benim 2. aşılamam canım.ilkini geçen ay oldum.ilkinde hiç ümidim yoktu olmadı da zaten bunda ne bileyim içimde bir his var sanki.kendimi kaptırmamam lazım ama ne bileyim olcakmiş gibi geliyo.hayırlısı artık biz elimizden geleni yaptık takdir allahtan.
merhaba canım eger döllenme gerçekleştiyse 5 ila 7.günler arası tutunma gerçekleşiyomuş.bu süreçte de lekenme olabiliyormuş.tutnma kanaması deniyor.inşallah ondandır canım:)
Merhaba arkadaşlar,
Umarım herkesin keyfi yerindedir. Ben çok heyecanlıyım, 14 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum:26:
Olup olmadığını anlamak için belirtiler neler bilen var mı? Daha önce öğrenebiliyor muyuz??:44:
kızlar daha kimsenin sonuç tarihi gelmedimi?
ptesi,aşılama günümden beri evdeyim kızlar..hiç dışarı çıkmadım.
canımda çok sıkkın,hiçbir belirtim yok.olmadımı diye düşünmeye başladım..
öğleden sonra biraz çıkıp dolaşım ben,iyi gelir belki :97:
pzt günü aşılamamı oldum bildiğiniz gibi o günden beri hiç tuvalete çıkamadım böyle bişey yaşayan var mı ne yapmam gerek?bitki çayı falan içsem bişey olur mu?
slm kızlar pazartesi aşılama oldum bugün belimde ağrı var sizce bu normal mi ara ara kasıklarımda da oluyor bunları yaşayan oldu mu aranızda
ne guzel beraber aşılanmışız. benim de belim çok ağırıyo canım sabah yataktan zor doğruluyorum.aynen ara ara kasıklarıma girriyor.inşallah bunlar iyi alametlerdir:)
kızlar çatlatma ıgenesını kendınızmı vurdunuz doktorum sımdı aradı bugun 10.30da vurulcakmısım kendıne vurabılırsın dedı ama ben korkuyrmm herhalde hastanede vurdurcmm
canım benim çatlatma iğnem kalçadan vuruluyordu o yüzden hastanede vuruldum ben.sende riske atma bence hastaneye gidiver
kızlar çatlatma ıgenesını kendınızmı vurdunuz doktorum sımdı aradı bugun 10.30da vurulcakmısım kendıne vurabılırsın dedı ama ben korkuyrmm herhalde hastanede vurdurcmm
slm kızlar pazartesi aşılama oldum bugün belimde ağrı var sizce bu normal mi ara ara kasıklarımda da oluyor bunları yaşayan oldu mu aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?