Ayy tesadüf işte rabbim bizlere de nasip etsin canım insallahh güzel haberler aliriz. Sabırsızlıkla bekliyorum :)Benimde 22 temmuz transfer yapıldı 1 ağustos test günüm bende çok merak ediyorum benimde genelde sol kasığımda ağrı var ve benimde 2. Denemem
Sencede benzer değilmi :)))
Yaaa şahane birbirimize destek olalım. Bilemiyorum kıiii çok merak ediyorum ama 12. Günden önce sonuç vermez diyorlar.ama dayanamiyorum :)Canım benım de 21 tem transferim.bugun 6.gun sayılıyor.işlemin yapildiği gun sayılmıyor.aynı şekılde sol kasık ağrısı yaşıyorum.test gununu bekleyecekmisin yoksa erken yapma fikrin varmi ben dayanamicam galiba:))
Benim 8 hucreli 1 embriyo transfer edildi dondurulmus tu. Grade 1Benimde 22 temmuz transfer yapıldı 1 ağustos test günüm bende çok merak ediyorum benimde genelde sol kasığımda ağrı var ve benimde 2. Denemem
Sencede benzer değilmi :)))
Benim 8 hucreli 1 embriyo transfer edildi dondurulmus tu. Grade 1
Hayırlı olsun. Güzel haberlerini duyarız inşallah. Benimde dün oldu transferim, peş peşe müjde veririz inşallah.Kızlar az önce 2 Blasto transferim yapıldı . İlk transfere girdiğimde epey uğraştılar bir türlü olmadı rahme ulaşamadılar . Alttan biraz daha dolum yaptılar filan . Çok ağrı acı çektim . Sonra biraz erteleyelim dediler . 15 dakika sonra hafif Sedasyon ile yaptılar transferi . İlk denemede hiç sorun olmamıştı . Bu sefer oldu doktorda bende şaştık . Neyse vardır Bunda da bir hayır 8 inde test
Ben hücresini bilmiyorum 2 tane 1. Kalite transfer edildi birtanede donduruldu
Aynen ya :)Tabi onlara göre hava hoş bir kerede gel bakılsın derler sen bide onu bize sor bırak günleri saatler bile geçmiyo
canım bende sormuştum ve araştırdım yatış pozisyonu çokta.önemli değil işinden rapor alamayıp çalışan kişilerin tutuyor yani çok da kafaya takmamak lazım galiba yalnız sana diyorum da bir de bana sor vakit geçmiyor duduklarim patladı allahım yardım etsin artıkKızlar yatış şekliniz Nasıl oluyor ? Ben ilk tedavimde yan yattım hep sanki böyle dizlerimi çekip cenin pozisyonunda yatınca koruyorum hissi vardı Hem de kanepede o şekilde yatıp tv izliyordum . Şimdi sırt üstü mü yatsam diyorum ams bacaklarımı tam uzatınca da sanki Rahmi'm yumurtalığım çekiliyor , uzuyor , kasılıyor gibi . Sırt üstü yatınca da bacaklarımı kırıp yatıyorum . Allah im neleri düşünüp Nelere takıyorum . Sen yardım et ya rabbim
Canım ben yetişkinler için boyama kitabı almistim dikkatini çekermi bilmem ama zaman gecrrsijcanım bende sormuştum ve araştırdım yatış pozisyonu çokta.önemli değil işinden rapor alamayıp çalışan kişilerin tutuyor yani çok da kafaya takmamak lazım galiba yalnız sana diyorum da bir de bana sor vakit geçmiyor duduklarim patladı allahım yardım etsin artık
Valla canım takılma bence okadar.ben herturlu yattım :)Kızlar yatış şekliniz Nasıl oluyor ? Ben ilk tedavimde yan yattım hep sanki böyle dizlerimi çekip cenin pozisyonunda yatınca koruyorum hissi vardı Hem de kanepede o şekilde yatıp tv izliyordum . Şimdi sırt üstü mü yatsam diyorum ams bacaklarımı tam uzatınca da sanki Rahmi'm yumurtalığım çekiliyor , uzuyor , kasılıyor gibi . Sırt üstü yatınca da bacaklarımı kırıp yatıyorum . Allah im neleri düşünüp Nelere takıyorum . Sen yardım et ya rabbim
Hayırlı olsun tedavin korkulacak hiçbirsey yok canım.Aranıza yeni katıldım. Bende tüp bebek tedavisi görüyorum yurtdışında olduğum için burda sistem biraz farklı 5 haftadır iğne oluyorum mesela ve hala bitmedi. Yarın kontrolüm var herşey yolundaysa eğer yumurtaların toplanması için randevu yapılacak ve ben çok korkuyorum Umarım hepimiz o minicik ellere kavuşuruz. Allah kimsenin kucağını boş koymasın.
Canım verir 9.gün idrarda çıktı. 10.gün 74 dü değerim. Ki benim ki 2.gün embriyoşu daha küçük tu.5 arkadaşta aynı şekilde erken yaptık burda çıktı.umarım pozitif gorursunYaaa şahane birbirimize destek olalım. Bilemiyorum kıiii çok merak ediyorum ama 12. Günden önce sonuç vermez diyorlar.ama dayanamiyorum :)
Canım verir 9.gün idrarda çıktı. 10.gün 74 dü değerim. Ki benim ki 2.gün embriyoşu daha küçük tu.5 arkadaşta aynı şekilde erken yaptık burda çıktı.umarım pozitif gorursun[/QUOTE
cok iyi yaa. Bir kez negatifi görünce korkuyorum ya allahım hayirliaini versin insallah
Cnm ayakalrini tam uzatmak istediğinde ayaklarının altına yastık koy cnm diğer şekiller de normal inss sımsıkı tutunsunlar cnmKızlar yatış şekliniz Nasıl oluyor ? Ben ilk tedavimde yan yattım hep sanki böyle dizlerimi çekip cenin pozisyonunda yatınca koruyorum hissi vardı Hem de kanepede o şekilde yatıp tv izliyordum . Şimdi sırt üstü mü yatsam diyorum ams bacaklarımı tam uzatınca da sanki Rahmi'm yumurtalığım çekiliyor , uzuyor , kasılıyor gibi . Sırt üstü yatınca da bacaklarımı kırıp yatıyorum . Allah im neleri düşünüp Nelere takıyorum . Sen yardım et ya rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?