Ama canim bazilarinin transfer 5.gun oluyo benim 2 oldu mesala ordada oynqr ozman.benim 11 temmuz transferim ozman 26.si mien son kanaman olduğu tarihi almıyorsun ama canım son adet tarihi olarak anladın demi. Çünkü normal gebelik değil bizimkiler hesaplaması farklı o nedenle. Mesela benim normalde en son kanamam olan tarih 17 haziran. Ama transferden 14 gün öncesini baz aldığımız için hesaplamaları 23 haziran tarihine göre yapıyoruz
Sağol cnm amin inşaallahHadi hayırlısı inşallah.
ins bu sefer olucak arkadasim. allah yuzumuze gülsün. hangi gün olacağı belli mi?6. Benim de dondurulmuş transfer olacak.
Besinci gün transferi de 3 gün transferinden iki gün daha büyük gebelik oluyor canım. Senin de bir gün daha küçük olur bu durumda gebelik haftasi olarak. Hesaplamada birsey degismiyor yani sadece embriyo haftasi degisiyorAma canim bazilarinin transfer 5.gun oluyo benim 2 oldu mesala ordada oynqr ozman.benim 11 temmuz transferim ozman 26.si mi
Yok sadece test Can'ımCanim senle benim aramda tam bir hafta var ozman bende hemen hemen o ara gorurum.cumartesi yarin benim 12.gunum cunku.peki sadece test yapcak dimi yarin alttan falan bakcakmi
Bu Çarşamba gıdecemOzman senin zamanin geldi nezman gdceksin cok heycanli :)
Anladim simdi canimpeki 11 temmuz transferim benim.o gunu saymayip 14 gun oncesini alcaz yani.Besinci gün transferi de 3 gün transferinden iki gün daha büyük gebelik oluyor canım. Senin de bir gün daha küçük olur bu durumda gebelik haftasi olarak. Hesaplamada birsey degismiyor yani sadece embriyo haftasi degisiyor
Isin icinden cikmadim :) 28 haziranmi bor hesapla canim sana zahmet.ama sizden bigun kucuk onu da dikkate alarakhttp://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html?m=1
Bu linkten kontrol edebilirsin bak
Aynen canım 14 gün öncesi son adet tarihin oluyor ona göre de haftani heapliyorsunAnladim simdi canimpeki 11 temmuz transferim benim.o gunu saymayip 14 gun oncesini alcaz yani.
Transferinin tam tarihi neydi canim seninIsin icinden cikmadim :) 28 haziranmi bor hesapla canim sana zahmet.ama sizden bigun kucuk onu da dikkate alarak
11 temmuzTransferinin tam tarihi neydi canim senin
27 haziran son adet tarihin oluyor. Gebelik haftan da 3 hafta 3 gün oluyor benim hesabima göre. Ama doktora gidince ayrintili sorarsın sen tabii ki11 temmuz
Tamam canim cok sagol27 haziran son adet tarihin oluyor. Gebelik haftan da 3 hafta 3 gün oluyor benim hesabima göre. Ama doktora gidince ayrintili sorarsın sen tabii ki
Benim transferim pazartesi yada salı olacak inşallah.ins bu sefer olucak arkadasim. allah yuzumuze gülsün. hangi gün olacağı belli mi?
pregostona basladin mi canim? benim pazartesi kontrol var rahim kalinlastiysa pregistona baslanacak hafta sonuna dogru olur herhaldeBenim transferim pazartesi yada salı olacak inşallah.
Evet başladım onun haricinde 5 gün kullanılacak iki ayrı ilaca daha başladım. Coraspin, estrofem ve folbiol de alıyorum.pregostona basladin mi canim? benim pazartesi kontrol var rahim kalinlastiysa pregistona baslanacak hafta sonuna dogru olur herhalde
Vajinal ultrasonla erken dönemde görülebiliyor, doktorlar keseye zararı olmadığını söylüyor.Kızlar vaginal ultrasonla baktirmayin idrara skisip baktirin bence...
Bizim transferler birkaç gün arayla olacak, inşallah yüzümüz gülerde sağlıkla alırız kucağımıza :)Evet başladım onun haricinde 5 gün kullanılacak iki ayrı ilaca daha başladım. Coraspin, estrofem ve folbiol de alıyorum.
Ne kadar çok ilaç içiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?