TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Benimde 22 temmuz transfer yapıldı 1 ağustos test günüm bende çok merak ediyorum benimde genelde sol kasığımda ağrı var ve benimde 2. Denemem
Sencede benzer değilmi :)))
Ayy tesadüf işte rabbim bizlere de nasip etsin canım insallahh güzel haberler aliriz. Sabırsızlıkla bekliyorum :)

Yaaa şahane birbirimize destek olalım. Bilemiyorum kıiii çok merak ediyorum ama 12. Günden önce sonuç vermez diyorlar.ama dayanamiyorum :)

Hayırlı olsun. Güzel haberlerini duyarız inşallah. Benimde dün oldu transferim, peş peşe müjde veririz inşallah.

Kızlar benim transfer evrakımda 4bb ve 5bb yazıyor embriyolar için biraz araştırdım ne demek diye de epey kaliteli gibi duruyorlar inşallah olur bu sefer . Dondurmak için bugünde izleyip yarın bilgi verecekler bakalım hayırlısı artık . Bu arada ben ananas , kabak çekirdeği ve dut kurusu yemeye başladım . Annem yanımda o da hoşaf yaptı şimdi

Aranıza yeni katıldım. Bende tüp bebek tedavisi görüyorum yurtdışında olduğum için burda sistem biraz farklı 5 haftadır iğne oluyorum mesela ve hala bitmedi. Yarın kontrolüm var herşey yolundaysa eğer yumurtaların toplanması için randevu yapılacak ve ben çok korkuyorum Umarım hepimiz o minicik ellere kavuşuruz. Allah kimsenin kucağını boş koymasın.

Kızlar yatış şekliniz Nasıl oluyor ? Ben ilk tedavimde yan yattım hep sanki böyle dizlerimi çekip cenin pozisyonunda yatınca koruyorum hissi vardı Hem de kanepede o şekilde yatıp tv izliyordum . Şimdi sırt üstü mü yatsam diyorum ams bacaklarımı tam uzatınca da sanki Rahmi'm yumurtalığım çekiliyor , uzuyor , kasılıyor gibi . Sırt üstü yatınca da bacaklarımı kırıp yatıyorum . Allah im neleri düşünüp Nelere takıyorum . Sen yardım et ya rabbim

canım bende sormuştum ve araştırdım yatış pozisyonu çokta.önemli değil işinden rapor alamayıp çalışan kişilerin tutuyor yani çok da kafaya takmamak lazım galiba yalnız sana diyorum da bir de bana sor vakit geçmiyor duduklarim patladı allahım yardım etsin artık

Kizlar 16.gün beta hcg baktrdm 1248 kese nezman görebilirim. Kizlar Tsh değeri aklınızda olsun.referans aralığı normal görünüyor ama gebelikte farklı oluyor. bir arkadaşım sayesinde uyandım. Aile hekimi gayet normal dedi.ama arkadas uyardu dahiliye randevu aldım onada özellikle kendim dedim gebe için tsh 3 yüksek degilmi onayladi direk kagit imzaldı endokrine sevk etti.

Canım ben yetişkinler için boyama kitabı almistim dikkatini çekermi bilmem ama zaman gecrrsij

Valla canım takılma bence okadar.ben herturlu yattım :)

Hayırlı olsun tedavin korkulacak hiçbirsey yok canım.

Yaaa şahane birbirimize destek olalım. Bilemiyorum kıiii çok merak ediyorum ama 12. Günden önce sonuç vermez diyorlar.ama dayanamiyorum :)
Canım verir 9.gün idrarda çıktı. 10.gün 74 dü değerim. Ki benim ki 2.gün embriyoşu daha küçük tu.5 arkadaşta aynı şekilde erken yaptık burda çıktı.umarım pozitif gorursun

Cnm ayakalrini tam uzatmak istediğinde ayaklarının altına yastık koy cnm diğer şekiller de normal inss sımsıkı tutunsunlar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…