TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Tedavinin seyri için e2 değeri önemli tabi ama nedeni ve tedavi şansı varmı diye bir açıklama yapılmaması ilginç.
Kestirip atılacak bir durum değil ki. Doktor ve merkez seçimi çookkkkk önemli çokkkk

Kizlar demekki benmki şansa olmus hic bakilmadiki e 2 ye benim daha dogrusu hic kana bakmadilar ilk gun disinda

Kizlar demekki benmki şansa olmus hic bakilmadiki e 2 ye benim daha dogrusu hic kana bakmadilar ilk gun disinda
Mutlaka bakılmıştır ilk gün ama değerler normal olduğu için tekrar bakılmamıştır.
Çünkü tedaviye başlanacak ilk gün alınan kanda e2 ve Progestan hormonlarına mutlaka bakılıyor ki tedaviye başlayıp, başlayamıyacağımıza bu şekilde karar veriliyor.

Progesteron hormonu yazacaktım (Progestan değil)

Canim ikiz diyomu yuksek ihtimal

Valla benden hiçbir test istemedi DR ne önce nede sonra

Kızlar selam, ikinci tüp bebek denemesindeyim. Transfer gününü saymazsak bugun 6. Günüm. Ama migrenimin tutmasıyla ve rahim kasılmalarımın başlamasıyla bugun yıkıldım. Gecen tüp benekte böyleydi. Bu agrıyı sevmiyorum sanki rahimin altı bomboş ve kasılıyor sonrasında hep regl olurum. Migrende tuz biber oldu

"Shahida, post: 47350664, member: 769269"]Sirada kalemguzeli var test gunun pazrtesi dimi canim.idrar testi yaptinmi cumartesi yap sende[/QUOTE]
Sabirla bekliyorum; ))))Hakkımızda hayırlısı inşallah. ..

Canim progesteron icerikli ilaclar migreni tetikliyor kötüdür evet ama olumsuza yorma bence. Ağrı benim de olmustu özellikle 6. Gunumde. Simdi 15. Gündeyim kanda pozitifi gördüm halen agrim oluyor

Canim progesteron icerikli ilaclar migreni tetikliyor kötüdür evet ama olumsuza yorma bence. Ağrı benim de olmustu özellikle 6. Gunumde. Simdi 15. Gündeyim kanda pozitifi gördüm halen agrim oluyor
Ayyy umut oldun bana hadi inşallah canım Allah gönlüne göre versin inşallah...

Hayırlı olsun transferin. İnşallah ağrıların geçer, rahim kasılmalarına takılma çünkü embriyo yerleşirkende benzer kasılmalar olabilir

Hayırlı olsun transferin. İnşallah ağrıların geçer, rahim kasılmalarına takılma çünkü embriyo yerleşirkende benzer kasılmalar olabilir
inşallah Canım inşallah bu kasılmaları pek sevmiyorum inşallah şaşırtır beni Rabbim büyük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…