Daha ilk günlerden kasık ağrısı oldumu sizde benm sabah sol yumurtalığımda baya ağrı olduGecr canim birsekilde.zor bir surec ama sayili gun.insallah guzel sonuclar alirsin 10.gun yap gunu kisalt :)
Oldu canim ara ara hep ama 5.6Daha ilk günlerden kasık ağrısı oldumu sizde benm sabah sol yumurtalığımda baya ağrı oldu
Ay uyurken yanlış bi hareket yapmamışımdır inşallahOldu canim ara ara hep ama 5.6
Gunlerdi sanirim cok siddetli olmustu
Canim normalde refarans araligina gore skinti yok ama hamilelikte 2 den yukari istemiyorlarmis diye okudumAy uyurken yanlış bi hareket yapmamışımdır inşallah
Tsh için internetten araştırsana cnm değer var internette bende yaptırmıştım başlarken ama dr bişey söylemedi bişey yoktu sanırım
Anladım canım ozaman dr a göstermelisinCanim normalde refarans araligina gore skinti yok ama hamilelikte 2 den yukari istemiyorlarmis diye okudum
Hadi hayirlisi canim 5.gun yapiliyir ozman transferin.ins tutaar bir hafta sonra cikar sonuc 5.gun embriyosuya.dondurulmua kac tane oldu simdi yarin mi belli olcakyarın 8,30 da transferim var şimdiden başladı telaş :) bir de ben memurum . malum izinler , raporlar kapatıldı ben tahlil gününe kadar evde dinlenirim diyordum biraz karışık durumlar . klinik en fazla 3 gün veriyormuş . aradım konulştum şimdi bana bari 10 gün verin diye . bakalım ne oalcak .
Buarafa canim sana hic kan tahlili baktilarmi ilk gun disinda arada merkezHadi hayirlisi canim 5.gun yapiliyir ozman transferin.ins tutaar bir hafta sonra cikar sonuc 5.gun embriyosuya.dondurulmua kac tane oldu simdi yarin mi belli olcak
yarın belli olacak kaç tane dondurulacağı evet 5. gün embriyosu olacak . evet kan tahlili e2 için yapıldı sürekliHadi hayirlisi canim 5.gun yapiliyir ozman transferin.ins tutaar bir hafta sonra cikar sonuc 5.gun embriyosuya.dondurulmua kac tane oldu simdi yarin mi belli olcak
Amin.hayirli olsun canim.insallah tutarTransfer ve sonuç bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun, hamilelerde sağlıkla kucağına alsın inş.
Benim de bugün transferim yapıldı :)
Canim demekki bu merkezle alakali degil.kisiye gore yapiliyor e2 takibi.bana hic bakmadilar da oyuzden :)yarın belli olacak kaç tane dondurulacağı evet 5. gün embriyosu olacak . evet kan tahlili e2 için yapıldı sürekli
DR gittin mi Can'ımCanim demekki bu merkezle alakali degil.kisiye gore yapiliyor e2 takibi.bana hic bakmadilar da oyuzden :)
Yok canim pazartesi kese icin gtcem ama saglik ocaginda kan vermistim.tsh yuksek cikti demir ve d vitamibide cok dusuk yarin dahiliyeye gdecegimDR gittin mi Can'ım
Beta baktırmış mıydın pekiYok canim pazartesi kese icin gtcem ama saglik ocaginda kan vermistim.tsh yuksek cikti demir ve d vitamibide cok dusuk yarin dahiliyeye gdecegim
yarın 8,30 da transferim var şimdiden başladı telaş :) bir de ben memurum . malum izinler , raporlar kapatıldı ben tahlil gününe kadar evde dinlenirim diyordum biraz karışık durumlar . klinik en fazla 3 gün veriyormuş . aradım konulştum şimdi bana bari 10 gün verin diye . bakalım ne oalcak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?