hayırlı olsun cnm inss sımsıkı tutunsunlarTransfer ve sonuç bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun, hamilelerde sağlıkla kucağına alsın inş.
Benim de bugün transferim yapıldı :)
benim 4 oluyo galiba canım aynı benim de inş tutuyorlardirda acıya ağrıya raziyimKızlar transferimin 5.gunu. sol kasık ağrısı artı ayağa kalkçak halim yokk..çok fenaaayım
Canim beta baktrdim o nedense tupu ayriydi bakilmamis gbi sistemde gorunmuyo islemde doktotada sorduk.yeniden gel dedi cikmazsa.ama gerek yok artik yarin dahiliyede yaptririmBeta baktırmış mıydın peki
Can'ım bende İstanbul da tedavi görüyorum Tekirdağ da yaşıyorum Bende transfer evrakıyla beraber mazeret izni almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun artık . Kaç gün kaldı teste . Umarım güzel haberler alırsın .Canım öncelikle hayırlısı olsun bende memurum benimde cuma günü transfer yapıldı müdürüm özel bir durum old için bölge müdürüyle ve valiyle konuşup mazeret izni yaptılar ama altına doktordan rapor istediler hastane imzalamıyor ama sadece doktorun imzasıyla kabul ettiler bide ben ist Ataşehir memorial da yaptırıyorum kendimde başka bir şehirdeym o yüzden sıkıntı oldu ama hallettik bu haftada evdeyim yatıyorum Aslı'na bakarsanız yatmaktanda sıkıldım
Teşekkür ederim, inşallah.hayırlı olsun cnm inss sımsıkı tutunsunlar
Kani aç mi tok mu verdin canim?Yok canim pazartesi kese icin gtcem ama saglik ocaginda kan vermistim.tsh yuksek cikti demir ve d vitamibide cok dusuk yarin dahiliyeye gdecegim
Can'ım bende İstanbul da tedavi görüyorum Tekirdağ da yaşıyorum Bende transfer evrakıyla beraber mazeret izni almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun artık . Kaç gün kaldı teste . Umarım güzel haberler alırsın .
Ac verdim canimKani aç mi tok mu verdin canim?
haberdar et kuzum bizi hadi hayırlısıGünaydın arkadaşlar bugün kontrol var benjmde
Canim geçmiş olsun İnsallah sana sıkıca tutunurlar unutursun acisini sancisini.Kızlar az önce 2 Blasto transferim yapıldı . İlk transfere girdiğimde epey uğraştılar bir türlü olmadı rahme ulaşamadılar . Alttan biraz daha dolum yaptılar filan . Çok ağrı acı çektim . Sonra biraz erteleyelim dediler . 15 dakika sonra hafif Sedasyon ile yaptılar transferi . İlk denemede hiç sorun olmamıştı . Bu sefer oldu doktorda bende şaştık . Neyse vardır Bunda da bir hayır 8 inde test
Insallah ski ski tutunurlar canim.hadi hayirli olsunKızlar az önce 2 Blasto transferim yapıldı . İlk transfere girdiğimde epey uğraştılar bir türlü olmadı rahme ulaşamadılar . Alttan biraz daha dolum yaptılar filan . Çok ağrı acı çektim . Sonra biraz erteleyelim dediler . 15 dakika sonra hafif Sedasyon ile yaptılar transferi . İlk denemede hiç sorun olmamıştı . Bu sefer oldu doktorda bende şaştık . Neyse vardır Bunda da bir hayır 8 inde test
inşallah güzel sonuçlar alırız canımKızlar 21 temmuz transfer tarihim. 7. GünüM sonuç tarihim 1 ağustos dayanamiyorum ya çok merak ediyorum. Ayrıca sol kasigim da ağrı var arada bi halsizlik geliyor.ama umutlandirmak istemiyorum kendimi. Bu arada 2. Denemem
Benimde aynı şekilde oldu çok ağrılı ve acılı geçti transfer ama çok şükürki sonunda oldu benimde 6 sında test günüm inşallah tutunur bebişlerimiz cnmKızlar az önce 2 Blasto transferim yapıldı . İlk transfere girdiğimde epey uğraştılar bir türlü olmadı rahme ulaşamadılar . Alttan biraz daha dolum yaptılar filan . Çok ağrı acı çektim . Sonra biraz erteleyelim dediler . 15 dakika sonra hafif Sedasyon ile yaptılar transferi . İlk denemede hiç sorun olmamıştı . Bu sefer oldu doktorda bende şaştık . Neyse vardır Bunda da bir hayır 8 inde test
Canım benım de 21 tem transferim.bugun 6.gun sayılıyor.işlemin yapildiği gun sayılmıyor.aynı şekılde sol kasık ağrısı yaşıyorum.test gununu bekleyecekmisin yoksa erken yapma fikrin varmi ben dayanamicam galiba:))Kızlar 21 temmuz transfer tarihim. 7. GünüM sonuç tarihim 1 ağustos dayanamiyorum ya çok merak ediyorum. Ayrıca sol kasigim da ağrı var arada bi halsizlik geliyor.ama umutlandirmak istemiyorum kendimi. Bu arada 2. Denemem
Kızlar 21 temmuz transfer tarihim. 7. GünüM sonuç tarihim 1 ağustos dayanamiyorum ya çok merak ediyorum. Ayrıca sol kasigim da ağrı var arada bi halsizlik geliyor.ama umutlandirmak istemiyorum kendimi. Bu arada 2. Denemem
hayırlı olsun cnm transferin inss başı acili olsa da inss sonu çok tatlı bitsin bebisli bitsin inssKızlar az önce 2 Blasto transferim yapıldı . İlk transfere girdiğimde epey uğraştılar bir türlü olmadı rahme ulaşamadılar . Alttan biraz daha dolum yaptılar filan . Çok ağrı acı çektim . Sonra biraz erteleyelim dediler . 15 dakika sonra hafif Sedasyon ile yaptılar transferi . İlk denemede hiç sorun olmamıştı . Bu sefer oldu doktorda bende şaştık . Neyse vardır Bunda da bir hayır 8 inde test
yaşadığın şeyler inss bebisinin habercisidir cnmKızlar 21 temmuz transfer tarihim. 7. GünüM sonuç tarihim 1 ağustos dayanamiyorum ya çok merak ediyorum. Ayrıca sol kasigim da ağrı var arada bi halsizlik geliyor.ama umutlandirmak istemiyorum kendimi. Bu arada 2. Denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?