Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah benim 8. günüm bi kac gündür beyaz akıntı var bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar

benım bu ılk asılamam ama bu olmazsa 2.yı hemen ardından yapıcas dedıler...ama ben bıraz ara vermek ıstıom allak bullak oldu vucudum...acaba hemen ardından yapılması sansı yukseltıomu?

Tabikiiii öyle,Allah ol demezse hiçbirşey olmaz zaten..herşey bahane

Benimde pazartesi olacak aşılamam bu mübarek günde Alllah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar...
AAA ne güzel,aynı gün olacak aşılamalarımız.. sonucu beraber bekleriz artık

tamammm kızmayın arkadaşlar benim ilk aşılamam pek bişey bilmiyorum..bu geri gelme olayını, aşılaması tutan ve çok güvendiğim bir arkadaşımdan yeni öğrendim,paylaşıyım demiştim

arkadaşlar hayırlı cumalar dualarınızda unutulmamak dileğille hayırlı kandiller .....bu arada bana aşılamamda 9.günüm

benım bu ılk asılamam ama bu olmazsa 2.yı hemen ardından yapıcas dedıler...ama ben bıraz ara vermek ıstıom allak bullak oldu vucudum...acaba hemen ardından yapılması sansı yukseltıomu?

Canım kist vb. problem yoksa,ard arda yapılması öneriliyor.

Ama dilerim gerek kalmaz ve Allah ilk denemende yüzünü güldürür.

kızmıyorum canım benim:) sadece herkes okadar sacma sapan seyler dıyoırkı...ben bu konusmalar yuzunden bır cok seyi olumsuz duusndum...herseye bı olumsuzluk yukluo mıllet..
1.
rahım fılmı narkoz al cok acıtıo dedıler,hıc bırsey hıssetmedım bıttı mı dıye sordum hatta...
2.
transferde canın acııcak dedıler hıcbısey olmadı 2 dakıka bıle surmedı...
3.
ıgnelerı kendıne yapamazsın dedıler kılo aldırır dedıler canın acıcak dedıler hıcbısey olmadı...
4.
transferden once su ıccen ole alcaklar senı ıcerı,cıkıncada ordege yapmak zorunda kalcan dedıler sıkısık ıstemıyoruz bız dedıler
5.
3 yumurtan olusmus cok az dedıler asılama ıcın 3 ten faslasını ıstemıyorlarmıs megerse

bunun gıbı bısuru sey anlayacagın..... cok konusuo mıllet....telas yapma hersey yolunda gıdecek cok kolay bu yol dıye dusun yeter sadece beklemek zor gelıyor ınsana....tamamen bır mucıze bu yasadıgımız,guzel seyler duusunnnn:))

arkadaşlar hayırlı cumalar dualarınızda unutulmamak dileğille hayırlı kandiller .....bu arada bana aşılamamda 9.günüm

Canım teşekkürler,hayırlı kandiller.Allah dualırımızı kabul etsin & hepimizin hayırlı,sağlıklı evlatlarla yüzünü güldürsün inşallah.

Izmir ege unıversıtesı hastanesınde oldum canım 2 asılama 1 tup bebek kararı nverıldı....
ege üniversitesi çok başarılıymış infertilite konusunda.. benim doktorumda orda prof zaten

haklısın herkese göre değişiyo işlemler..
ama ben yinede burda paylaşıp öğrendiğimiz şeylerin faydalı olduğunu düşünüyorum..

herkesin berat kandilini kutlarım.rabbim hayırlara ,hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmamıza vesile kılar inşallah.

canım benim 3.günüm ılk gun bıraz kanamam oldu sonrada akıntı dedıgın gıbı karsılasmadım....cok mu yogun akıntın?

ben de tam bunu yazmak icin geldim buraya tam da uzerine gelmisim. ben de bu sabah beyaz akıntı ile uyandım yok yogun afedersiniz beyaz peynir gibi parca parca, aşılamada 7. gunum bugun neden olur acaba?

hay agzini opeyim arkadasim ne guzel yazmıssın!

aynı seyler tıpatip aynıları benim de basıma geldi.

ben de tam bunu yazmak icin geldim buraya tam da uzerine gelmisim. ben de bu sabah beyaz akıntı ile uyandım yok yogun afedersiniz beyaz peynir gibi parca parca, aşılamada 7. gunum bugun neden olur acaba?

canım ben henüz 3.gunumdeyım belkıde ılerleyen gunlşerde benımde basıma gelecek bılemıyorum..sadece belkılerle yorum yapabılrım.. gebe ısen akıntı cogalır derler acaba bundan mı dolayı yada aldıgımız hormonlardandır ...arayıp sorsana dr a???

bıde sana bısey soraım..bugun 3.gunum kasıklarım agrıo fakat azaldı ılk 2 gune nazaransenınde agrıların oldu mu?olduysa gectı mı?gectıyse ne zaman gectı?:))))
bıde bıde kasıklarım acayıp şiş gobegımle aynı hızada nerdeyse bunu yasayn var mı aranızda????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…