Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:)))) herkeste bır panık soz konusu:)

8.ve 9.gun dollenıosa neden bız beklıos bende aynı soruyu sordum kendıme bunu okudugumda...ben sahek kadar sabırlı dıılım 10.gun bakcam gıbı:)

bakma canim, doktorum bana dedi ki kanda 5 in ustu pozitif ama sen 20 nin uzerinde ise pozitif bekle cunku verdigimiz ilaclarin bhcg ye etkisi var su an da yapsan 5 den buyuk cikar. Sen simdi 10. gun yaparsan atiyorum 12 cikar negatif dersin, halbuki 14 de belki 80 olacak o deger. yine de sen bilirsin ama ben 14. gunu bile bitirmeyi dusunuyorum tabi eger regl olmaz isem

sagol canım koskoca tam 5 gün var inşallah geçecek senin akıntı nasıl oldu yorumlarda normal diyorlar ama bende yokkkk

akinti bitti canim bir tek sabah geldi. sabah kasiklarimda sanki balondan kaygan bir sey var ve paaat diye kayip cikacak gibi bir his vardı, biraz dinlendim gecti, neler oluyor acaba iceride:))

akinti bitti canim bir tek sabah geldi. sabah kasiklarimda sanki balondan kaygan bir sey var ve paaat diye kayip cikacak gibi bir his vardı, biraz dinlendim gecti, neler oluyor acaba iceride:))

aman canım dikkat et ben valla 1aydr elime süpürge dahi almıyom şımartıyom kendimi

kızlar bugün ilaçlarımı aldım.yarın akşam ilk iğneme başlıyorum hayırlısıyla.. içimde bi huzursuzluk var,korkuyorum sanki

ben de aranıza yeni katılanlardanım 07.07.2011 aşılamam yapıldı ben 2. bebeğimi arıyorum 16 yaşında oğlum var bir daha gebe kalamadım bugün 9.gün 15.gün nkanda baktırıcam allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlarr selam...2.aşılamaya start verdik...hadi hayırlısı....yazdıklarınızı okudum.benim ilk aşılamamda ne monitörle baktılar ne de idrara sıkışık girdim...bir de herkesin 5. gün başladığı klomene dr beni 8. gün başlattı... yani bence öylesine yapılmış bir aşılama gibi geldi bana....

umarım bu ay bize hayırlı uğurlu gelir....sabah ilk klomenimi içtimmmm

bana klomen yada baska bısey verılmedı...sadece 8.gun ovıtrelle dıe bır ılacı kolumdan vurulucam okadar....bugün 4.günüm sol bacagım ve kasığım periyodik sekılde yumruk atılmış gıbı acı verıyooo

soldan mı yumurtladın acabaaa

Kızlar mrb!önce kısaca öykümü anlatıyım;26 haziranda yumurta takibim başladı ve aşılama olucaktım fakat eşim fazla strese girdiği için örnek veremedi ve aşılamam olmadı.onun yerine doktor 1 hafta belli bir periyotta ilişki önerdi,malum hafta geçtiğimiz perşembe son buldu ve bu sabah hafif kahverengi lekelenmelerim oldu,doktora sordum beklicez dedi.ama benim içim pek rahat değil,acaba bu adet kanaması olarak mı devam edicek?yoksa anormal bi durum mu sözkonusu.ne yapacağımı bilemedim.böle bişey başına gelen bi arkadaşım varsa lütfen fikirlerini benimle paylaşsın,çok tedirginim..

hadi inşallah hepimizin yüzü gülerrr

ben anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum..belki kullandığın ilaçların etkisindendir...içini ferah tut stres yapmamak ilk yapacağamız şeyyy

ben anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum..belki kullandığın ilaçların etkisindendir...içini ferah tut stres yapmamak ilk yapacağamız şeyyy

Haklısın,ben daha yolun çok başındayım,o yüzden biraz panik yapıyorum,inşallah dediğin gibi anormal bi durum yoktur.Rabbim inşallah hepimizin gönlündekini verir..!

bu drları anlamakta güçlük çekiyorummm

ben boyutlarını bıle ogrenemedım yumrtaların ...mıy mıy kendı aralarında konustular sonra yarım yamalak hemsıreye sormustum...ozelde soyluyorlar fakat ege unıvbersıtesı hastanesınde yaptılar ...devlet ıste.....

evet haklısın ....ben özele gittiğim bi hastanede ..dr bana söylememişti..bi de yanlış tedavi uyguladı bencee.....

bazen özel hastanelerde de öyle oluyo,sen sormasan hiç bilgi bile vermiyo doktorlar,mesela ben az önce lekelenme neden olmuştur diye sordum,adet kanaması da olabilir beklicez dedi,daha doğrusu yanındaki hemşireye öle söyledi,yani kendisiyle bile konuşamadım..!iyi bir doktor bulmak artık şans gibi geliyo bana..!

kızlar nasıl gidiyor bu arada şehitlerimize ALLAH rahmeteylesin ailelerine sabır versin..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…