:)))) herkeste bır panık soz konusu:)
8.ve 9.gun dollenıosa neden bız beklıos bende aynı soruyu sordum kendıme bunu okudugumda...ben sahek kadar sabırlı dıılım 10.gun bakcam gıbı:)
sagol canım koskoca tam 5 gün var inşallah geçecek senin akıntı nasıl oldu yorumlarda normal diyorlar ama bende yokkkk
akinti bitti canim bir tek sabah geldi. sabah kasiklarimda sanki balondan kaygan bir sey var ve paaat diye kayip cikacak gibi bir his vardı, biraz dinlendim gecti, neler oluyor acaba iceride:))
keşke bende öyle olabilsem vallahi ilk gün kalkmadım ama evde kurtlar vadisi ekibi var kahvaltı dışında herşeyi benden bekliyorlar...aman canım dikkat et ben valla 1aydr elime süpürge dahi almıyom şımartıyom kendimi
keşke bende öyle olabilsem vallahi ilk gün kalkmadım ama evde kurtlar vadisi ekibi var kahvaltı dışında herşeyi benden bekliyorlar...
kızlar bugün ilaçlarımı aldım.yarın akşam ilk iğneme başlıyorum hayırlısıyla.. içimde bi huzursuzluk var,korkuyorum sanki
bana klomen yada baska bısey verılmedı...sadece 8.gun ovıtrelle dıe bır ılacı kolumdan vurulucam okadar....bugün 4.günüm sol bacagım ve kasığım periyodik sekılde yumruk atılmış gıbı acı verıyooo
ben de aranıza yeni katılanlardanım 07.07.2011 aşılamam yapıldı ben 2. bebeğimi arıyorum 16 yaşında oğlum var bir daha gebe kalamadım bugün 9.gün 15.gün nkanda baktırıcam allah hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar mrb!önce kısaca öykümü anlatıyım;26 haziranda yumurta takibim başladı ve aşılama olucaktım fakat eşim fazla strese girdiği için örnek veremedi ve aşılamam olmadı.onun yerine doktor 1 hafta belli bir periyotta ilişki önerdi,malum hafta geçtiğimiz perşembe son buldu ve bu sabah hafif kahverengi lekelenmelerim oldu,doktora sordum beklicez dedi.ama benim içim pek rahat değil,acaba bu adet kanaması olarak mı devam edicek?yoksa anormal bi durum mu sözkonusu.ne yapacağımı bilemedim.böle bişey başına gelen bi arkadaşım varsa lütfen fikirlerini benimle paylaşsın,çok tedirginim..
ben anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum..belki kullandığın ilaçların etkisindendir...içini ferah tut stres yapmamak ilk yapacağamız şeyyy
bu drları anlamakta güçlük çekiyorummm
ben boyutlarını bıle ogrenemedım yumrtaların ...mıy mıy kendı aralarında konustular sonra yarım yamalak hemsıreye sormustum...ozelde soyluyorlar fakat ege unıvbersıtesı hastanesınde yaptılar ...devlet ıste.....
ben boyutlarını bıle ogrenemedım yumrtaların ...mıy mıy kendı aralarında konustular sonra yarım yamalak hemsıreye sormustum...ozelde soyluyorlar fakat ege unıvbersıtesı hastanesınde yaptılar ...devlet ıste.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?