TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Çok teşekkürler cevapladığınız için, insan ister istemez ikiz fikrine kapılıyor işte...Peki tek embriyo bölünebilir mi acaba? İki arkadaşım, ikisi de yaş 35 altı diye tek embriyo konuldu ve ikisinin de ikizleri oldu.

Çok sağol canım ya, birazcık rahatladım, yarın doktorla tekrar konuşurum.

Allahım ben tüp bebek yaptırdığımı kımseye söylemedim tek transfer bölünürde ikiz olursa bu gizli durumum ortaya çıkar dimiii hiç aklıma gelmemişti bu.ailede ikiz yok

Çok zor birşey yaşamışsın başın sağolsun. Tek konsa da bölunme ihtimali var ama daha dusuk ihtimal tabi. En mantıklı olan doktoruna neler hissettigini anlatman. Sonucta sağlık durumunu bilen o. Belki ikna olur eğer olmazsa da senin sagligin herşeyden önemli sonuçta. Olmama ihtimalini herseyi sor nasıl bir yol izleyeceginize birlikte karar verirsiniz. İnsallah kızın da kardeşine kavuşur

Allahım ben tüp bebek yaptırdığımı kımseye söylemedim tek transfer bölünürde ikiz olursa bu gizli durumum ortaya çıkar dimiii hiç aklıma gelmemişti bu.ailede ikiz yok
Canim hic alakasi yok. Yani belki birkaç kuşak önceki büyüklerinde var kim nerden bilsin. Anneannemin ikizi olmadi benim de olamaz diyebilecegin bir zaman dilimini kapsamiyor yani. Sonuçta genlerle taşınan bir şey

Kızlar annem bana bu havada çorap giydiriyor Islak zemine ve parkeye basma diyor , çocuk soğukta tutmaz derler çorap giy diyor . Bazen kızıyorum bazen de kocakarı lafları mühimdir diyorum
Dolanirk
Canim doktor bilir demekki onu uygun gordu.hem bence ikiz diye israrci olma hayirlisi olsun ikiz gebelk riskli gciyor baya.cocuklarda sorun cikabiliyor diye biyorum..kafani yorma bencce hayirlisi boyle diye dusun.belki.hem.tek emvriyo bolunur ikiz olur olcagi varsada rabbim istesin yeterki

Kızlar elimde 2 test var valla kaşinmaya başladım nolur yardım edin sabah ilk idrarla yapiyim dıorum? 8.gunum oluyor.bebişim 3.gun dondurulmuş .ne dersınızzzz
ayy yap ta bana da umut ol benim de 3. gün embriyosu dondurulmuş bugün 6. günüm . 8. gün kan versem mi diyorum ona bile korkuyorum

Kızlar selamlarrrr,aranızda yeniyim.benim de dün dondurulmuş embriyo transferim oldu.inşlh hepimiz pozitifleri görürüz burda da,çoştururuz buraları.sizler sürekli yattınız mı neler yaptınuz

Arkadslar sirada kim vaf baya kalabiliklasti takip edemiyorum kimin test sonucunu bekliyoruz

Kızlar selamlarrrr,aranızda yeniyim.benim de dün dondurulmuş embriyo transferim oldu.inşlh hepimiz pozitifleri görürüz burda da,çoştururuz buraları.sizler sürekli yattınız mı neler yaptınuz
Hayırlı olsun. Ben sürekli yatmıyorum, ilk üç gün biraz daha dikkatli davranıyorum. Fazla ayakta durmamaya çalışıyorum. Ayaklarımı uzatıp oturuyorum yada uzanıyorum. Üç günden sonra kendimi yormadan biraz daha özenli ve dikkatli normal hayatıma dönüyorum. Ben çok düşünmemeye çalışıyorum çünkü düşündükçe stres oluyoruz. Streste bizim için en kötü şey. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Güzel haberlerini alırız umarım.

Inşallah canım evin içinde dolaşıyorum biraz yatıyorum. Oturuyorum.kalkıyorum arada donleniyorum. Yani hep yapmıyorum.diğerinde hep yatmistim bunda öyle yapmıyorum ama tabi özen de gosteriyorum:)

Ya ben bu test tarihine çok gıcık oluyorum 21tem transferim.2ağustos test tarihim.zaten 3ündede mens olmam gerekıyo .oldu olacak 1gun daha bekleyip mens olayım.

Canim isin gerçeği tutacağı varsa tutuyor. Ben transferin 9. Günü izmirden istanbula 5,5 kiloluk sirt cantasiyla yolculuk yapmak zorunda kaldım. Havvalaninda metroyla evime geldim o kadar yol taşıdım çantayı bildiğin. Yorgunluktan ölmek üzereydim o gün tuttuysa bile kesin düştü dedim. Ama ikisi de tuttu çok şükür. İlk üç gün harici çok yatmana gerek yok diyor zaten doktorlar da. Simdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…