canım sende kaç çatlatma iğnesi var?bana bi tane vermişti doktorum.markası neydi iğnenin canım
simdi dondum hastaneden, benimki de olumsuz, hadi biri kirsin şeytanın bacagini yahu:))
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım..14 temmuzda aşılama yaptırdım bugünlerde karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor moralim bozuldu.inşallah hepimiz iyisonuçlar alırız..
simdi dondum hastaneden, benimki de olumsuz, hadi biri kirsin şeytanın bacagini yahu:))
bende yeni katılanlardanım.yazılarınızı okudum rabbim herkesin gönlüne göre versinbizde de sebebsiz infertilite var, dün ikinci aşılamam oldu.bakalım şimdide sıra beklemekte.. ilk aşılamamda dr yatmana gerek yok demişti bende dinlenmedim hiç işe gittim.bakalım bu sefer yattım inş işe yarar.dua edin,Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın kaldıramayacağımız imtihan vermesin
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım..14 temmuzda aşılama yaptırdım bugünlerde karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor moralim bozuldu.inşallah hepimiz iyisonuçlar alırız..
merhaba,seninle aynı gün olmuş aşılamamız.Benimde karnım ağrımaya başladı,çok moralim bozuk....inş.kırmızıları görmeyiz de hepimizinki tutunur.
kızlar gunaydın dualarınıza çok ıhtıyacım var sımdı hastaneye gıdıyorum ve ilk aşılamamı olucam allah ızın verırrse dualarınız esırgemeyın sımdıden heyecan basldı..
karın ağrın hiç moralini bozmasın..aşılaması tutan bütün arkadaşlarımdan adet ağrısı çektiklerini duymuştum..
hatta ben üzülüyorum hiç ağrım falan yok diye
Canım Allah yardımcın olsun,Rabbim gönlüne göre verir inşallah..!
allah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah canım ,allah yar ve yardımcın olsunbende yeni katılanlardanım.yazılarınızı okudum rabbim herkesin gönlüne göre versinbizde de sebebsiz infertilite var, dün ikinci aşılamam oldu.bakalım şimdide sıra beklemekte.. ilk aşılamamda dr yatmana gerek yok demişti bende dinlenmedim hiç işe gittim.bakalım bu sefer yattım inş işe yarar.dua edin,Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın kaldıramayacağımız imtihan vermesin
inşallah 15 gün sonra mutlu haberler alırsın canımkızlar gunaydın dualarınıza çok ıhtıyacım var sımdı hastaneye gıdıyorum ve ilk aşılamamı olucam allah ızın verırrse dualarınız esırgemeyın sımdıden heyecan basldı..
Kızlar günaydın..!bu sabah kalkar kalmaz adet oldum,bazı ailevi problemlerden dolayı zaten moral sıfırdı,şimdi eksilerde..neyse hayırlısı böyleymiş artık yapacak bişey yok,bişey soracağım ist da yumurta takibi,aşılama,tüp bebek konusunda bildiğiniz ve memnun kaldığınız herhangi bir hastane yada doktor varmı?fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim..!herkesin güzel haberlerini duyarız inş..!
duygu, tk38tk nasılsız kızlar var mı belirtiler?günler geçmiyor ya
allah yardımcın olsun,inşallah başarılı geçer canım..kızlar gunaydın dualarınıza çok ıhtıyacım var sımdı hastaneye gıdıyorum ve ilk aşılamamı olucam allah ızın verırrse dualarınız esırgemeyın sımdıden heyecan basldı..
ninihancım,bende hala hiçbir belirti yok..dün son çatlatma iğnemide yaptırdım,başım döndü biraz..bugün iyiyimduygu, tk38tk nasılsız kızlar var mı belirtiler?günler geçmiyor ya
hayırlısı olsun arkadaşım,moral çok önemliymiş..ailevi sorunlar varken zor olmuştur tabiKızlar günaydın..!bu sabah kalkar kalmaz adet oldum,bazı ailevi problemlerden dolayı zaten moral sıfırdı,şimdi eksilerde..neyse hayırlısı böyleymiş artık yapacak bişey yok,bişey soracağım ist da yumurta takibi,aşılama,tüp bebek konusunda bildiğiniz ve memnun kaldığınız herhangi bir hastane yada doktor varmı?fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim..!herkesin güzel haberlerini duyarız inş..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?