kızlar merhaba acılınden bı soru soruyorum sıze benım cumartesı buyuk ıhtımalle asılamam yapılcak salı kontrole gttgmde doktor ılıskı serbest demıstı en son pazartesı bırlıktelık olmustu cumartesı 5.gun olmus oluyor eger bugun olursamda 3.gun olmus oluoyrr 3 gnde az dıılmıı napcmm yaaa cvp verınnn
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,
Benimde bugün 1. aşılamam oldu. Sonucu 3 ağustosta belli olacak. Benide listeye ekleyebilirsiniz :))
Aşılamadan korkan arkadaşlar, hiç korkmayın çok basit bir uygulama. Zaten muayene odasında yapılıryor. Çok hafif bir basınç hissediyorsunuz oda takılan aletin basıncı bence. Onun dışında öyle çok acılı ağrılı bir operasyon değil :)) Birkaç damla kan geldi o kadar. Yarım saat yatırdılar. Doktorum normal hayatına dönebilirsin, işe gidebilirsin dedi. Şansı artırmak için yarından itibaren ilişkiye girebilirsiniz dedi.
Ben eve gelince 1 saat yattım, sonra annemlere gittik. Akşama kadar annemlerde vakit geçirdim. Eve döndük yemeği falan hazırladım, mutfağı topladım. Anlayacağınız bütün gün ağrısız sızısız bir gün geçirdim. Normal sıradan bir günmüş gibi geçirdim. Buda morali düzeltti, çok fazla düşünmemiş oldum
Şimdi 14 gün nasıl geçecek diye kara kara düşüyorum :18:
Umarım aşılama olacak herkesin böyle iyi geçer, inşallah sonuçlarımızda güzel olur :))
hayırlısı olsuun,sorunsuz geçtiğine çok sevindim
hemen ekleyelim listeye
AŞILAMA TARİHİ TEST TARİHİ SONUÇ
SEHAK 5 temmuz 20 temmuz 1. aşılama..............bir sonraki sefere inşallah
aayy 6 temmuz 21 temmuz 3. aşılama
mjgan 7 temmuz 22 temmuz 1.aşılama
madeleines 8 temmuz 22 temmuz 1. aşılama
erya 10 temmuz 24 temmuz 2.aşılama
btosuner 13 temmuz 27 temmuz 1. aşılama
PKO22 16 temmuz 30 temmuz 1.aşılama
tk38tk 18 temmuz 1 ağustos 1.aşılama
duygu7979 18 temmuz 1ağustos 1.aşılama
ifakatm 20 temmuz 3 ağustos 1.aşılama
canım şimdi gördüm,dolaşıyodum forumlarda
pko belki de aşılamanın tuttuğunu gösterir canım bebek rahim duvarına tutunma sırasında lekelenme olması normalmiş dert etme devamı gelmezse endişelenme bende yarın tahlil yaptırcam erken mi sence aşılam 10 unda olmuştu
Arkadaşlar lekelenmem gelmiş 5. günüm bugün(Bu ne şimdi
kızlar merhaba şimdi doktordan geldım 18 ve 17 mm olmus yumurtalıklar..fakat doktor benden tahlıl ıstedı progestonmudur nedır yumurtalıgn gerceklesıp gercklsmcgnı ogrenmek ıcın sızlerdende ıstemsılermıydı..sonuca gore buyuk ıhtımal cumartesı yaprıs dedı..belkide yarın aksam olabılr dusuk ıhtımalde olsa dedı aksam arıcak bakalım ne dıcek
ay canım,inşallah yerleşiyordur bebeğin..Arkadaşlar lekelenmem gelmiş 5. günüm bugün(Bu ne şimdi
istersen bekle canım 3-4gün daha..ben 15.günden önce yaptırmıycam testpko belki de aşılamanın tuttuğunu gösterir canım bebek rahim duvarına tutunma sırasında lekelenme olması normalmiş dert etme devamı gelmezse endişelenme bende yarın tahlil yaptırcam erken mi sence aşılam 10 unda olmuştu
maşallah,güzel gelişmiş yumurtaların..benden sadece e2 tahlili istemişti,progesteron istemedikızlar merhaba şimdi doktordan geldım 18 ve 17 mm olmus yumurtalıklar..fakat doktor benden tahlıl ıstedı progestonmudur nedır yumurtalıgn gerceklesıp gercklsmcgnı ogrenmek ıcın sızlerdende ıstemsılermıydı..sonuca gore buyuk ıhtımal cumartesı yaprıs dedı..belkide yarın aksam olabılr dusuk ıhtımalde olsa dedı aksam arıcak bakalım ne dıcek
duygucum nasılsın bugün herşey yolunda mı var mı bir değişiklik?
merhaba canım,iyiyim.hiçbir değişiklik yok bende..bugün 4.günümüz
sen nasılsın,sende varmı belirtiler??
göğüs uçlarım çok acıyor el değmiyor bide belim çok ağırıyor başka bişeyim yok.ara arada sancı giriyor kasıklarıma ne bileyim kendimizi dinliyoruz işte:)
ninihan,seninde ilk aşılamanmıydı?? unuttum,listeyede eklememişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?