TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Arkadaslar yatış şekline dikkat ettiniz mi hangi posizyonda uyudunuz.. bide ilk denemede tutan varmı hamislerden.?

Hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı nasip etsin Can'ım.
Benimde cok kaliteliydi yüzde yüz canlılığı varmış bir tanesinin diğeride iyi dediler. Hormonlar yüksekten gidiyo 11. Gün 958 çıktı :)
Kısmet bakalım ne olacak 20 gün daha riskli günler var kalbini duysak da rahatlasak.
Darısı senin basına
Yaz burdan ne olursa olsun sonuç

Ooo super masaallah canim hayirli olsun

Canim benimde 11 tmuz transfer.kese icin nezman gdeceksin ikiz bencede deger yuksek

Bugün yazmıştım benimde 2 tane transfer edildi bugün 6 ağustos test günüm çok uzak geliyo ama sabrın sonu selamet olur inşallah

Ne guzel bir topik ne bereketli maşallaahh daim olsunn bizlerde eklenelim inşlh.kızlar aşırı dercede el ayak yanması var buz gibi duvarlara yapişiyorum soğumuyo.vücudumda sıcaklama yok sadece el ve ayaklarım yanıyo.bunu yaşayan varmı ltfn yardım.tranf. 5.gunundeyım

Kese için agustos 12-13 bu günlerde randevu almam gerekiyo transferden bir ay sonra oluyor.
Senindemi tuttu :)
Aynen canim :) okdar gec degil canim ya 12.gun test yaptigimda.doktor 10 gun sonra fakan dedi.2000 lerdeyken hcg gorunuyomus.

Evet canim insallah devami gelir suan sonuc alan tum arkadslarimiz bende dahil pozitifi gorduk sanirim 6.kisi banu 87 arkadaimiz .darisi sizlere.bilemedimki canm hic oyle brseh olmadi bende

canım benim de ayaklarıma ateş basıyor yanıyor ayaklarım benim bu gün 3 günüm canım iğnelerden olabilir inşallah diğer arkadaşlar gibi bizde pozitifi görürüz

Cunki benden bir hafta once sonuc alan arkadslar gordu keseyi cok sukur geçen n hafta

Kese alttan muayeneyle erken gözükürmüş
5. Hafta içindede karından muayene ile gözükürmüş
Ama kalbi duyulmazmış o yüzden 7. Hafta agustos 12 oluyor birkerede gel hepsi bakılsın Dedi hemşire

İnşallah kalp atışınıda duyarsın canım benim bi sonucu görseydim zaten işe başlıcam ama dikkat ederim izin aldım bu hafta hemen çalışmıyım diye. Ama çok geriliyorum ben bişey olur mu ya

Kese alttan muayeneyle erken gözükürmüş
5. Hafta içindede karından muayene ile gözükürmüş
Ama kalbi duyulmazmış o yüzden 7. Hafta agustos 12 oluyor birkerede gel hepsi bakılsın Dedi hemşire

Tabi onlara göre hava hoş bir kerede gel bakılsın derler sen bide onu bize sor bırak günleri saatler bile geçmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…