Hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı nasip etsin Can'ım.Canım hayırlı olsun bende 22 temmuzda transfer oldum bende memorial ataşehirde oldu doktorum Serkan bey 1 ağustosta belli olacak benimde heycanla bekliyorum yaşım 30 banada 2 tane 1 kalite 5. Gün embriyosu transfer edildi en çok istediğim de ikiz olsun tabi sağlıklı ve hayırlı olsunda ama gönlümden geçen o
Hic dikkat etmedim benm ilk demeydi canimArkadaslar yatış şekline dikkat ettiniz mi hangi posizyonda uyudunuz.. bide ilk denemede tutan varmı hamislerden.?
Ooo super masaallah canim hayirli olsunHayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı nasip etsin Can'ım.
Benimde cok kaliteliydi yüzde yüz canlılığı varmış bir tanesinin diğeride iyi dediler. Hormonlar yüksekten gidiyo 11. Gün 958 çıktı :)
Kısmet bakalım ne olacak 20 gün daha riskli günler var kalbini duysak da rahatlasak.
Darısı senin basına
Yaz burdan ne olursa olsun sonuç
Canim benimde 11 tmuz transfer.kese icin nezman gdeceksin ikiz bencede deger yuksekTemmuz 13 de transfer oldum iki tane koydular biz öyle istedik. Semra kahraman yaptı Memorial şişliden. Yasım 29. Bu 3. Oluyor.
Şimdi hamileyim çok şükür :)
İlk beta hcg 365
İkinci 958 çıktı bugünki sonuç
Masallah çok iyi gidiyo hersey.
İçime doğuyor ikiside tuttu
Ama belli olmazmış.
:)
Gecr canim birsekilde.zor bir surec ama sayili gun.insallah guzel sonuclar alirsin 10.gun yap gunu kisalt :)Bugün yazmıştım benimde 2 tane transfer edildi bugün 6 ağustos test günüm çok uzak geliyo ama sabrın sonu selamet olur inşallah
Canim benimde 11 tmuz transfer.kese icin nezman gdeceksin ikiz bencede deger yuksek
Aynen canim :) okdar gec degil canim ya 12.gun test yaptigimda.doktor 10 gun sonra fakan dedi.2000 lerdeyken hcg gorunuyomus.Kese için agustos 12-13 bu günlerde randevu almam gerekiyo transferden bir ay sonra oluyor.
Senindemi tuttu :)
Evet canim insallah devami gelir suan sonuc alan tum arkadslarimiz bende dahil pozitifi gorduk sanirim 6.kisi banu 87 arkadaimiz .darisi sizlere.bilemedimki canm hic oyle brseh olmadi bendeNe guzel bir topik ne bereketli maşallaahh daim olsunn bizlerde eklenelim inşlh.kızlar aşırı dercede el ayak yanması var buz gibi duvarlara yapişiyorum soğumuyo.vücudumda sıcaklama yok sadece el ve ayaklarım yanıyo.bunu yaşayan varmı ltfn yardım.tranf. 5.gunundeyım
Cunki benden bir hafta once sonuc alan arkadslar gordu keseyi cok sukur geçen n haftaKese için agustos 12-13 bu günlerde randevu almam gerekiyo transferden bir ay sonra oluyor.
Senindemi tuttu :)
canım benim de ayaklarıma ateş basıyor yanıyor ayaklarım benim bu gün 3 günüm canım iğnelerden olabilir inşallah diğer arkadaşlar gibi bizde pozitifi görürüzNe guzel bir topik ne bereketli maşallaahh daim olsunn bizlerde eklenelim inşlh.kızlar aşırı dercede el ayak yanması var buz gibi duvarlara yapişiyorum soğumuyo.vücudumda sıcaklama yok sadece el ve ayaklarım yanıyo.bunu yaşayan varmı ltfn yardım.tranf. 5.gunundeyım
Herkese gunaydin:))Günaydın
Cunki benden bir hafta once sonuc alan arkadslar gordu keseyi cok sukur geçen n hafta
Hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı nasip etsin Can'ım.
Benimde cok kaliteliydi yüzde yüz canlılığı varmış bir tanesinin diğeride iyi dediler. Hormonlar yüksekten gidiyo 11. Gün 958 çıktı :)
Kısmet bakalım ne olacak 20 gün daha riskli günler var kalbini duysak da rahatlasak.
Darısı senin basına
Yaz burdan ne olursa olsun sonuç
Kese alttan muayeneyle erken gözükürmüş
5. Hafta içindede karından muayene ile gözükürmüş
Ama kalbi duyulmazmış o yüzden 7. Hafta agustos 12 oluyor birkerede gel hepsi bakılsın Dedi hemşire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?