama gununu de sayarsak 4 gun boyunca karnım agridi 5. gun sabahı normal uyandım.

Benim karnım su an sortlarım eteklerim falan dar gelecek sekilde şiş, hatta hic bu kadar gobegim olmamisti diyebilirim

bizim 1 gün vardı sanki aramızda.bende hiçbir belirti yok.forumları okuyorum ara ara orada çoğu hamilelik belirtisi diye yazmış bahsettiğin akıntıyı.inşallah bebişin habercisidir

insallah canim ya benim okuduklarim da sivi akinti hamilelik belirtisi ama benimki sivi degil bakalım hayirlisi ak koyun kara koyun yakında belli olacak:))

merak edıyorum döllenme ne zaman gerceklesıyorkı...mesela transfer oldugu gün döllenıyor mu yanı ılk gun bız gebe mı kalıyoruz ?

Benim bildigim yani doktorun bana soyledigi aşılamadan sonraki 45 dakika spermin yumurtayı delme olayı, o yuzden bizi 45 dakika yatiriyorlar zaten o arada deldi deldi, delmedi yapacak hicbirsey yok. Eger delerse de dollenme ve yukarı cikip yerlesmesi bu asama da 5-6 gun diye biliyorum canim.

bhcg eger 8-9. gunlerde salgilanmaya basliyor ise bizi neden bekletiyorlar 14 gun yaw:)))

madeleiness yumurtayla spermin birkaç gün ömrü yokmu?? neden sadece 45 dakika acaba değilmi??

:)))) herkeste bır panık soz konusu:)

8.ve 9.gun dollenıosa neden bız beklıos bende aynı soruyu sordum kendıme bunu okudugumda...ben sahek kadar sabırlı dıılım 10.gun bakcam gıbı:)

ayneeeeennnnn....allahtan evdeyım dısarı cıkmaya kalkıssam bunalıma gırcem kıyafetlerı deneyerek:)

:)))) herkeste bır panık soz konusu:)

8.ve 9.gun dollenıosa neden bız beklıos bende aynı soruyu sordum kendıme bunu okudugumda...ben sahek kadar sabırlı dıılım 10.gun bakcam gıbı:)

hadi bakalım canım diyorlarki idrarda daha çıkmazmışki kandada düşük çıkarmış moral bozukluğu olurmuşyoksa uçacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…