Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ne güzel,olumlu düşünmeye devam et canım..inşallah olcak bukez senin

AŞILAMA TARİHİ TEST TARİHİ SONUÇ

SEHAK 5 temmuz 20 temmuz 1. aşılama..............bir sonraki sefere inşallah
aayy 6 temmuz 21 temmuz 3. aşılama
mjgan 7 temmuz 22 temmuz 1.aşılama
madeleines 8 temmuz 22 temmuz 1. aşılama
erya 10 temmuz 24 temmuz 2.aşılama
btosuner 13 temmuz 27 temmuz 1. aşılama
PKO22 16 temmuz 30 temmuz 1.aşılama
ninihan 18 temmuz 1ağustos 2.aşılama
tk38tk 18 temmuz 1 ağustos 1.aşılama
duygu7979 18 temmuz 1ağustos 1.aşılama
ifakatm 20 temmuz 3 ağustos 1.aşılama

Merhaba arkadaşlar,

Umarım herkesin keyfi yerindedir. Ben çok heyecanlıyım, 14 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum:26:
Olup olmadığını anlamak için belirtiler neler bilen var mı? Daha önce öğrenebiliyor muyuz??:44:

merhaba canım eger döllenme gerçekleştiyse 5 ila 7.günler arası tutunma gerçekleşiyomuş.bu süreçte de lekenme olabiliyormuş.tutnma kanaması deniyor.inşallah ondandır canım:)

AYY CANIM benim ağzınızdan bal damlıyooo inşallahhh canım,allahım hepmize nasip etsin inşallah

hamileleik belirtisi olarak göğüste acı ,damarların yoğunlaşması ,renk koyulaşması.yoğun akıntı, sabah bulantıları falan filan ama bunları bünye psikolojikolarak kendi de yapabiliyor en kesini 14 gün beklemek ama iki gün daha kazanmak istersen 12. günden sonra kanda düşükte olsa çıkıyo muş.bekliycez artık beklemek de eğlenceli ama:)

ninihan içimden bi his senin tutacağını söylüyor allah bilir tabi belirtilerin de o yönde

ptesi,aşılama günümden beri evdeyim kızlar..hiç dışarı çıkmadım.
canımda çok sıkkın,hiçbir belirtim yok.olmadımı diye düşünmeye başladım..
öğleden sonra biraz çıkıp dolaşım ben,iyi gelir belki :97:

biraz dolaş canım iyi gelir.bide olumsuz düşünme lütfen bak ben ilk aşılamamda çok olumsuzdum olmadı.hepimizin olacak inşallah.

pzt günü aşılamamı oldum bildiğiniz gibi o günden beri hiç tuvalete çıkamadım böyle bişey yaşayan var mı ne yapmam gerek?bitki çayı falan içsem bişey olur mu?

pzt günü aşılamamı oldum bildiğiniz gibi o günden beri hiç tuvalete çıkamadım böyle bişey yaşayan var mı ne yapmam gerek?bitki çayı falan içsem bişey olur mu?

canım ilk 3 gün aynı benimde öyle oldu,kendi haline bırak istersen o düzeliyo kendi kendine

slm kızlar pazartesi aşılama oldum bugün belimde ağrı var sizce bu normal mi ara ara kasıklarımda da oluyor bunları yaşayan oldu mu aranızda

slm kızlar pazartesi aşılama oldum bugün belimde ağrı var sizce bu normal mi ara ara kasıklarımda da oluyor bunları yaşayan oldu mu aranızda

ne guzel beraber aşılanmışız. benim de belim çok ağırıyo canım sabah yataktan zor doğruluyorum.aynen ara ara kasıklarıma girriyor.inşallah bunlar iyi alametlerdir:)

kızlar çatlatma ıgenesını kendınızmı vurdunuz doktorum sımdı aradı bugun 10.30da vurulcakmısım kendıne vurabılırsın dedı ama ben korkuyrmm herhalde hastanede vurdurcmm

kızlar çatlatma ıgenesını kendınızmı vurdunuz doktorum sımdı aradı bugun 10.30da vurulcakmısım kendıne vurabılırsın dedı ama ben korkuyrmm herhalde hastanede vurdurcmm

canım benim çatlatma iğnem kalçadan vuruluyordu o yüzden hastanede vuruldum ben.sende riske atma bence hastaneye gidiver

canım benim çatlatma iğnem kalçadan vuruluyordu o yüzden hastanede vuruldum ben.sende riske atma bence hastaneye gidiver

Ben bütün iğnelerimi karnımdan kendim yaptım,korkacak bişi yok arkadaşlar,karından daha etkili olduğunu söyledi doktorum

çatlatma iğneleri kalçadan yapılıyor diye biliyorum..aman riske atma canım..
özel polikliniğe gidiverin,benim iğnenin gece 1de yapılması gerekiyordu öyle yaptık

kızlar ne güzel,sizde belirtiler başladı... bende ağrı,sızı hiçbişey yok :84:
yarın doktora diğer çatlatma iğnemi yaptırmaya gidicem,sorayım bakalım.hiç ağrı yok,kesin tutmamışmıdır diyim

kızlar aayy dan haber varmı???? noldu acaba??
onun 3.aşılamasıydı,inşallah tutsun yarabbim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…