Maşallah cnm değerin çok güzel ikizmi geliyor ne.. tsh da inss hemen normale duser cnmKizlar 16.gün beta hcg baktrdm 1248 kese nezman görebilirim. Kizlar Tsh değeri aklınızda olsun.referans aralığı normal görünüyor ama gebelikte farklı oluyor. bir arkadaşım sayesinde uyandım. Aile hekimi gayet normal dedi.ama arkadas uyardu dahiliye randevu aldım onada özellikle kendim dedim gebe için tsh 3 yüksek degilmi onayladi direk kagit imzaldı endokrine sevk etti.
Cnm ayakalrini tam uzatmak istediğinde ayaklarının altına yastık koy cnm diğer şekiller de normal inss sımsıkı tutunsunlar cnm
Gecmis olsun canim,gelismelerden haberdar et biziKizlar 16.gün beta hcg baktrdm 1248 kese nezman görebilirim. Kizlar Tsh değeri aklınızda olsun.referans aralığı normal görünüyor ama gebelikte farklı oluyor. bir arkadaşım sayesinde uyandım. Aile hekimi gayet normal dedi.ama arkadas uyardu dahiliye randevu aldım onada özellikle kendim dedim gebe için tsh 3 yüksek degilmi onayladi direk kagit imzaldı endokrine sevk etti.
Bu arada degerlerin masallah cok iyi iki kese gormeye hazirlan bence:))Gecmis olsun canim,gelismelerden haberdar et bizi
Tatlım olsa çok sevinirim ama tek embriyo transfer edildi:)Bu arada degerlerin masallah cok iyi iki kese gormeye hazirlan bence:))
Canim gorustun mu doktorla neden yuksek cikiyormus ki tsh?Tatlım olsa çok sevinirim ama tek embriyo transfer edildi:)
Ayy süper canm hayrli olsun allah tamaMina erdrsnKızlar beş hafta bir günlüğüm ve bugün kese gördüm. İkizlerim geliyor galibadua edin bize
Gözün aydın, ne güzel haber.Kızlar beş hafta bir günlüğüm ve bugün kese gördüm. İkizlerim geliyor galibadua edin bize
Canım endokrin 5 ağustosa verdiler radevu.pazartesi kese icn gdicm.özelde varmış endokrin oraya gdeem daha gdemdim.pazartesi kese görürmü.dun 1248 di degerimCanim gorustun mu doktorla neden yuksek cikiyormus ki tsh?
Canim görünür muhtemelen benim karindan bakti bugün vajinal ultrasona girmedim. Gayet de güzel göründü. Bu tahlili neden istemisti ki doktor senden benim doktor hic test falan yapmadi bana transfer sonrası. İnsallah güzel sonuclar alacaksın zaten öyle fazla bir yüksek de çıkmamışCanım endokrin 5 ağustosa verdiler radevu.pazartesi kese icn gdicm.özelde varmış endokrin oraya gdeem daha gdemdim.pazartesi kese görürmü.dun 1248 di degerim
Canım ben beta hcg baktrdm aile hekimide diğer değerlerede bktrayim dedim gebelikte demir troid vs sıkıntı çıkarmasın diyeCanim görünür muhtemelen benim karindan bakti bugün vajinal ultrasona girmedim. Gayet de güzel göründü. Bu tahlili neden istemisti ki doktor senden benim doktor hic test falan yapmadi bana transfer sonrası. İnsallah güzel sonuclar alacaksın zaten öyle fazla bir yüksek de çıkmamış
canım çok sevindimKızlar beş hafta bir günlüğüm ve bugün kese gördüm. İkizlerim geliyor galibadua edin bize
Evet canm oluyordünya. seninki 5.gün bir gün sonratutunmaya başlaçakti zatenKızlar az önce bunu buldum nette Bebişlerim bugün kabuğundan çıkıyor . Az önce 3-4 saniye süren ani saplanmalar oluyor , sizde de oldu mu ?
Kaçıncı günün canım senin transferden sonra benimki bu yazana göre bugün tutunmaya başlıyo buna göre bugün ve yarın riskli günmü oluyo acaba??Kızlar az önce bunu buldum nette Bebişlerim bugün kabuğundan çıkıyor . Az önce 3-4 saniye süren ani saplanmalar oluyor , sizde de oldu mu ?
maşallah cnm Allah tamamına erdirsinKızlar beş hafta bir günlüğüm ve bugün kese gördüm. İkizlerim geliyor galibadua edin bize
Dün transfer oldum Can'ımKaçıncı günün canım senin transferden sonra benimki bu yazana göre bugün tutunmaya başlıyo buna göre bugün ve yarın riskli günmü oluyo acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?