TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

selam kızlar bir dondurulmuşum var ikincisini bulmak için uğraşıyoruz inşallah bu seferki tedavimde yumim olurda bende transferimi olurum kızlar 1 senedir uğraşıyoruz bu 3. tedavi ama son tedavim çok uzun oldu çok şükür bu sefer 2. yide buluruz inşallah

Insallah canim.1 dondurulmusu tek transfer etmiyorlarmi onu anlayamadim ben

Ama simdi benim 2 haftalikmi oluyor nasil bu isler cok karisik:)
Hayır tatlım transfer gününden geriye 14 gün sayıyorsun o senin son adet tarihin oluyor. Yani transferin olduğu gün iki haftalık hamile sayılıyorsun. Transferinin 14. günü tam 4 haftalık hamiş oluyorsun yani son adet tarihinin 28. günü. Biraz karışık mı ne

Aa ozaman ben 25 haziran son adet tarihimdi 1 aylikmi olcak ne tuaf

Canım benim cumartesi günü 12.gündü DR persembe gel dedi ben persembe vajinal yağ keseyi gördüm Can'ım
Canim senle benim aramda tam bir hafta var ozman bende hemen hemen o ara gorurum.cumartesi yarin benim 12.gunum cunku.peki sadece test yapcak dimi yarin alttan falan bakcakmi

Amin inşallah. Sen test gününü mü bekliyorsun
yok daha ilaç kullanıyorum cnm haftaya yumiler toplanacak inss

cnm tedavin hayırlı olsun inss Allah gönlüne göre versin cnm

Aa ozaman ben 25 haziran son adet tarihimdi 1 aylikmi olcak ne tuaf
en son kanaman olduğu tarihi almıyorsun ama canım son adet tarihi olarak anladın demi. Çünkü normal gebelik değil bizimkiler hesaplaması farklı o nedenle. Mesela benim normalde en son kanamam olan tarih 17 haziran. Ama transferden 14 gün öncesini baz aldığımız için hesaplamaları 23 haziran tarihine göre yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…