pzt günü aşılamamı oldum bildiğiniz gibi o günden beri hiç tuvalete çıkamadım böyle bişey yaşayan var mı ne yapmam gerek?bitki çayı falan içsem bişey olur mu?
kızlar çatlatma ıgenesını kendınızmı vurdunuz doktorum sımdı aradı bugun 10.30da vurulcakmısım kendıne vurabılırsın dedı ama ben korkuyrmm herhalde hastanede vurdurcmm
merhaba kızlar 4-5 gündür nete giremedim hepinizin keyifleri yerindedir inşallah,eşimin ani kararıyla memlekete gidip geldik,biraz hava değişimi ii oldu,progeston yarın bitiyo ondan sonra bekleme başlıyo benim biliyosunuz drum bi test tarihi vermedi ama 26 sı 15. günüm göğsümdeki ağrı azaldı ilaçların şişkinliği azaldı vücudumda galiba 2. aşılama yolu gözükmeye başladı,arada sol kasığım ağrıyo ama bişye yoramıorum,bu arada progeston mide bulantısı yapar mı bilgisi olan varmı kızlar
Çatlatma iğnesinin aşılama olana kadar kullandığımız iğnelerden farklı oldugunu biliyorum. Enjektoru, dozajı ve muhteviyati farklı bu yuzden iğne yapmayi bilen biri tarafından yapilmalı. Bir poliklinikte ya da hastanede yaptırmak en doğrusu bence. Siz çatlatma iğnesinide mi bacağınızdan yaptınız?bende bütün iğnelerimi bacağımdan ve kendim yaptım korkacak birşey yok topla cesaretini kolay gelsin...
aayy bugun sonuc almadin mi cok meraktayım arkadasım?
Bir hamiş haberi alsak ne iyi olur değil mi kizlar:)
yarin sabah da benim sonucum var:))
Çatlatma iğnesinin aşılama olana kadar kullandığımız iğnelerden farklı oldugunu biliyorum. Enjektoru, dozajı ve muhteviyati farklı bu yuzden iğne yapmayi bilen biri tarafından yapilmalı. Bir poliklinikte ya da hastanede yaptırmak en doğrusu bence. Siz çatlatma iğnesinide mi bacağınızdan yaptınız?
çatlatma iğneleri kalçadan yapılıyor diye biliyorum..aman riske atma canım..
özel polikliniğe gidiverin,benim iğnenin gece 1de yapılması gerekiyordu öyle yaptık
kızlar ne güzel,sizde belirtiler başladı... bende ağrı,sızı hiçbişey yok :84:
yarın doktora diğer çatlatma iğnemi yaptırmaya gidicem,sorayım bakalım.hiç ağrı yok,kesin tutmamışmıdır diyim
kimse sonuç almadımı?olumlu yada olumsuz nıe yazmıyosunuzkı..
simdi dondum hastaneden, benimki de olumsuz, hadi biri kirsin şeytanın bacagini yahu:))
simdi dondum hastaneden, benimki de olumsuz, hadi biri kirsin şeytanın bacagini yahu:))
hayırlısı olsun canım bozma moralini böyle olumsuz haberler aldıkça umutsuzlanıyorum bende of yaaaaaaa((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?