kızlar 11. gün beta 45.52 çıktı.Çok şükür bebişim tutunuyor :)sanırım topiğin 5. hamişiyimKalem guzeli yarin degilmi testin 5.hamilemiz geliyor katlanir insallah :)
Kuzum superr yaa katlanmis tebrik ederim sirada kim var simdi yaa neguzel dogumlarimizda hep yakin olacak boyle pespese insallahkızlar 11. gün beta 45.52 çıktı.Çok şükür bebişim tutunuyor :)sanırım topiğin 5. hamişiyim)
Şimdi Aradılar 7 si de bölünmüş çok güzel yumurta profili dediler 4 hücreli de var 6 hücrelide dediler transfer Çarşamba günü Blasto yapalım dedilerAa ama seninde benim gbi pazara denk gelmis saat 4 gbi ariyolar cep numarasi var bende baktik aramiyolar veririm sana ararsin
Oo super canim masallah gozun aydin :)Şimdi Aradılar 7 si de bölünmüş çok güzel yumurta profili dediler 4 hücreli de var 6 hücrelide dediler transfer Çarşamba günü Blasto yapalım dediler
Iyi aksamlar canim h.g transferin dun oldu daha bugun 1 gunun oylmi hayirli olsun canm dikkat et kendine mutlakaArkadaşlar iyi akşamlar klübü yeni üyeyim ve 23 temmuz da transfer yapıldı 2 Embryo transfer yapıldı 13 yumurtam vardı 7 tanesi döllenmis çok heyecanlıyım inşallah sonuçlar güzel olur Rabbim bizim ellerinizi boş bırakmasın sizinle sertleşme rahatlatacak beni hamile anneleri de tebrik ederim..
Hayırlı olsun, güzel sonuçlanır inşallah.Arkadaşlar iyi akşamlar klübü yeni üyeyim ve 23 temmuz da transfer yapıldı 2 Embryo transfer yapıldı 13 yumurtam vardı 7 tanesi döllenmis çok heyecanlıyım inşallah sonuçlar güzel olur Rabbim bizim ellerinizi boş bırakmasın sizinle sertleşme rahatlatacak beni hamile anneleri de tebrik ederim..
maşallah cnm hayırlı olsunkızlar 11. gün beta 45.52 çıktı.Çok şükür bebişim tutunuyor :)sanırım topiğin 5. hamişiyim)
çok güzel maşallah cnm inss böyle devam ederŞimdi Aradılar 7 si de bölünmüş çok güzel yumurta profili dediler 4 hücreli de var 6 hücrelide dediler transfer Çarşamba günü Blasto yapalım dediler
hayırlı olsun cnm transferin inss sonucunda güzel olsunArkadaşlar iyi akşamlar klübü yeni üyeyim ve 23 temmuz da transfer yapıldı 2 Embryo transfer yapıldı 13 yumurtam vardı 7 tanesi döllenmis çok heyecanlıyım inşallah sonuçlar güzel olur Rabbim bizim ellerinizi boş bırakmasın sizinle sertleşme rahatlatacak beni hamile anneleri de tebrik ederim..
Teşekkürler hamile anneler bizim için dua etsinmaşallah cnm hayırlı olsun
çok güzel maşallah cnm inss böyle devam eder
hayırlı olsun cnm transferin inss sonucunda güzel olsun
Canim sen sonuc ogreneli baya oldu keseye daha bir hafta sonrami gdeceksin.bana 10 gun sonra dedi.dun 12.gunumdu
maşallah cnm değerin çok güzel inss gönlünden geçen olurTemmuz 13 de transfer oldum iki tane koydular biz öyle istedik. Semra kahraman yaptı Memorial şişliden. Yasım 29. Bu 3. Oluyor.
Şimdi hamileyim çok şükür :)
İlk beta hcg 365
İkinci 958 çıktı bugünki sonuç
Masallah çok iyi gidiyo hersey.
İçime doğuyor ikiside tuttu
Ama belli olmazmış.
:)
hoşgeldin inşallah hepsi birden devam eder sonuna kadar hayırlısı olsun inşallahMerhabalar geçtiğimiz cuma günü 4 yumurta toplandı cumartesi günü aradılar ve 4 yumurtanında 4 ü döllenmiş olduğunu söyledi embriyolog çok mutlu oldum tabi yarın tekrar arayıp bilgi vericeklermiş ve ona görede transfere çağırıcaklarmış Allahım tüm iateyen anne adaylarımızın kucağını boş bırakmasın pozitif sonuç alan annelerimizide tebrik ediyorum inşallah bnm gibi bekleyen herkez olumlu sonuçlar alır
canım tebrik ederim maşallahTemmuz 13 de transfer oldum iki tane koydular biz öyle istedik. Semra kahraman yaptı Memorial şişliden. Yasım 29. Bu 3. Oluyor.
Şimdi hamileyim çok şükür :)
İlk beta hcg 365
İkinci 958 çıktı bugünki sonuç
Masallah çok iyi gidiyo hersey.
İçime doğuyor ikiside tuttu
Ama belli olmazmış.
:)
Braz daha sabret hem artik seni kese alttan bakmaya gerek yok gprunur.bende biraz gec gtmeyi planliyorum alt ultrason iatemedigim icin.direk karindan bakilsin.doktorun kim canmCanım sorma doktorum izinde, bu sebeple dönünce kese ve kalp atışı birlikte bakılır diye konuştuk, başka bilmediğim yere de gitmek istemiyorum :/ eşim de ısrar ediyor başka bir doktora gidelım sonra oraya yine gideriz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?