Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

VAYYYY tebrik ediyorum

hsg de hiç bişi hisettmemişsin,benim dünyam karardı inanılmaz canım yandı

canım tuplerde takınma varsa
yapan kısının elının hafıflıgı ıle ılgılıde olabılır...ama ben cok cok az regl agrısı gıbı bısey hıssettım okadar..

bende aşılama yaptırıcam fakat temmuz mu ağustosmu eylül mü karar veremedim.:18::26:
bende izmirdeyim.bizimki erkek infertili bana ilaç verirlermi acaba?
anestezili aşılama denilmiş valla aşılamadan da korkar oldum.
gerçekten acı varmı acı???:18::18:

sehAK SIKILDIM BENNN :) TAHLIL YAPTIRASIM VAR HAHAHA ABARTTIM MI:)

ayyyy bende eczana yada hastaneye gitmemek için kendimi zor tutuyorum şimdi yattım yeni kalktım saat 4 hastane kapalıya kan geride kaldı ama testmi alsam ......... bu arada senin kaç gün oldu

ayyyy bende eczana yada hastaneye gitmemek için kendimi zor tutuyorum şimdi yattım yeni kalktım saat 4 hastane kapalıya kan geride kaldı ama testmi alsam ......... Bu arada senin kaç gün oldu

daha cok yeni 3.gündeyim... Sanırım p.tesı ogrenıceksın dımı?ben senın yerınde olsam eczaneden gıdıp alır yapardım ama negatıf cıkarsa daha erken dııp tesellı ederdım kendımı:)))

merhaba bence hemen yaptır derim acılara gelince rahim filmi için bişey diyemiycem ben ameliyat oldum o sırada dr göbektn bakmış aşılama sırasında çok az acıda degil ağrı oluyr onuda hisstmiyosun ben bi ayın5 bide 6 oldum vede agrım acım olmadı allah işini rast getirsin

ben rahim filmi çekildim bütün ön hazırlıklar tamam
aşılamayı merak ettim ben anestezi falan yazmışlarda??
bir şey daha sorucam yumurtalara bakıyorlar ya 2 günde bir falan
göbekten mi yoksa özel bölgeden mi ultrason oluyor?

bana özel bölgedende baktı göbektende baktı eeee senin bişeyin kalmamış hemen uygula bence

:))) kıyamam olursa olur olmazsa olmaz yaklasık 1haftadan berı bunu dusunuyorum artık ben...olumsuz olursada uzulmıcam söz verdım kendıme...tek uzuldugum nokta su; vücudum anormallestı herseyımle oynandı su ana kadar gecırdıgım seyler benı ole bır yıprattıkı ... Lutfen sende sonucu mutlak olumlu olarak dusunme sonradan kendımızı toparlamamız zor olup hayatımızı alt ust edıyoruz...

ben de tam bunu yazmak icin geldim buraya tam da uzerine gelmisim. ben de bu sabah beyaz akıntı ile uyandım yok yogun afedersiniz beyaz peynir gibi parca parca, aşılamada 7. gunum bugun neden olur acaba?

bizim 1 gün vardı sanki aramızda.bende hiçbir belirti yok.forumları okuyorum ara ara orada çoğu hamilelik belirtisi diye yazmış bahsettiğin akıntıyı.inşallah bebişin habercisidir

merak edıyorum döllenme ne zaman gerceklesıyorkı...mesela transfer oldugu gün döllenıyor mu yanı ılk gun bız gebe mı kalıyoruz ?

Gebelik başlangıcı yumurtalıklardan atılan yumurtanın uygun zamanda (atıldıktan 12-24 saat süre içinde) cinsel birleşme olması ile erkekten gelen spermin (dişi genital yollarında 48-72 saat yaşayabilir) döllenmesi (fertilizasyon) ile başlar. Yumurta ve sperm Fallop tüpünün içinde buluşur ve döllenme burada olur. Döllenen yumurtadaki hücreler bir yandan bölünerek çoğalırken diğer yandan rahime (uterus) doğru yolculuğunu sürdürür. Yaklaşık 6. gün uterus içine gelir ve rahim iç zarına (endometriyum) yapışır ve buraya yerleşerek gelişmeye başlar.Endometriyuma yerleştikten (8-9. gün) sonra anne rahmindeki kan damarları ile ilişki sağlar, işte bundan sonra gebelik hormonu olan beta-hCG anne kanında tespit edilebilir. Bölünerek çoğalmış embriyo 100 civarında benzer hücreden oluşur. Daha sonra bunlar farklılaşarak bir kısmı bebeği oluşturacak hücrelere bir kısmı da plasentayı oluşturacak hücrelere dönüşür. Bebek 8 haftaya kadar “embriyo” olarak adlandırılırken 8 haftadan sonra doğuma kadar “fetus” adını alır.

kendım sordum kendım cevap verıom hahaha kafayı yedım ben herhalde:))))

Bu yazımızda da siz değerli okurlarımızla aşılama sonrası gebelik belirtileri hakkında bilgiler paylaşacağız. Fakat bu belirtilerin tamamı, aşılama yönteminin tuttuğu anlamına gelmemektedir, sadece aşılama sonrası gebelik belirtileridir diyebiliriz. Kesin sonucu ortalama 15 gün sonra doktorunuza gittiğinizde yapılan tetkikler doğrultusunda öğrenebilirsiniz.

Aşılama sonrasında göğüslerinizde büyüme ve ağrı durumları olabilir. Bununla birlikte göğüs uçlarınızda belirginleşmeler meydana gelebilir. Bu durumlarda tahrişi önlemek için göğüs ucu koruması kullanabilirsiniz.

Alt karında şişkinlik de gözlenebilir fakat bu doğrudan gebe kaldığınız anlamına gelmeyebilir. Bu şişkinlik yinede hamilelik izlenimi yaratacaktır.

Vajinal sıvı olarak açık sarı ile beyaz arasında bir renk tonunda sıvı akması da aşılamanın tutması konusunda fikir verecektir.
Bununla birlikte aşılama yönteminin tutmasını istiyorsanız kesinlikle enfeksiyon kapmaktan uzak durmanız ve bolca dinlenmeniz gerekmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…