slm arkadaşlar ben yeni üye oldum ama iki gündür kimseyle konuşamadın ben aşılama yaptırdım 8. gün bügün
Canım zaten uygulama sonrası 25-30 dk baş aşağı,dik olarak yatırıyorlar.İşlem başarısı,yumurtanın ve spermin kalitesine bağlı tamamen.Aslında bundan ziyade,Allah ol derse,oluyor.Bu süreçte teslim olmayı,sabırlı ve güçlü olmayı bilmek gerek.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Hoşgeldin mutlu haberlerini bekliyoruz inş.
camenta; transferın oldu mu?
canım benim 3.günüm ılk gun bıraz kanamam oldu sonrada akıntı dedıgın gıbı karsılasmadım....cok mu yogun akıntın?inşallah benim 8. günüm bi kac gündür beyaz akıntı var bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar
inşallah benim 8. günüm bi kac gündür beyaz akıntı var bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar
Tabikiiii öyle,Allah ol demezse hiçbirşey olmaz zaten..herşey bahaneCanım zaten uygulama sonrası 25-30 dk baş aşağı,dik olarak yatırıyorlar.İşlem başarısı,yumurtanın ve spermin kalitesine bağlı tamamen.Aslında bundan ziyade,Allah ol derse,oluyor.Bu süreçte teslim olmayı,sabırlı ve güçlü olmayı bilmek gerek.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
AAA ne güzel,aynı gün olacak aşılamalarımız.. sonucu beraber bekleriz artıkBenimde pazartesi olacak aşılamam bu mübarek günde Alllah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar...
tamammm kızmayın arkadaşlarsperm nasıl gerı gelsın arkadaslar taa tupun gırısıne bırakıyorlar o ıcımıze gıren katetelin uzunlugunu gormedınız herhalde????? sankı hemen ucuna enjekte edıyolar spermı...herkesı soledıı seylere ınanmayın lutfen!!!!!!!!!!
benım bu ılk asılamam ama bu olmazsa 2.yı hemen ardından yapıcas dedıler...ama ben bıraz ara vermek ıstıom allak bullak oldu vucudum...acaba hemen ardından yapılması sansı yukseltıomu?
arkadaşlar hayırlı cumalar dualarınızda unutulmamak dileğille hayırlı kandiller .....bu arada bana aşılamamda 9.günüm
ege üniversitesi çok başarılıymış infertilite konusunda.. benim doktorumda orda prof zatenIzmir ege unıversıtesı hastanesınde oldum canım 2 asılama 1 tup bebek kararı nverıldı....
kızmıyorum canım benim:) sadece herkes okadar sacma sapan seyler dıyoırkı...ben bu konusmalar yuzunden bır cok seyi olumsuz duusndum...herseye bı olumsuzluk yukluo mıllet..
1.
rahım fılmı narkoz al cok acıtıo dedıler,hıc bırsey hıssetmedım bıttı mı dıye sordum hatta...
2.
transferde canın acııcak dedıler hıcbısey olmadı 2 dakıka bıle surmedı...
3.
ıgnelerı kendıne yapamazsın dedıler kılo aldırır dedıler canın acıcak dedıler hıcbısey olmadı...
4.
transferden once su ıccen ole alcaklar senı ıcerı,cıkıncada ordege yapmak zorunda kalcan dedıler sıkısık ıstemıyoruz bız dedıler
5.
3 yumurtan olusmus cok az dedıler asılama ıcın 3 ten faslasını ıstemıyorlarmıs megerse
bunun gıbı bısuru sey anlayacagın..... cok konusuo mıllet....telas yapma hersey yolunda gıdecek cok kolay bu yol dıye dusun yeter sadece beklemek zor gelıyor ınsana....tamamen bır mucıze bu yasadıgımız,guzel seyler duusunnnn:))
aminnnn..Canım teşekkürler,hayırlı kandiller.Allah dualırımızı kabul etsin & hepimizin hayırlı,sağlıklı evlatlarla yüzünü güldürsün inşallah.
canım benim 3.günüm ılk gun bıraz kanamam oldu sonrada akıntı dedıgın gıbı karsılasmadım....cok mu yogun akıntın?
kızmıyorum canım benim:) sadece herkes okadar sacma sapan seyler dıyoırkı...ben bu konusmalar yuzunden bır cok seyi olumsuz duusndum...herseye bı olumsuzluk yukluo mıllet..
1.
rahım fılmı narkoz al cok acıtıo dedıler,hıc bırsey hıssetmedım bıttı mı dıye sordum hatta...
2.
transferde canın acııcak dedıler hıcbısey olmadı 2 dakıka bıle surmedı...
3.
ıgnelerı kendıne yapamazsın dedıler kılo aldırır dedıler canın acıcak dedıler hıcbısey olmadı...
4.
transferden once su ıccen ole alcaklar senı ıcerı,cıkıncada ordege yapmak zorunda kalcan dedıler sıkısık ıstemıyoruz bız dedıler
5.
3 yumurtan olusmus cok az dedıler asılama ıcın 3 ten faslasını ıstemıyorlarmıs megerse
bunun gıbı bısuru sey anlayacagın..... cok konusuo mıllet....telas yapma hersey yolunda gıdecek cok kolay bu yol dıye dusun yeter sadece beklemek zor gelıyor ınsana....tamamen bır mucıze bu yasadıgımız,guzel seyler duusunnnn:))
ben de tam bunu yazmak icin geldim buraya tam da uzerine gelmisim. ben de bu sabah beyaz akıntı ile uyandım yok yogun afedersiniz beyaz peynir gibi parca parca, aşılamada 7. gunum bugun neden olur acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?