Maşallah cnm inşallah sağlıkla devam etsinler gözün aydınGünaydın Kızlar şimdi Embriyolog aradı toplanan 12 yumurtadan 7 si işlem görmüş 7 si de döllenmiş Yarın bölünme durumlarına göre tekrar arayıp transfer gününü söyleyeceklermiş
maşallah gözün aydın sırada kese kalp atışı var artık hayırlı olsunKizlar benimde 12.gun 274 cikti 10 gun sonra kese :))
Sagol canim teselkurederim.aynen oyle oldu bugun 12.gun testi tekrarlayacagim.simdilik sonuc aldigimiz herkes pozitif cok sukur.4.kisi benim.diger arkadslarin test gunu gelmedi daha insallah herkes pozitifi gorur.sen napiyosn simdi hangi asamadasin
Aynen canim 9.gun cok silik cikti 10.gun kanda 96 cikti bugun 274 gorunce tetsi tekararlamaya gerek yok 10 gun saonta kese gorelim dedi cok sukur.benim deger danki onden gdiyor ya 12.gun 274 fazlami ne bide 2.gun transferi.yani 11.gun aslindaBen de 6. haftanın içindeyim, zaten öğrendiğinde ya 4 ya 5 haftalık olmuş oluyorsun :) 1 hafta kadar sonra kese ve kalp atışı için muayeneye gideceğiz.. Vakit geçmiyor tabi heyecandan.
Sen de erken öğrendin sanırım? Ben de dayanamayıp 9. günü yaptırıp öğrenmiştim.
tatlım gözün aydın çok şükür emeklere değdi bakKizlar benimde 12.gun 274 cikti 10 gun sonra kese :))
:) bende aynisini dusunuyorum.ya duserse deger diye.simdi doktor bulmam lazim benim istanbul anadolu yakasi icin.keseyi bide alt ultrason degil gobekten niye bakmiyolar.biraz gec gtsem gobekten baksalar olmazmitatlım gözün aydın çok şükür emeklere değdi bakŞimdi yine bekleme zamanı. Şu kan testini tekrarlamama olayına da kafam yatmıyor hiç bana kalsa ben her gün gidip kan vericem otomatiğe bağlamış gibi
canım yedinci günde idrarda çıkmaz hele 3. gün embriyosuysa daha yeni tutunuyor. kanaman da o yüzden olmuş olabilir doktoruna sormadın mı?Canlar bugun transferimin 7.gunu dun sabah leke seklindr kan geldi sonra kahverengiyr döndü kisa surdu bugunde idrar testinde negafifti benim kafam cok karışık bu kanama ilaclari yanlis kullanmaktan olabilirmis ve tutmama ihtimali yuksek diye okudum boyle olan var mi.ve Rabbim isteyen herkese hayrliaiyla nasip etsin insallah.
canım iki hafta daha geç görünüyor kese yani vajinal 5. haftadayken karından 7. haftayı buluyor. O kadar sabredebilir misin ben bekleyemem şahsen:) bende aynisini dusunuyorum.ya duserse deger diye.simdi doktor bulmam lazim benim istanbul anadolu yakasi icin.keseyi bide alt ultrason degil gobekten niye bakmiyolar.biraz gec gtsem gobekten baksalar olmazmi
Sordum canim da ilaclarini dogru kullaniyor musun dedi. Bekleyecegiz dedi cok stres yaptm . Sizde de oldu mu. Bu araa 3gun embriyosu tutunma olabilor mi kicanım yedinci günde idrarda çıkmaz hele 3. gün embriyosuysa daha yeni tutunuyor. kanaman da o yüzden olmuş olabilir doktoruna sormadın mı?
yani 3. gün embriyosu yerleşmesini 7. gün civarı tamamlıyor tatlım bende olmadı ama bu şekilde yerleşme kanaması yaşayan çok var forumda okuduğum kadarıyla.Olumlu düşünmeye çalış kendini oyalayacak şeyler bul. Kolay bir süreç değil çok haklısın ne kadar takma içini ferah tut desek de bir şekilde atlatmak zorundayız bu süreci. Maddi manevi onca emek var ama inşallah sen de görürsün pozitifi bak şimdiye kadar hepimiz gördük. Hoş pozitif görünce de bitmiyor ya stres orası da ayrı konuSordum canim da ilaclarini dogru kullaniyor musun dedi. Bekleyecegiz dedi cok stres yaptm . Sizde de oldu mu. Bu araa 3gun embriyosu tutunma olabilor mi ki
Aynen canim 9.gun cok silik cikti 10.gun kanda 96 cikti bugun 274 gorunce tetsi tekararlamaya gerek yok 10 gun saonta kese gorelim dedi cok sukur.benim deger danki onden gdiyor ya 12.gun 274 fazlami ne bide 2.gun transferi.yani 11.gun aslinda
Bilmemki.bide ya ters gden bisey olursa o arada korkarim heralde uzun sure beklemeye.10 gun sonra cagirdi ben 15 gun sonra gdeyim bakalmcanım iki hafta daha geç görünüyor kese yani vajinal 5. haftadayken karından 7. haftayı buluyor. O kadar sabredebilir misin ben bekleyemem şahsen
Aa ciddimisin okdar yuksek :) ama senin 5.gun embriyosu sanirim.beenim 2.gun embriyo 3 gun kucuk :) yok canim tek yumurtaYok canım değer çok fazla değil bence. Benimkisi çok daha fazlaydı. 14.gün 1287'ydi maşallah. Tek yumurta transfer edilmediğini bilsem çoğul diyeceğim :) senin 2 yumurta transfer edilmişti dmi? Yani bir bakarsın ikiz olur :)
Aa super canim insallah katlanir baya erken baktrmissin.ultrason nedenKızlar dün beta baktırdım 12,47çıktı .doktorum pazar günü tekrar kan isteyecek birde idrara sıkışık ultrason bakacakmış.
inşallah canım,evet sabredemedim mübarek günün hürmetine baktırayım dedim.Biraz düşük gibi ama inşallah sımsıkı tutunur bebişim:)) ultrasonu keseyi görmek için istedi ama bence zor görür diye düşünüyorum.Artık gün aşırı tahlil verecem gibi görünüyor...Aa super canim insallah katlanir baya erken baktrmissin.ultrason neden
Canim yukselir merak etme ay cok heycanlo herkes hamile kaliyo topigimde :)inşallah canım,evet sabredemedim mübarek günün hürmetine baktırayım dedim.Biraz düşük gibi ama inşallah sımsıkı tutunur bebişim:)) ultrasonu keseyi görmek için istedi ama bence zor görür diye düşünüyorum.Artık gün aşırı tahlil verecem gibi görünüyor...
Kızlar dün beta baktırdım 12,47çıktı .doktorum pazar günü tekrar kan isteyecek birde idrara sıkışık ultrason bakacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?