- 25 Temmuz 2016
- 348
- 326
- 23
Ucuzlardan benimki de. Sen hazir olunca yap cnm ben 9.gunu zor bekledım yapicam.uykum kaçti:))canım 5 tl olanlardan mi aldın test 15 tl olanlardan mi aldın ben beş tl olanlardan aldım bi tane hazır olunca yapacağım insalalh
Kızlar opu oldu 5 yumurta toplandı inss sağlıkla hayırlısıyla döllenirler
Ucuzlardan benimki de. Sen hazir olunca yap cnm ben 9.gunu zor bekledım yapicam.uykum kaçti:))
Canim normalde beta hcgnin kana gecmesi 12 günü buluyor. Kisiden kisiye göre değişen birşey aslinda ama doktorlar garanti olsun diye 12 diyor erken cikanlar var ama değerler dusuk oluyor tabi. Transfere girerken idrara sıkışık oluyorsun ama sana tavsiyem çok çok su içip patlayacak noktaya getirme kendini bu önemli bir konu bence iyi ayarlamak gerek. Transfer yapılırken o duyulan heyecan haricinde hiçbir şey hissetmiyorsun normal muayeneden farki yok o yüzden rahat ol ve güzel şeyler düşün ki herşey güzel olsunKizlar transferden sonra 12.gün yapılmıyor mu kan testi transfer olanlar sıkışık idrar cok mu olması lazim transfer anında batma sanci ağrı oldu mu pazar günü transferim heyecanlıyım biraz
3 gun kalmis 3 gun sonra belli olur gibiEveeett dediğim gibi sabah ilk idrarla testimi yaptım eğer rüya görmüyosam 2.silik çizgi var.birisi bana Allah rızası için hamişsin desin...inanmıyorum çünkü psikolojim hiç iyi değil
hamilesin canım hayirli olsun. Benim doktorum 9.gun istiyor kan testini ve 11.gun de ikinciyi istiyor. Bence kan ver bugünEveeett dediğim gibi sabah ilk idrarla testimi yaptım eğer rüya görmüyosam 2.silik çizgi var.birisi bana Allah rızası için hamişsin desin...inanmıyorum çünkü psikolojim hiç iyi değil
Ben de bunu düşünüyordum.benım dr 12.gun istiyor.bugun 9.gun .bugunmu versem yarın mı onu kestiremedım.çok heyecanlıyım yaaaaHami
hamilesin canım hayirli olsun. Benim doktorum 9.gun istiyor kan testini ve 11.gun de ikinciyi istiyor. Bence kan ver bugün
Ayyy canım benim h büyük mutluluk ben cesaret edemeiyorum yapmaya üzülürüm diye. Aynı gündü bizim test s onucumuz hadi hayırlı olsun.allahım bize de yasatsin bu mutluluğu insallahhh harika bu haber oldu.Hadi darisi kan değerine insallahhhEveeett dediğim gibi sabah ilk idrarla testimi yaptım eğer rüya görmüyosam 2.silik çizgi var.birisi bana Allah rızası için hamişsin desin...inanmıyorum çünkü psikolojim hiç iyi değil
21 tem.yapildi.10 ve 12.gunler veriyim di miTransferin ne zaman yapıldı. Ya da yarın ver . 12. Gun verdiğin zamanki degerle karsilastirilir
21 tem.yapildi.10 ve 12.gunler veriyim di mi
Canım sende belirti oldu mu ya. Kaç hucreliyfi kaçıncı gün embriyosu21 tem.yapildi.10 ve 12.gunler veriyim di mi
Ay inşallah canım inşallah rabbim yüzümüzü guldurur. Çok iyi hemen hemen aynı benimde sol kasikta agri oluyor. Bakalım hayırlısı olur insallahh hakkımızda senin adına da coookkkk sevindimmmSürekli sol kasık ağrısı ellerde ayaklarda yanma başka da bişi yok. 3.gun embriyosu.1 tane.geçen aydan dondurulmuş.bize sadece kaliteli dendi.hücre sayısını bılmıyorum.4tane de kenarda bekleyenımız var.inşlh bu tutarda okadar eziyet boşa gıtmez Allahım
Tek yumurta ikizi olabilir canim tibben mumkun:))Bu arada degerlerin masallah cok iyi iki kese gormeye hazirlan bence:))
Bence öyle yap canım. Çok sükûr hamilesin bariz belli idrar testinde21 tem.yapildi.10 ve 12.gunler veriyim di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?