Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pzt günü aşılamamı oldum bildiğiniz gibi o günden beri hiç tuvalete çıkamadım böyle bişey yaşayan var mı ne yapmam gerek?bitki çayı falan içsem bişey olur mu?

ay bende böyle bir değişiklikte yok..hiçmi bişey değişmez yaaaa
canım bitki çayı içme,bazıları kanamayı arttırıyor ya,sorun çıkmasın Allah korusun

kızlar çatlatma ıgenesını kendınızmı vurdunuz doktorum sımdı aradı bugun 10.30da vurulcakmısım kendıne vurabılırsın dedı ama ben korkuyrmm herhalde hastanede vurdurcmm

bende bütün iğnelerimi bacağımdan ve kendim yaptım korkacak birşey yok topla cesaretini kolay gelsin...

merhaba kızlar 4-5 gündür nete giremedim hepinizin keyifleri yerindedir inşallah,eşimin ani kararıyla memlekete gidip geldik,biraz hava değişimi ii oldu,progeston yarın bitiyo ondan sonra bekleme başlıyo benim biliyosunuz drum bi test tarihi vermedi ama 26 sı 15. günüm göğsümdeki ağrı azaldı ilaçların şişkinliği azaldı vücudumda galiba 2. aşılama yolu gözükmeye başladı,arada sol kasığım ağrıyo ama bişye yoramıorum,bu arada progeston mide bulantısı yapar mı bilgisi olan varmı kızlar

Bas dönmesi,uyku hali,sersemlik,mide bulantısı gibi yan etkileri var canım.Gece yatarken alinmasi tavsiye edilir.

Hayırlısıyla güzel haberlerini almak dileğiyle.

bende bütün iğnelerimi bacağımdan ve kendim yaptım korkacak birşey yok topla cesaretini kolay gelsin...
Çatlatma iğnesinin aşılama olana kadar kullandığımız iğnelerden farklı oldugunu biliyorum. Enjektoru, dozajı ve muhteviyati farklı bu yuzden iğne yapmayi bilen biri tarafından yapilmalı. Bir poliklinikte ya da hastanede yaptırmak en doğrusu bence. Siz çatlatma iğnesinide mi bacağınızdan yaptınız?

aayy bugun sonuc almadin mi cok meraktayım arkadasım?
Bir hamiş haberi alsak ne iyi olur değil mi kizlar:)
yarin sabah da benim sonucum var:))

evett bana bacaktan vurulacak dedi kullanıma hazır tek kullanımlık enjektör içerisinde aldım iğneyi

gunaydın arkadslar bugun sonuc alıcak arkadslara bol şans.bu mubarek gunde allah hepımızın yuzunu guldursun veee artık hamıle haberı alalımmmm keyfımız yerıne gelsın bızlerede moral olsun

çatlatma iğneleri kalçadan yapılıyor diye biliyorum..aman riske atma canım..
özel polikliniğe gidiverin,benim iğnenin gece 1de yapılması gerekiyordu öyle yaptık

canım ben üçüncüdür kullanıyorum bu iğneyi ilk ikisini klomenle kullanmıştım,

ilkini hoca vurmuştu karnımdan

diğerlerinide kendin böyle yapacaksın demişti.

Annem şeker hastası olduğu için ben çok aşinayım,

o yüzden herhangi bir çekincem olmadı.

canım sende kaç çatlatma iğnesi var?bana bi tane vermişti doktorum.markası neydi iğnenin canım

kızlar merhaba,benimde de aşılama tedavim 20si itibariyle başladı,bugün 3.iğnemi vurulcam,puregon kullanıyorum günde 75. Çocuğum olduğu için devlet karşılamıyor ücretini,benimde geç oluyordu yumurtlamam yandım valla ama olsun değer:)
aranızda izmirde oturup puregon fazlası olan varsa ilgilenebilirim canlarım.
Allah yüzümüzü güldürsün inşallah

Son düzenleme:
hayırlısı olsun cnm..bende yarın sabah olucam aşılamamı inş.istedims gıbı olur bole tutmayanları duyuncada insan kötü oluyor yaaa allah hepımızın yardımcısı olsun

arkadaşlar benim de temmuzda aşılama oldu 10gün oldu.aşılamadan sonra sizde de şişikinlik oldumu?karnım taş gibi,acaba folik asit 3e çıkarıldığı için mi

simdi dondum hastaneden, benimki de olumsuz, hadi biri kirsin şeytanın bacagini yahu:))

hayırlısı olsun arkadaşım çok üzülme ve canını sıkma,bebişin nazlı olacak annesinin onu daha çok istemesi için şımarıklık yapıyo :) allah hakkımızda ne hayırlısıysa onlarla karşılaştırsın bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…