- 23 Kasım 2015
- 620
- 474
- 103
- 33
Mutlaka bakılmıştır ilk gün ama değerler normal olduğu için tekrar bakılmamıştır.Kizlar demekki benmki şansa olmus hic bakilmadiki e 2 ye benim daha dogrusu hic kana bakmadilar ilk gun disinda
Progesteron hormonu yazacaktım (Progestan değil)Mutlaka bakılmıştır ilk gün ama değerler normal olduğu için tekrar bakılmamıştır.
Çünkü tedaviye başlanacak ilk gün alınan kanda e2 ve Progestan hormonlarına mutlaka bakılıyor ki tedaviye başlayıp, başlayamıyacağımıza bu şekilde karar veriliyor.
Canim ikiz diyomu yuksek ihtimalCanim benim gözün aydınsende de pozitifi gorucez insallah. Dokuzuncu gün olmasina rağmen cikmis bak. Şimdi bekle bekle hiç gecmicek zaman iki gün ben de dün hcg takrarladim 12.gün 558,14. gün 1339 oldu. Simdi kese görmeye gidicem bir hafta sonra
Tatlım doktorum yüksek ihtimal ikiz bu artisla dedi embriyolog da dondurulmuslarda deger yüksek cikabilir dedi. Yani ikiz de olabilir tek de. Bakalim hangisi haklı cikcakCanim ikiz diyomu yuksek ihtimal
Canim progesteron icerikli ilaclar migreni tetikliyor kötüdür evet ama olumsuza yorma bence. Ağrı benim de olmustu özellikle 6. Gunumde. Simdi 15. Gündeyim kanda pozitifi gördüm halen agrim oluyorKızlar selam, ikinci tüp bebek denemesindeyim. Transfer gününü saymazsak bugun 6. Günüm. Ama migrenimin tutmasıyla ve rahim kasılmalarımın başlamasıyla bugun yıkıldım. Gecen tüp benekte böyleydi. Bu agrıyı sevmiyorum sanki rahimin altı bomboş ve kasılıyor sonrasında hep regl olurum. Migrende tuz biber oldu
Ayyy umut oldun bana hadi inşallah canım Allah gönlüne göre versin inşallah...Canim progesteron icerikli ilaclar migreni tetikliyor kötüdür evet ama olumsuza yorma bence. Ağrı benim de olmustu özellikle 6. Gunumde. Simdi 15. Gündeyim kanda pozitifi gördüm halen agrim oluyor
Hayırlı olsun transferin. İnşallah ağrıların geçer, rahim kasılmalarına takılma çünkü embriyo yerleşirkende benzer kasılmalar olabilirKızlar selam, ikinci tüp bebek denemesindeyim. Transfer gününü saymazsak bugun 6. Günüm. Ama migrenimin tutmasıyla ve rahim kasılmalarımın başlamasıyla bugun yıkıldım. Gecen tüp benekte böyleydi. Bu agrıyı sevmiyorum sanki rahimin altı bomboş ve kasılıyor sonrasında hep regl olurum. Migrende tuz biber oldu
inşallah Canım inşallah bu kasılmaları pek sevmiyorum inşallah şaşırtır beni Rabbim büyük..Hayırlı olsun transferin. İnşallah ağrıların geçer, rahim kasılmalarına takılma çünkü embriyo yerleşirkende benzer kasılmalar olabilir
Bendende ayni sekilde iatedigi testlerde ne progestron ne e2 var esimle bende kan uyusmazli icin bakmis tekValla benden hiçbir test istemedi DR ne önce nede sonra
Benimde 5.6. Gunler dayanilmaz agrim olmustu canim dmeekki yerlesirken oluyorHayırlı olsun transferin. İnşallah ağrıların geçer, rahim kasılmalarına takılma çünkü embriyo yerleşirkende benzer kasılmalar olabilir
benimde onumuzdeki hafta transferim varBen varım :) önümüzde ki hafta transferim var...
Hayırlı olsun inşallah. İlk transfer mi ?benimde onumuzdeki hafta transferim var
sagol canim 3 transferim dondurulmuslarla. senin?Hayırlı olsun inşallah. İlk transfer mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?