kızmıyorum canım benim:) sadece herkes okadar sacma sapan seyler dıyoırkı...ben bu konusmalar yuzunden bır cok seyi olumsuz duusndum...herseye bı olumsuzluk yukluo mıllet..
1.
rahım fılmı narkoz al cok acıtıo dedıler,hıc bırsey hıssetmedım bıttı mı dıye sordum hatta...
2.
transferde canın acııcak dedıler hıcbısey olmadı 2 dakıka bıle surmedı...
3.
ıgnelerı kendıne yapamazsın dedıler kılo aldırır dedıler canın acıcak dedıler hıcbısey olmadı...
4.
transferden once su ıccen ole alcaklar senı ıcerı,cıkıncada ordege yapmak zorunda kalcan dedıler sıkısık ıstemıyoruz bız dedıler
5.
3 yumurtan olusmus cok az dedıler asılama ıcın 3 ten faslasını ıstemıyorlarmıs megerse
bunun gıbı bısuru sey anlayacagın..... cok konusuo mıllet....telas yapma hersey yolunda gıdecek cok kolay bu yol dıye dusun yeter sadece beklemek zor gelıyor ınsana....tamamen bır mucıze bu yasadıgımız,guzel seyler duusunnnn:))
arkadaşlar nasıl gidiyor......
sehAK SIKILDIM BENNN :) TAHLIL YAPTIRASIM VAR HAHAHA ABARTTIM MI:)
ayyyy bende eczana yada hastaneye gitmemek için kendimi zor tutuyorum şimdi yattım yeni kalktım saat 4 hastane kapalıya kan geride kaldı ama testmi alsam ......... Bu arada senin kaç gün oldu
bende aşılama yaptırıcam fakat temmuz mu ağustosmu eylül mü karar veremedim.:18::26:
bende izmirdeyim.bizimki erkek infertili bana ilaç verirlermi acaba?
anestezili aşılama denilmiş valla aşılamadan da korkar oldum.
gerçekten acı varmı acı???:18::18:
daha cok yeni 3.gündeyim... Sanırım p.tesı ogrenıceksın dımı?ben senın yerınde olsam eczaneden gıdıp alır yapardım ama negatıf cıkarsa daha erken dııp tesellı ederdım kendımı:)))
bana özel bölgedende baktı göbektende baktı eeee senin bişeyin kalmamış hemen uygula benceben rahim filmi çekildim bütün ön hazırlıklar tamam
aşılamayı merak ettim ben anestezi falan yazmışlarda??
bir şey daha sorucam yumurtalara bakıyorlar ya 2 günde bir falan
göbekten mi yoksa özel bölgeden mi ultrason oluyor?
bana özel bölgedende baktı göbektende baktı eeee senin bişeyin kalmamış hemen uygula bence[/QUOTE
evet hiçbi işlem kalmadı da korku ve heyecan var.nerede yaptırıcağıma karar veremedim.
offf çok sıkıcı.ALLAH HEPİMİZİN İŞİNİ RAST GETİRSİN.
düşündükçe daha zor olucak heralde dediğin gibi yapıcam
hemen merkez için karar verip yaptırıcam zaten haftaya regli olurum heralde
böyle düşün düşün kafayı yicem yoksa
ben de tam bunu yazmak icin geldim buraya tam da uzerine gelmisim. ben de bu sabah beyaz akıntı ile uyandım yok yogun afedersiniz beyaz peynir gibi parca parca, aşılamada 7. gunum bugun neden olur acaba?
pozitif düsün arkadasım, ne zaman senin testin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?