TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar az önce bunu buldum nette Bebişlerim bugün kabuğundan çıkıyor . Az önce 3-4 saniye süren ani saplanmalar oluyor , sizde de oldu mu ?
Gün gün az takip etmedim bu cizelgeyi bugün bu oldu yarın şu olacak diye insallah hayirlisiyla tutunur bebişin agrilar iyiye işaret hic kafaya takmayın

Kızlar elimde 2 test var valla kaşinmaya başladım nolur yardım edin sabah ilk idrarla yapiyim dıorum? 8.gunum oluyor.bebişim 3.gun dondurulmuş .ne dersınızzzz

1 gun daha mı dayansam kafayi yedım yaaaaa yeter artık bu işkence bıtsın..gebe arkadaşlar gebelık takvımı eklesenıze ben can atıyorum resmen eklemek içinnn çok guzel bişiiii

MerhabalarBenim transferim normalde bugündü, ama yarına kaldı, 6. Gün embriyosu olacak. Tek embriyo transferi olacağı için en kalitesini seçmeye çalışıyorlarmış.Altı embriyom var. Doktor daha önce iki sezeryanım var diye tek embriyo koyacak, ama ben ikiz olmasını çok istiyordum.Bir kızım var, 4,5 kilo doğmuştu, ikiz karnı gibiydi karnım, yani ikiz olsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Düşünmekten uyuyamam artık...

Kızlar annem bana bu havada çorap giydiriyor Islak zemine ve parkeye basma diyor , çocuk soğukta tutmaz derler çorap giy diyor . Bazen kızıyorum bazen de kocakarı lafları mühimdir diyorum

1 gun daha mı dayansam kafayi yedım yaaaaa yeter artık bu işkence bıtsın..gebe arkadaşlar gebelık takvımı eklesenıze ben can atıyorum resmen eklemek içinnn çok guzel bişiiii
Canim bir gün daha sabret dokuzuncu gün yap. Sekizinci gün cikmayabilir bu sefer boşuna moralin bozulur. Sabah ilk idrarla yaparsin. İnsallah güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar sizce ne yapmalıyım?

Siz 3. Çocuk için mi uğraşiyorsunuz?umarım en hayirlisi en sağlıklısı nasılsa öyle karar alınır.

Kızlar sizce ne yapmalıyım?
Canım altıncı gün embriyosu tutma ihtimali çok yüksek. Rahim her dogumda deforme oluyormus bir yerde okumustum. Ben senin yerinde olsam bebegin sayisindan cok saglik durumuna önem veririm. Çünkü ikiz demek iki kat risk demek. Benim ikisi de tuttu ama sevinçten çok endişe duyuyorum. Hakkinda hayırlısı

Yaşım kırk, bir daha deneme şansım da yok , kalacak olan embriyolara da çok üzülüyorum.Kürtajmış gibi geliyor onların imhası bana.

Benim ilk bebeğim 2,5 aylıkken vefat etti, ondan üç buçuk yıl sonra kızım oldu çok şükür.Onlar tedavisizdi,ama kızım hep kardeş istedi olmadı.

Yaşım kırk, bir daha deneme şansım da yok , kalacak olan embriyolara da çok üzülüyorum.Kürtajmış gibi geliyor onların imhası bana.
Deneme şansin neden yok ki? Ama bence tutar. Bu arada hem ikiz hem ileri yaş gebeligi daha riskli. Zaten iki evladin varmış allah bağışlasın. Ben de yumurta toplandiktan sonra dokuz tane bebegim var diye geziyodum ortalikta ama öyle degil biliyorsun sadece hücre onlar çok duygusal bakma o yüzden

Benim ilk bebeğim 2,5 aylıkken vefat etti, ondan üç buçuk yıl sonra kızım oldu çok şükür.Onlar tedavisizdi,ama kızım hep kardeş istedi olmadı.
Başin sağolsun arkadaşim.yaş dolayısıyla çift embriyo transferine sıcak bakmaZ doktorun ama sen şansını dene.müsade ederse 3 evladın olmuş olur.Allah bağişlasın şimdiden güzel dileklerimi sunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…