- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
aynen canim sonuç olumlu olsunda napalim alırız. ben sadece estrofem içiyorum şimdilik kontrolde bakicak ona göre ilave olucakEvet başladım onun haricinde 5 gün kullanılacak iki ayrı ilaca daha başladım. Coraspin, estrofem ve folbiol de alıyorum.
Ne kadar çok ilaç içiyoruz.
Insallah kizlar dualarim sizinleBizim transferler birkaç gün arayla olacak, inşallah yüzümüz gülerde sağlıkla alırız kucağımıza :)
Insallah aminBenim de transferim dün oldu.rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Sonuç günüm 1 ağustos. Allahım yüzümüzü guldurur insallah
Keseyimi diyorsun canm zararli degil diyorlar amaKızlar vaginal ultrasonla baktirmayin idrara skisip baktirin bence...
Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırız senden deBenim de transferim dün oldu.rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Sonuç günüm 1 ağustos. Allahım yüzümüzü guldurur insallah
hayırlı olsun inss sonuda güzel olsunBenim de transferim dün oldu.rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Sonuç günüm 1 ağustos. Allahım yüzümüzü guldurur insallah
Canim ama yarin benim 12.gun bakmaz dimi alt ultrason kesinkese konusunda kafanızı bulandırmayın kızlar gereksiz yere. Ultrason zararlı olsa en başta doktorlarımız bize söyler zaten bunu.
Bakmazlar Can'ım merak etme ayrıca klinikte kan verince sonuç akşam üstü 3-4 gibi çıkıyor bence özelde yaptır 1 saate al sonuçları Gidersen de benim Bebişlere selam söyle , anneyi daha fazla üzüp bekletmesinlerCanim ama yarin benim 12.gun bakmaz dimi alt ultrason kesin
Aa gercektenmi okdar gecmi cikiyorBakmazlar Can'ım merak etme ayrıca klinikte kan verince sonuç akşam üstü 3-4 gibi çıkıyor bence özelde yaptır 1 saate al sonuçları Gidersen de benim Bebişlere selam söyle , anneyi daha fazla üzüp bekletmesinler
canım benim hep tek yumurtayla tedavilerim olduInsallah canim.1 dondurulmusu tek transfer etmiyorlarmi onu anlayamadim ben
teşekkkürler canım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin AMİNyok daha ilaç kullanıyorum cnm haftaya yumiler toplanacak inss
cnm tedavin hayırlı olsun inss Allah gönlüne göre versin cnm
Evet Can'ım o kadar geç çıkıyorAa gercektenmi okdar gecmi cikiyor
Kizlarrrr 96.14 şokkk oldum allahim ya.gebelik var veya yok diyemeyiz deger yazoyor sadece dedi labrotuar ama
Sagol canim teselkurederim.aynen oyle oldu bugun 12.gun testi tekrarlayacagim.simdilik sonuc aldigimiz herkes pozitif cok sukur.4.kisi benim.diger arkadslarin test gunu gelmedi daha insallah herkes pozitifi gorur.sen napiyosn simdi hangi asamadasinCanım şükürler olsun sen de hamile kalmışsın, endişeliydin, biraz da umutsuzdun..çook sevindim senin adına.
topiğe bayadır bakmıyorum ve diğer arkadaşları tanımıyorum ama, sanırım bereketli bir topik olmuş
Başka hamişler de var gibi?
Canim gözün aydın baya döllenen olmuş insallah hepsi güzel bölünür birsuru dondurulmusun kalirGünaydın Kızlar şimdi Embriyolog aradı toplanan 12 yumurtadan 7 si işlem görmüş 7 si de döllenmiş Yarın bölünme durumlarına göre tekrar arayıp transfer gününü söyleyeceklermiş
Canim super masallah masallahGünaydın Kızlar şimdi Embriyolog aradı toplanan 12 yumurtadan 7 si işlem görmüş 7 si de döllenmiş Yarın bölünme durumlarına göre tekrar arayıp transfer gününü söyleyeceklermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?