TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Mrb kızlar lütfen bilgisi olan yazsın cok kotuyum...
2 negatif asılamadan sonra tüp bebek yapmaya karar verdık suan tedavideyim 8. Gunum yumurta uyarıcı igne (puregon) alıyorum bide cetrotide ve surekli e2 hormonuna bakılıyor 2 gundur düşüşte yükselmesi gerekiyormuş tedavi iptal olabilirmiş buna bi cozum yolu bulanamazmi yarın son kez bakılacak karar verilecek ya hep boyle devam ederse tüp bebek bile yapamayacak mıyım ? Napıcam ben suan cok kötüyüm pko da var nolcak bilmiyorum

Canim nemim hic e2 hor.onuma bakmadilar fikrim yok

Gözünaydın Can'ım çok sevindim değer harika bence
Canim sen sayi az diye orda burda yazdin kafaya taktin ben 11 de 1 dollendi diye kendimi yedim bak olacagi varsa oluyormus cok sukur.defer yuksek katlanir umarim yuksek olupta skinti olan oluyormu

Her merkez ayrı bi yontem mi uyguluyo baska dra mi gitsem napsam onemli biley degilse hergun neden baktılar bilmiyorum gozleri paradan baska bişey gormuyo belliydi zaten sozleşme imzalarken ustune basa basa iptal olursa paranız yanar demelerınden belliydı

Stres yapma lütfen, hormon değerleri değişken olabiliyor ve stres bunu çok etkiliyor.
Doktoruna güven herşey kontrol altındadır zaten, karamsar olma...
Dr uma guvenemıyorum isterlerse bugun iptal etsınler dıyen bı drun caba sarffettgını dusunmuyorum yanliş merkez kurbanı oldum iyimi

Canim sen sayi az diye orda burda yazdin kafaya taktin ben 11 de 1 dollendi diye kendimi yedim bak olacagi varsa oluyormus cok sukur.defer yuksek katlanir umarim yuksek olupta skinti olan oluyormu
Can'ım rabbim yeter ki ol desin herşey olur inşallah kucağımıza aldığımız günlerinde görürüz

Canim tedavi iptal olursa paran yanmiyor.eger yumurta topla.ada yumurtan olmaz dollenmez ise yanar paran o

Canim benim de takip edildi e2 tedavi surecinde. Doktor neden olabileceğini soylemedi mi sana? İlacla falan yukseltemiyorlar mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…