Tedavin hayırlı olsun canım inşallah senden de alırız güzel haberler. Transfer zamanın belli mi?Mrb kizlar hamile arkadaslari tebrik ederim Rabbim kucaginiza almayida nasip etsin insallah en kisa zamanda tum bebis iateyenlerle beraber banada versin Rabbim benim 3.tup bebek seruvenim basladi insallah bu sefer bebegim benimle olur dualarinizi eksik etmeyin kizlar
Amin insallah canim carsamba gunu tedaviye basladik pazartesi kontrole gidecegm bakalim nezaman olcagini belli olur sanirimTedavin hayırlı olsun canım inşallah senden de alırız güzel haberler. Transfer zamanın belli mi?
Aa ciddimisin okdar yuksek :) ama senin 5.gun embriyosu sanirim.beenim 2.gun embriyo 3 gun kucuk :) yok canim tek yumurta
sen kese gördün mü beautyguru? Belki de tek yumurta ikizidir. Gerçi dondurulmuşsa embriyon yüksek çıkabiliyormuş değerBenim de 3. gün embryosuydu tatlım. Doktorum da bu değerler genelde çoğul gebeliği gösterir dedi, ama işte tek yumurta transferim vardı, yani tek yumurta ikizi değilse tabi.
haydi hayırlısı hepimiz için..
Canim haber ver bize telefon gelince.Günaydın Kızlar şimdi Embriyolog aradı toplanan 12 yumurtadan 7 si işlem görmüş 7 si de döllenmiş Yarın bölünme durumlarına göre tekrar arayıp transfer gününü söyleyeceklermiş
GunaydinnnGünaydın mutlu hafta sonları
Amin canim.rabbim tez zamanda nasip eder insallahMrb kizlar hamile arkadaslari tebrik ederim Rabbim kucaginiza almayida nasip etsin insallah en kisa zamanda tum bebis iateyenlerle beraber banada versin Rabbim benim 3.tup bebek seruvenim basladi insallah bu sefer bebegim benimle olur dualarinizi eksik etmeyin kizlar
Yaa belkidd bakarsin tek yumurta ikizi olur ne guzel :)Benim de 3. gün embryosuydu tatlım. Doktorum da bu değerler genelde çoğul gebeliği gösterir dedi, ama işte tek yumurta transferim vardı, yani tek yumurta ikizi değilse tabi.
haydi hayırlısı hepimiz için..
Canim sen sonuc ogreneli baya oldu keseye daha bir hafta sonrami gdeceksin.bana 10 gun sonra dedi.dun 12.gunumduBen de 6. haftanın içindeyim, zaten öğrendiğinde ya 4 ya 5 haftalık olmuş oluyorsun :) 1 hafta kadar sonra kese ve kalp atışı için muayeneye gideceğiz.. Vakit geçmiyor tabi heyecandan.
Sen de erken öğrendin sanırım? Ben de dayanamayıp 9. günü yaptırıp öğrenmiştim.
Insallah olur canim.sonrada iki embriyonda tutar ikiz olur aminn :)canım benim hep tek yumurtayla tedavilerim oldu
3. tedavimde havuz yapalım dedi dr.um
5 tedavide 1 yumi olutu sadece 6. tedavim inşallah yumim olur da transfer edilir
şansı artırmak istedik iki transfer edecez
amin inşallah canım senin tuttu galiba maşallah nerde yaptırmıştın pekiInsallah olur canim.sonrada iki embriyonda tutar ikiz olur aminn :)
Cok sukur tuttu canim.altunizade eurofertildeamin inşallah canım senin tuttu galiba maşallah nerde yaptırmıştın peki
Tatlim sen arasana merkezi labrotuarla gorusucem deBeni hala transfer günü ve bölünme bilgisi için klinikten aramadılar . Yüreğim ağzımda bekliyorum
Nasil yapacagim canimTemmuz tüp bebiş anneleri listeniz yok mu ilk sayfada ekleseniz güzel olurdu aslında bizede umut olurdu
Bende agustos anne adayıyım inşallah
Rabbim hepimizin kucagını doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?