Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım..14 temmuzda aşılama yaptırdım bugünlerde karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor moralim bozuldu.inşallah hepimiz iyisonuçlar alırız..

canım sende kaç çatlatma iğnesi var?bana bi tane vermişti doktorum.markası neydi iğnenin canım

canım doktor bana 3tane pregnyl 5000 vermişti.. 2tanesini aşılamadan 36saat önce aynı anda yaptırdım.3.yüde cuma günü yaptırcaksın demişti.bugün yaptırdım..biraz ağır geldi,başım dönüyo sürekli..
simdi dondum hastaneden, benimki de olumsuz, hadi biri kirsin şeytanın bacagini yahu:))

canım,ben senden çok umutluydum..çok şaşırdım ve üzüldüm görünce.
hayırlısı olsun,denemeye devam edicez..bendede hiç belirti yok,olmıycak herhalde

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım..14 temmuzda aşılama yaptırdım bugünlerde karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor moralim bozuldu.inşallah hepimiz iyisonuçlar alırız..

karın ağrın hiç moralini bozmasın..aşılaması tutan bütün arkadaşlarımdan adet ağrısı çektiklerini duymuştum..
hatta ben üzülüyorum hiç ağrım falan yok diye

duygu, tk38tk nasılsız kızlar var mı belirtiler?günler geçmiyor ya

Son düzenleme:
bende yeni katılanlardanım.yazılarınızı okudum rabbim herkesin gönlüne göre versin bizde de sebebsiz infertilite var, dün ikinci aşılamam oldu.bakalım şimdide sıra beklemekte..ilk aşılamamda dr yatmana gerek yok demişti bende dinlenmedim hiç işe gittim.bakalım bu sefer yattım inş işe yarar.dua edin,Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın kaldıramayacağımız imtihan vermesin

amin canım.hoşgeldin.rabbim hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürür işallah.beni de 2.aşılamam 18inde oldum yatıyorum ben de:)

merhaba,seninle aynı gün olmuş aşılamamız.Benimde karnım ağrımaya başladı,çok moralim bozuk....inş.kırmızıları görmeyiz de hepimizinki tutunur.

kızlar gunaydın dualarınıza çok ıhtıyacım var sımdı hastaneye gıdıyorum ve ilk aşılamamı olucam allah ızın verırrse dualarınız esırgemeyın sımdıden heyecan basldı..

Kızlar günaydın..!bu sabah kalkar kalmaz adet oldum,bazı ailevi problemlerden dolayı zaten moral sıfırdı,şimdi eksilerde..neyse hayırlısı böyleymiş artık yapacak bişey yok,bişey soracağım ist da yumurta takibi,aşılama,tüp bebek konusunda bildiğiniz ve memnun kaldığınız herhangi bir hastane yada doktor varmı?fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim..!herkesin güzel haberlerini duyarız inş..!

allah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah canım ,allah yar ve yardımcın olsun

kızlar gunaydın dualarınıza çok ıhtıyacım var sımdı hastaneye gıdıyorum ve ilk aşılamamı olucam allah ızın verırrse dualarınız esırgemeyın sımdıden heyecan basldı..
inşallah 15 gün sonra mutlu haberler alırsın canım

hayırlısı buymuş canım,biraz daha sabretmemiz gerekiyor,allah dualarımızın emeğimizin karşılığını hayırlısıyla verecektir

mrb arkadaşım kasıklarımda ve belimde hafiften ağrılarım devam ediyor göğüslerimde büyüdüler (bunu hiç istemiyorm)

günler benim içinde geçmiyor tahlil günü yaklaştıkca heyecan artıyor

hayırlısı olsun bakalım inş. herkes mutlu sonuca ulaşır...

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun,inşallah başarılı geçer canım..
ninihancım,bende hala hiçbir belirti yok..dün son çatlatma iğnemide yaptırdım,başım döndü biraz..bugün iyiyim
ben günüm geldiğinde test yapmıycam galiba,zaten ogün regl olmam da gerekiyor..birkaç gün gecikirse yaptırırım,o sonuç kağıdını negatif görmek çok üzüyor beni
hayırlısı olsun arkadaşım,moral çok önemliymiş..ailevi sorunlar varken zor olmuştur tabi
bir sonrakine inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…