TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

hayırlı olsun canım,
atlatmışsın en zor kıısmları, bu süreçte ne çok zorlandığın kısım neydi?
bir de ne kadar mal oldu ??

Buarada 5. Gün embriyosuydu
9.
hayırlı olsun canım,
atlatmışsın en zor kıısmları, bu süreçte ne çok zorlandığın kısım neydi?
bir de ne kadar mal oldu ??

Saol Can'ım :)
Ben toplamda 14 aydır verdiğim para: tahliller ilaçlar 3 deneme ve bir ameliyat 20 bin lira şimdilik.
İlk denemede tutup doğuranlar oluyor, olmaz mı... 8.00 bini buluyor o Zaman ilaçlarla birlikte
Bu süreçte zor kısım tutmadığında veya düşük yaptığında yaşadığın psikolojik savaş. Arkadaşların es dost komşuların her görüşte soruları cocuk varmı deyişleri. Eşine karşı mahcubiyetin ( benim eşim çok moral verdi sabırlı Allah var ama yinede yetersiz bir kadın olmak zoruna gidiyor. Onuda sıkıntınla boğmak istemiyorsun).
Benim tedavide hiç yorulduğum olmadı
Hersey akışında ilerliyor. Dondurulmuş kullanmıştım zaten,transfere 10 gün kala doktor kontrolümde rahim kalınlığım 12 mm di transfere kadar gelmene gerek yok demişti doktorum. Bizde tatile çıktık 5 gün. transferden 3-4 gün öncesinde tatilden dönmüştüm. İlaçlarımı düzenli kullandım,Transferden sonrada evde dinlendim ufak işlerimi yaptım. Ev süpürmedim ağır kaldırmadım sadece.
Kısmetinde varsa sende kalıyor canım. Ben ikincisinde hep yattım ama o hiç tutmamıştı.

selam hanımlar yenı üyeyım. 21 temmuzda 1 adet 3. gun embrıyosu (dondurulmuş) transfer edıldı.bu süreci beraber geçirirsek belkı daha rahat olabılır ben çok streslıyım.gunler geçmiyor.karnım da ağrıyor özellıkle sabahları mens olcakmışım gibi ağrı oluyor.sizde durumlar nasıl?progesteron iğnelerden kalçalarım mosmor adım atamıyorum sizde kulanıyormusunuz, sevgilerımle..

Canim agrilar korkutmasin seni benimde ayni sekilde surekli kontrol ediyordum adetmi olsumdiye.cok fazla sancim oldu.cok sukurki tutunmus bebegim.progeston fitil kullaniyorum.ama bende kan sulandirixi igne kullaniyorum benimde gobegim artik etim çürüdü diyebilirm simsiyah

canım benim bende de akıntı oluyor bakıyorum beyaz akıntı oda progestan hazneye yerlestigi için oluyor galiba

Hanımlar 8-10-12. Gunler baktırayım dıyorum hcg ye ne dersınız.12.gune kadar dayanabılenlerin sabrını takdir edıyorum:))

Doktorumla konustum carsamba gunu tekrar kan vermemi istedi...Benimde kan alina alina kollarim mosmor oldu kizlar( BU arada estrofem tb bugun kestiler crinone jel ve folbiol kullanmaya devam.Yalniz ben heyecandan keseyi sormayi unuttum:))))

Doktorumla konustum carsamba gunu tekrar kan vermemi istedi...Benimde kan alina alina kollarim mosmor oldu kizlar( BU arada estrofem tb bugun kestiler crinone jel ve folbiol kullanmaya devam.Yalniz ben heyecandan keseyi sormayi unuttum:))))
Canim yinemi kan verdin kac cikti degerin

Benim tutmuş olmasına rağmen bugün sancım vardı doktorum daha kese gözükmediği için düşük olmaz korkma dinlen Dedi.
Benimde ilk 4 gün rahim bölgemde elektriklenme gıdıklama oluyordu anlamıştım tuttuğunu. Ara ara kasık Ağrı'n OLMASI normalmiş. Ama kesilmesi lazımmış. Kesilen ve artmayan bir agrı varsa dert etme dua et Zaman geçirmeye bak. Ben öyle yapıyorum şuan transferden sonraki 13. Günüm tuttu cok şükür. O kasık Ağrı'ları arada gelip kayboluyo

Merak ettim estrofem en az 7-8 haftaya kadar kullandırıyorlar sizde neden kestiler

Canım hayırlı olsun bende 22 temmuzda transfer oldum bende memorial ataşehirde oldu doktorum Serkan bey 1 ağustosta belli olacak benimde heycanla bekliyorum yaşım 30 banada 2 tane 1 kalite 5. Gün embriyosu transfer edildi en çok istediğim de ikiz olsun tabi sağlıklı ve hayırlı olsunda ama gönlümden geçen o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…