TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Kizlar tsh a baktirdim 3 yuksekmi gebelikte fikriniz varmi sonuc goturmwdim daha

Oldu canim ara ara hep ama 5.6
Gunlerdi sanirim cok siddetli olmustu
Ay uyurken yanlış bi hareket yapmamışımdır inşallah
Tsh için internetten araştırsana cnm değer var internette bende yaptırmıştım başlarken ama dr bişey söylemedi bişey yoktu sanırım

Ay uyurken yanlış bi hareket yapmamışımdır inşallah
Tsh için internetten araştırsana cnm değer var internette bende yaptırmıştım başlarken ama dr bişey söylemedi bişey yoktu sanırım
Canim normalde refarans araligina gore skinti yok ama hamilelikte 2 den yukari istemiyorlarmis diye okudum

yarın 8,30 da transferim var şimdiden başladı telaş :) bir de ben memurum . malum izinler , raporlar kapatıldı ben tahlil gününe kadar evde dinlenirim diyordum biraz karışık durumlar . klinik en fazla 3 gün veriyormuş . aradım konulştum şimdi bana bari 10 gün verin diye . bakalım ne oalcak .

Hadi hayirlisi canim 5.gun yapiliyir ozman transferin.ins tutaar bir hafta sonra cikar sonuc 5.gun embriyosuya.dondurulmua kac tane oldu simdi yarin mi belli olcak

Hadi hayirlisi canim 5.gun yapiliyir ozman transferin.ins tutaar bir hafta sonra cikar sonuc 5.gun embriyosuya.dondurulmua kac tane oldu simdi yarin mi belli olcak
Buarafa canim sana hic kan tahlili baktilarmi ilk gun disinda arada merkez

yarın belli olacak kaç tane dondurulacağı evet 5. gün embriyosu olacak . evet kan tahlili e2 için yapıldı sürekli

kızlar cumartesi oğlen oldu transferim bu gün sabahtan beri kasık bölgem çok ağrıyor inşallah iyi bişeydir bide elimde ayağımda can yok halsizlik

Canım öncelikle hayırlısı olsun bende memurum benimde cuma günü transfer yapıldı müdürüm özel bir durum old için bölge müdürüyle ve valiyle konuşup mazeret izni yaptılar ama altına doktordan rapor istediler hastane imzalamıyor ama sadece doktorun imzasıyla kabul ettiler bide ben ist Ataşehir memorial da yaptırıyorum kendimde başka bir şehirdeym o yüzden sıkıntı oldu ama hallettik bu haftada evdeyim yatıyorum Aslı'na bakarsanız yatmaktanda sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…