- 25 Temmuz 2016
- 348
- 326
- 23
Valla bende yarın idrar testi yapçam zaten .artı annemlerde kalıyorum hcg baktıracak yer neresidir hıç bılmıyorum.çok streslıyım çokkkCanım benim transferde 21 tmmuz ama test gunum 1 ağustos
mesela benimde böyle bi sey gelsr başıma dr un yüzünü merak ediyorum.1 embriyo diye zipliyor hepÇok teşekkürler cevapladığınız için, insan ister istemez ikiz fikrine kapılıyor işte...Peki tek embriyo bölünebilir mi acaba? İki arkadaşım, ikisi de yaş 35 altı diye tek embriyo konuldu ve ikisinin de ikizleri oldu.
Hayırlısı olsun canım hakkımızda herhangi bir özel hastanede yaptirabilirsin ben öyle yapacam.kendi klinigime gitmeyecem.akşam sonucu veriyorlar cunkuValla bende yarın idrar testi yapçam zaten .artı annemlerde kalıyorum hcg baktıracak yer neresidir hıç bılmıyorum.çok streslıyım çokkk
Yarın sabah beraber yapalım:)))))kızlar 23 temmuzda transfer oldu 5.gün embriyosuydu sizce test ne zaman yapsam çıkar inşallah çıkar yani Rabbim hepimizinkini pozitif çıkarsın insalah
İnşallah, hayırlı olsun :)Kızlar opu oldu 5 yumurta toplandı inss sağlıkla hayırlısıyla döllenirler
Hayırlı olsun canım insallah en iyi kalite çıkar hepsiKızlar opu oldu 5 yumurta toplandı inss sağlıkla hayırlısıyla döllenirler
idrar mi yapacağız canim sevilminikYarın sabah beraber yapalım:)))))
İnşallah, hayırlı olsun :)
inşallah kızlar sağolunHayırlı olsun canım insallah en iyi kalite çıkar hepsi
Evt cnm bnm 3.gun dondurulmuş 21 tem transfer.senın de 5.gun 23tem. yani aynı gune tekabül edıo sabah ilk idrarla yapalım.ben yapicam testim hazir zaten dayancak gücüm kalmadı belırtı yok sinirlerim bozuluyo stres azalacağina arttıidrar mi yapacağız canim sevilminik
Hayırlı olsun cnm guzel haberlerini beklıoruz.bu zor gunler geçsin AlllahımmKızlar opu oldu 5 yumurta toplandı inss sağlıkla hayırlısıyla döllenirler
Pazartesi benim sonucum var
Hadi yarın sabah iki güzel sonuç birden alalım :)Evt cnm bnm 3.gun dondurulmuş 21 tem transfer.senın de 5.gun 23tem. yani aynı gune tekabül edıo sabah ilk idrarla yapalım.ben yapicam testim hazir zaten dayancak gücüm kalmadı belırtı yok sinirlerim bozuluyo stres azalacağina arttı
tatlım ben de fitil.olarak kullanıyorum çok akıntı yapıyo ben ilk günler ananas yedim bide 3 litre falan şu içiyorum öyle yazıyo forumlarda bide fındık falan yeKızlar Ağrı'm acım kalmadı şükür hatta bazen transfer olduğumu bile unutuyorum fena rahatlık var üstümde garip şekilde İlk tedavimde bildiğiniz ruh hastası olmuştumAma şu arada sol kaşığıma saplayıp nefes kesen ağrı beni benden alıyor . Sanki bir matkap oyuyor Oray'ı . Daha 2 gün geçti . Kalan 10 günde ben huniyi takıp gezmezsem iyidir . Acayip akıntım var su gibi gidiyor . Ben Progestanı alttan fitil olarak kullanıyorum o da huzursuz ediyor . Of gamlı baykuş gibiyim
Ah Can'ım çok su içiyorum ben o konuda sıkıntı yok . Ananas bende yiyorum bir de kabak çekirdeği ve dut kurusu yiyorum yine forumda okumuştumtatlım ben de fitil.olarak kullanıyorum çok akıntı yapıyo ben ilk günler ananas yedim bide 3 litre falan şu içiyorum öyle yazıyo forumlarda bide fındık falan ye
canım 5 tl olanlardan mi aldın test 15 tl olanlardan mi aldın ben beş tl olanlardan aldım bi tane hazır olunca yapacağım insalalhEvt cnm bnm 3.gun dondurulmuş 21 tem transfer.senın de 5.gun 23tem. yani aynı gune tekabül edıo sabah ilk idrarla yapalım.ben yapicam testim hazir zaten dayancak gücüm kalmadı belırtı yok sinirlerim bozuluyo stres azalacağina arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?