TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Maşallah cnm değerin çok güzel ikizmi geliyor ne.. tsh da inss hemen normale duser cnm

Gecmis olsun canim,gelismelerden haberdar et bizi

Canım endokrin 5 ağustosa verdiler radevu.pazartesi kese icn gdicm.özelde varmış endokrin oraya gdeem daha gdemdim.pazartesi kese görürmü.dun 1248 di degerim
Canim görünür muhtemelen benim karindan bakti bugün vajinal ultrasona girmedim. Gayet de güzel göründü. Bu tahlili neden istemisti ki doktor senden benim doktor hic test falan yapmadi bana transfer sonrası. İnsallah güzel sonuclar alacaksın zaten öyle fazla bir yüksek de çıkmamış

Canım ben beta hcg baktrdm aile hekimide diğer değerlerede bktrayim dedim gebelikte demir troid vs sıkıntı çıkarmasın diye

Kızlar az önce bunu buldum nette Bebişlerim bugün kabuğundan çıkıyor . Az önce 3-4 saniye süren ani saplanmalar oluyor , sizde de oldu mu ?
Kaçıncı günün canım senin transferden sonra benimki bu yazana göre bugün tutunmaya başlıyo buna göre bugün ve yarın riskli günmü oluyo acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…