Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar aşılamam yapıldı 6 agustos sonuc tarıhımmm hayırlsı baklımmm

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Yeni aşılama olan arkadaşlar olmuş. Hepiniz için hayırlısı olsun, inşallah güzel sonuçlarınız olur :))

Arkadaşlar aşılamamı olduğumdan beri göğüslerim ağrıyor, uçlarına dokunamıyorum, bu normal mi bilen var mı?

kızlar aşılamam yapıldı 6 agustos sonuc tarıhımmm hayırlsı baklımmm
hadi hayırlısı olsun canım,inşallah güzel sonuçlar alırsın

canım hormon iğnelerinin sonucunda oluyo bu belirtiler,ilaçların etkisi azaldıkça ağrında biraz hafifler,ben özellikle gece sütyeni çıkardıkdan sonra daha çok hissediyorum

arkadaşlar bugün progen ilacım bitti ,aşılamamın da 12. günü drum 3-4 gün içinde adet olmazsan 1 haftaya tamamla öyle gel dedi,şimdi bişey sormak istiyorum 25 inde adet olmam gerekiyo ki bu benim aşılamamın 14. günü oluyor,yani iki tarihde uyumlu ,şimdi 25 inde adet olmazsam 3-4 gün beklemeden test yapabilirmiyim,aşılaması tutmayan arkadaşlar adet günleri uymlumuydu ,yani aynı tarihde adet mi oldular ???

bende aynı durumdayım canım,1ağustos aşılamamın 15.günü..ogün aynı zamandada regl olmam gerekiyor.belki idrar testi yaparım ama kan testi düşünmüyorum :95:

doktorlar testi mümkün olduğunca ertelemeye çalışıyorlar nedense..senin doktorunda 3-4günü 1haftaya tamamla demiş

doktorlar testi mümkün olduğunca ertelemeye çalışıyorlar nedense..senin doktorunda 3-4günü 1haftaya tamamla demiş

aşılamyla ikizçocukları olan arkadaşımla konuştum dün onda ne ağrı olmuş ne akıntı olmuş hiçbişey sadece adetim gecikti , koku duyum keskinleşti dve mide bulantım oldu dedi,o zaman da tarih söylememiş dr adetin 1 hafta gecikince test yapmış,aslında benim drum baktı ki ben tarih falan soruyorum bu salı yani aşılamanın 15. günü çağırdı ama ben gitmeyi düşünmüyorum,bu arada sol kasığımda müthiş bi sancı var,ayağıma vuruyo desem yeridir

kan tahlili yaptırmayacak mısn

Son düzenleme:
kan tahlili yaptırmayacak mısn
şimdilik düşünmüyorum salı 15. günüm baktım adet yok cumaya kadar bekleyip öyle test yapmayı düşünüyorum

kızlar lütfen dua edin yarın sonuç alıcam inşallah benim için hayırlısı olur:18:

inşallah canım ilk bebiş haberini alırız senden allah yar ve yardımcın olsun

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiin allah ehpimizin yüzünü güldürür inşallah

kızlar çk duygusalım hrşeye ağlıyorum 2 gündür şimdi bile gözlerim doldu yine

Son düzenleme:
canım dualarımız senınle ögrenır ogrenmes hemen haber ver emı allah yardımcın olsun..benımde bekleme surecım basladı bugun oldum hafıf hafıf agrım oluyor normal herhalde degımlı bu agrılar

canım dualarımız senınle ögrenır ogrenmes hemen haber ver emı allah yardımcın olsun..benımde bekleme surecım basladı bugun oldum hafıf hafıf agrım oluyor normal herhalde degımlı bu agrılar

normal canım bence tabi eğer kist falen yoks dölenmeyle ilgilidir diye düşünüyorum hayırlı olsun en zoru da beklemek bol bol dinlen ve bunu düşündürecek ortamlardan uzk dur emi iyi gecelr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…