TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Can'ım bende İstanbul da tedavi görüyorum Tekirdağ da yaşıyorum Bende transfer evrakıyla beraber mazeret izni almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun artık . Kaç gün kaldı teste . Umarım güzel haberler alırsın .

Cuma yapıldı işte pazartesi test yapıcam 6 gün kaldı hayırlısı valla inş halledersin müdürün iyiyse sıkıntı olmaz benim müdürüm sağolsun yardımcı oldu o istemeseydi halledemezdim belkide. Hastanede hemşirelerle konuştum bi kaç hasta gelememiş transfere ertelemişler çok zor bir durum gerçekten hepimiz için hayırlısı Can'ım haber ver durumundan

Kızlar az önce 2 Blasto transferim yapıldı . İlk transfere girdiğimde epey uğraştılar bir türlü olmadı rahme ulaşamadılar . Alttan biraz daha dolum yaptılar filan . Çok ağrı acı çektim . Sonra biraz erteleyelim dediler . 15 dakika sonra hafif Sedasyon ile yaptılar transferi . İlk denemede hiç sorun olmamıştı . Bu sefer oldu doktorda bende şaştık . Neyse vardır Bunda da bir hayır 8 inde test

Canim geçmiş olsun İnsallah sana sıkıca tutunurlar unutursun acisini sancisini.

Kızlar 21 temmuz transfer tarihim. 7. GünüM sonuç tarihim 1 ağustos dayanamiyorum ya çok merak ediyorum. Ayrıca sol kasigim da ağrı var arada bi halsizlik geliyor.ama umutlandirmak istemiyorum kendimi. Bu arada 2. Denemem

Insallah ski ski tutunurlar canim.hadi hayirli olsun

Benimde aynı şekilde oldu çok ağrılı ve acılı geçti transfer ama çok şükürki sonunda oldu benimde 6 sında test günüm inşallah tutunur bebişlerimiz cnm

Kızlar 21 temmuz transfer tarihim. 7. GünüM sonuç tarihim 1 ağustos dayanamiyorum ya çok merak ediyorum. Ayrıca sol kasigim da ağrı var arada bi halsizlik geliyor.ama umutlandirmak istemiyorum kendimi. Bu arada 2. Denemem
Canım benım de 21 tem transferim.bugun 6.gun sayılıyor.işlemin yapildiği gun sayılmıyor.aynı şekılde sol kasık ağrısı yaşıyorum.test gununu bekleyecekmisin yoksa erken yapma fikrin varmi ben dayanamicam galiba:))

Benimde 22 temmuz transfer yapıldı 1 ağustos test günüm bende çok merak ediyorum benimde genelde sol kasığımda ağrı var ve benimde 2. Denemem
Sencede benzer değilmi :)))

hayırlı olsun cnm transferin inss başı acili olsa da inss sonu çok tatlı bitsin bebisli bitsin inss

yaşadığın şeyler inss bebisinin habercisidir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…