TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Tedavin hayırlı olsun canım inşallah senden de alırız güzel haberler. Transfer zamanın belli mi?

Aa ciddimisin okdar yuksek :) ama senin 5.gun embriyosu sanirim.beenim 2.gun embriyo 3 gun kucuk :) yok canim tek yumurta

Benim de 3. gün embryosuydu tatlım. Doktorum da bu değerler genelde çoğul gebeliği gösterir dedi, ama işte tek yumurta transferim vardı, yani tek yumurta ikizi değilse tabi.

haydi hayırlısı hepimiz için..

Benim de 3. gün embryosuydu tatlım. Doktorum da bu değerler genelde çoğul gebeliği gösterir dedi, ama işte tek yumurta transferim vardı, yani tek yumurta ikizi değilse tabi.

sen kese gördün mü beautyguru? Belki de tek yumurta ikizidir. Gerçi dondurulmuşsa embriyon yüksek çıkabiliyormuş değer

Amin canim.rabbim tez zamanda nasip eder insallah

Yaa belkidd bakarsin tek yumurta ikizi olur ne guzel :)

Canim sen sonuc ogreneli baya oldu keseye daha bir hafta sonrami gdeceksin.bana 10 gun sonra dedi.dun 12.gunumdu

Beni hala transfer günü ve bölünme bilgisi için klinikten aramadılar . Yüreğim ağzımda bekliyorum

Temmuz tüp bebiş anneleri listeniz yok mu ilk sayfada ekleseniz güzel olurdu aslında bizede umut olurdu
Bende agustos anne adayıyım inşallah
Rabbim hepimizin kucagını doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…