benimde ilk aşılamam..hep ilk aşılama tutmaz diyorlardı ama buara çok duyuyorum tutanları.ondanmıdır içimde bir umut var inşallah hepimizin güzel haberlerini duyarız
merhaba arkadslar..bendımde tedavı surecım basladı ama doktor bana ıgne vermedı sadce klomenle catlatma ıgnesını verdı bugun 2.gunum ilaç kullanıyrm..salı kontrolum var ışte..bakalım hayırlsıı bıde bısye sorcam tahmınen asılamam haftaya olucak galıba çatlatma ignesınden 36 saat sonramı asılama yapılıyor? fikri olan varmı
Merhaba arkadaşlar,
İnşallah bu ay bebek isteyen herkes dileğine kavuşur.
Bende bu ay ilk aşılamamı olacağım. Bugün 4. iğnemi yapacağım. Aşılamayı genelde kaçıncı gün yapıyorlar?
saol canım ayrıntılı cevabın ıcın hayırlı olsun canım asılaman..benım salı gunu kontrolum var anladıgm kadarıyla o zaman hemen ıgneyı vurmuyor 2,3 gun gidicem galıba yumurta kontrolune bide ben aşılamayı cumartesı gunune getırmye calsıyorum esım ızın alamıyr adam dahada stres olmasın.. ama bu benım elımde olan bıseymı asılamanın gununu ben ayarlayamamı sonucta catlatma ıgnesının vuruldugu gunden 36 saat sonra oluyr aşılama.ona gore hesaplama yapsak olmuyormu.doktora gttgmde sorucam ama blmyrm ne dck
canım merhaba cok saol cevabın ıcın..kafamdakı soru ısaretlerını aydınlatmıs oldun allah razı olsun senden..bıde benım 2 gun oldu ılac alalı ama kasıklarımda agrı oluor bu kadar cbk etkısını gosetryrmukı klomen
bugün 2 itibariyle aşılamam yapıldı arkadaşlar,ben 24 saat bekledim,drum şöyle bi açıklama yaptı,yumurtalar 24 saat yaşarken spermler 48 saate kadar yaşayabiliyor bizde önceden önlem alıyoruz böylesce yumurta çatladığı zaman spermler yerleşmiş oluyor dedi,hatta sitede bi arkadaşımızın yazdığı gibi 2 kere aşılama yapılabildiğini ama kendisi gersek gsörmediğini söyledi,12 gibi wşim örnek verdi 2 olmadan doğumhaneye aldılar beni,anestezi falan bişey demedi ki gerek yok bence,ben biraz kendimi kastığım için ağrım oldu,2-3 dakikalık bi olay,sonrasında 45 dakika ayak ayak üstüne atıp yatırdılar,drumkanamam olacağını,bu akşam eşimle ilişkiye girmemiz gerktiğini yarın da tekrar kontrole gelmemi söyledi,şuan kasıklarımda ağrım var...
işin garibii ben 9 aylık bi sürece hazırlanırken doğumhanede 9 aylık bi süreci tamamlayan bi kadın normal doğum yaptı :)
herkesin yontemi neden bu kadar farklı kafamızı karistiriyorlar resmen. Bende ayaklarım yukarıda yattım 1 saat, iliski vermedi ve kontrole cagirmadi mesela.. Hangisi dogru bilemiyoruz iyice kafamız karisiyor. Hepimizin hakkında olmlusu olsun insallah canim
evet canım bu konuda sana katılıyorum haklısın bana 2 litre su içirdiler mesane dolsunda rahim aşağıya insin diye ama aşılama olduktan sonra ben 15 dakka felan zor yattım evde dinlen dediler ilişki önermediler,bu arada banyoyada giremedim komşu aman sakın dedi rabbim hayırlısını versin bu üç ayların hürmetine
li,ste meleklerle doldu
Ben de canim cok zorlandim aşılama sırasında bile cok agrim oldu mesane disinda. Sonrasinda surgu getirdiler ama ben istemedim 1 saat yatmam gerelkiyordu cok zorlandim hastanede tuvalete cikana kadar.
Hepimiz icin hayirlis, olsun sen benden once ogreneceksin merakla bekliyorum valahi:))
Arkadaşlar ağrılımı oluyo yaa korkmaya başladım ben,hsgmde çok ağrılı olmuştu
inşallah hayırlısıyla tutarlar yatım kalkıyom dua ediyom
kızlar bu aşılamada tutmadı galibadinliyorum kendimi bişey hissedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?