Canıııım çok şükür çok sevindim bütün emeklere değdiKizlarrrr 96.14 şokkk oldum allahim ya.gebelik var veya yok diyemeyiz deger yazoyor sadece dedi labrotuar ama
Sagol canimmGözünaydın Can'ım çok sevindim değer harika bence
Sok oldum demekki olmsuz gorunen herseyde bir hayir varmis suan cok tuafim sagol kuzum3Canıııım çok şükür çok sevindim bütün emeklere değdineler hissediyorsun şu an
Tesekkurederim darisi sana canim insallahTebrikleerrrrrrr, çok sevindim :)
Sağol inşallah. Sende keseyi görene kadar kendini hiç yorma, stres yapma, zaten neler yapacağını bilirsin, keyfini çıkar :)Tesekkurederim darisi sana canim insallah
Canim nemim hic e2 hor.onuma bakmadilar fikrim yokMrb kızlar lütfen bilgisi olan yazsın cok kotuyum...
2 negatif asılamadan sonra tüp bebek yapmaya karar verdık suan tedavideyim 8. Gunum yumurta uyarıcı igne (puregon) alıyorum bide cetrotide ve surekli e2 hormonuna bakılıyor 2 gundur düşüşte yükselmesi gerekiyormuş tedavi iptal olabilirmiş buna bi cozum yolu bulanamazmi yarın son kez bakılacak karar verilecek ya hep boyle devam ederse tüp bebek bile yapamayacak mıyım ? Napıcam ben suan cok kötüyüm pko da var nolcak bilmiyorum
Canim sen sayi az diye orda burda yazdin kafaya taktin ben 11 de 1 dollendi diye kendimi yedim bak olacagi varsa oluyormus cok sukur.defer yuksek katlanir umarim yuksek olupta skinti olan oluyormuGözünaydın Can'ım çok sevindim değer harika bence
Dr uma guvenemıyorum isterlerse bugun iptal etsınler dıyen bı drun caba sarffettgını dusunmuyorum yanliş merkez kurbanı oldum iyimiStres yapma lütfen, hormon değerleri değişken olabiliyor ve stres bunu çok etkiliyor.
Doktoruna güven herşey kontrol altındadır zaten, karamsar olma...
Ben varım :) önümüzde ki hafta transferim var...Kizlar grupta sirasya hemizin hamile haberini aldik allahim cok sukur ugurlu topigim benim geriden gelenlerde allahimn izniyle pozitifleri gorsun.simdi sirada kim var
Hangi merkez? Hangi doktor bu?Dr uma guvenemıyorum isterlerse bugun iptal etsınler dıyen bı drun caba sarffettgını dusunmuyorum yanliş merkez kurbanı oldum iyimi
Can'ım rabbim yeter ki ol desin herşey olur inşallah kucağımıza aldığımız günlerinde görürüzCanim sen sayi az diye orda burda yazdin kafaya taktin ben 11 de 1 dollendi diye kendimi yedim bak olacagi varsa oluyormus cok sukur.defer yuksek katlanir umarim yuksek olupta skinti olan oluyormu
Canim belki dogrusu bakilmasi banda hic bakilmadan yapilmasi bodoslama bir transfer oldu tabiri caizse.hangi merkezDr uma guvenemıyorum isterlerse bugun iptal etsınler dıyen bı drun caba sarffettgını dusunmuyorum yanliş merkez kurbanı oldum iyimi
Canim tedavi iptal olursa paran yanmiyor.eger yumurta topla.ada yumurtan olmaz dollenmez ise yanar paran oMrb kızlar lütfen bilgisi olan yazsın cok kotuyum...
2 negatif asılamadan sonra tüp bebek yapmaya karar verdık suan tedavideyim 8. Gunum yumurta uyarıcı igne (puregon) alıyorum bide cetrotide ve surekli e2 hormonuna bakılıyor 2 gundur düşüşte yükselmesi gerekiyormuş tedavi iptal olabilirmiş buna bi cozum yolu bulanamazmi yarın son kez bakılacak karar verilecek ya hep boyle devam ederse tüp bebek bile yapamayacak mıyım ? Napıcam ben suan cok kötüyüm pko da var nolcak bilmiyorum
Canim benim de takip edildi e2 tedavi surecinde. Doktor neden olabileceğini soylemedi mi sana? İlacla falan yukseltemiyorlar mi ki?Mrb kızlar lütfen bilgisi olan yazsın cok kotuyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?