Hayırlı olsun, güzel sonuçlarını duyarız inşallah.Bugün transfere çağırdılar benide saat 12 de ondan sonra benimde Allah ın izniyle heyecanlı bekleyişlerim başlıcak
hayırlı olsun canım,Temmuz 13 de transfer oldum iki tane koydular biz öyle istedik. Semra kahraman yaptı Memorial şişliden. Yasım 29. Bu 3. Oluyor.
Şimdi hamileyim çok şükür :)
İlk beta hcg 365
İkinci 958 çıktı bugünki sonuç
Masallah çok iyi gidiyo hersey.
İçime doğuyor ikiside tuttu
Ama belli olmazmış.
:)
İnşallah canım çok saolHayırlı olsun, güzel sonuçlarını duyarız inşallah.
hayırlı olsun canım,
atlatmışsın en zor kıısmları, bu süreçte ne çok zorlandığın kısım neydi?
bir de ne kadar mal oldu ??
Canim agrilar korkutmasin seni benimde ayni sekilde surekli kontrol ediyordum adetmi olsumdiye.cok fazla sancim oldu.cok sukurki tutunmus bebegim.progeston fitil kullaniyorum.ama bende kan sulandirixi igne kullaniyorum benimde gobegim artik etim çürüdü diyebilirm simsiyahselam hanımlar yenı üyeyım. 21 temmuzda 1 adet 3. gun embrıyosu (dondurulmuş) transfer edıldı.bu süreci beraber geçirirsek belkı daha rahat olabılır ben çok streslıyım.gunler geçmiyor.karnım da ağrıyor özellıkle sabahları mens olcakmışım gibi ağrı oluyor.sizde durumlar nasıl?progesteron iğnelerden kalçalarım mosmor adım atamıyorum sizde kulanıyormusunuz, sevgilerımle..
canım benim bende de akıntı oluyor bakıyorum beyaz akıntı oda progestan hazneye yerlestigi için oluyor galibaCanim agrilar korkutmasin seni benimde ayni sekilde surekli kontrol ediyordum adetmi olsumdiye.cok fazla sancim oldu.cok sukurki tutunmus bebegim.progeston fitil kullaniyorum.ama bende kan sulandirixi igne kullaniyorum benimde gobegim artik etim çürüdü diyebilirm simsiyah
Aynen canim olur normalcanım benim bende de akıntı oluyor bakıyorum beyaz akıntı oda progestan hazneye yerlestigi için oluyor galiba
Canim benim 2.gun transferiydi 10.gun 94 ckti 8 de baksam yine cikacakti yani baktrabilirism.a 10 u bekle istersenHanımlar 8-10-12. Gunler baktırayım dıyorum hcg ye ne dersınız.12.gune kadar dayanabılenlerin sabrını takdir edıyorum:))
Canim yinemi kan verdin kac cikti degerinDoktorumla konustum carsamba gunu tekrar kan vermemi istedi...Benimde kan alina alina kollarim mosmor oldu kizlar( BU arada estrofem tb bugun kestiler crinone jel ve folbiol kullanmaya devam.Yalniz ben heyecandan keseyi sormayi unuttum:))))
Pazar kan verdim carsamba tekrar vericem .Canim yinemi kan verdin kac cikti degerin
selam hanımlar yenı üyeyım. 21 temmuzda 1 adet 3. gun embrıyosu (dondurulmuş) transfer edıldı.bu süreci beraber geçirirsek belkı daha rahat olabılır ben çok streslıyım.gunler geçmiyor.karnım da ağrıyor özellıkle sabahları mens olcakmışım gibi ağrı oluyor.sizde durumlar nasıl?progesteron iğnelerden kalçalarım mosmor adım atamıyorum sizde kulanıyormusunuz, sevgilerımle..
Doktorumla konustum carsamba gunu tekrar kan vermemi istedi...Benimde kan alina alina kollarim mosmor oldu kizlar( BU arada estrofem tb bugun kestiler crinone jel ve folbiol kullanmaya devam.Yalniz ben heyecandan keseyi sormayi unuttum:))))
Bilemiyorum ben ilk kez estrofem kullandim bugun durumu anlattim ilaci kesiyoruz dediler.Merak ettim estrofem en az 7-8 haftaya kadar kullandırıyorlar sizde neden kestiler
Temmuz 13 de transfer oldum iki tane koydular biz öyle istedik. Semra kahraman yaptı Memorial şişliden. Yasım 29. Bu 3. Oluyor.
Şimdi hamileyim çok şükür :)
İlk beta hcg 365
İkinci 958 çıktı bugünki sonuç
Masallah çok iyi gidiyo hersey.
İçime doğuyor ikiside tuttu
Ama belli olmazmış.
:)
Benim dondurulmuş embriyo değildi 5 günlük embriyo inşallah tutar...
Insallah tutarBenimde dondurulmuş deil 5. Gün embriyosu 2 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?