TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Kizlar transferden sonra 12.gün yapılmıyor mu kan testi transfer olanlar sıkışık idrar cok mu olması lazim transfer anında batma sanci ağrı oldu mu pazar günü transferim heyecanlıyım biraz

Kizlar transferden sonra 12.gün yapılmıyor mu kan testi transfer olanlar sıkışık idrar cok mu olması lazim transfer anında batma sanci ağrı oldu mu pazar günü transferim heyecanlıyım biraz
Canim normalde beta hcgnin kana gecmesi 12 günü buluyor. Kisiden kisiye göre değişen birşey aslinda ama doktorlar garanti olsun diye 12 diyor erken cikanlar var ama değerler dusuk oluyor tabi. Transfere girerken idrara sıkışık oluyorsun ama sana tavsiyem çok çok su içip patlayacak noktaya getirme kendini bu önemli bir konu bence iyi ayarlamak gerek. Transfer yapılırken o duyulan heyecan haricinde hiçbir şey hissetmiyorsun normal muayeneden farki yok o yüzden rahat ol ve güzel şeyler düşün ki herşey güzel olsun

Eveeett dediğim gibi sabah ilk idrarla testimi yaptım eğer rüya görmüyosam 2.silik çizgi var.birisi bana Allah rızası için hamişsin desin...inanmıyorum çünkü psikolojim hiç iyi değil

Eklentiler

• Screenshots_2016-07-30-08-14-38.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 73
Eveeett dediğim gibi sabah ilk idrarla testimi yaptım eğer rüya görmüyosam 2.silik çizgi var.birisi bana Allah rızası için hamişsin desin...inanmıyorum çünkü psikolojim hiç iyi değil
3 gun kalmis 3 gun sonra belli olur gibi

Kizlar yazmış transfer öncesi sunu yedim bunu yedim benim mikrobik ishalim hala gecmedi haslama patates yoğurt peynir seftali ve sade maden suyundan baska bir sey yiyip icemiyorum. Bu arada karpuz gaz yapar mi.gaz yapcak diye mercimek kuru fasulye bulgur pilavı yiyemiyorum sade pirinc pilavi yiyorum yoğurt ile

Hami
hamilesin canım hayirli olsun. Benim doktorum 9.gun istiyor kan testini ve 11.gun de ikinciyi istiyor. Bence kan ver bugün

Hami
hamilesin canım hayirli olsun. Benim doktorum 9.gun istiyor kan testini ve 11.gun de ikinciyi istiyor. Bence kan ver bugün
Ben de bunu düşünüyordum.benım dr 12.gun istiyor.bugun 9.gun .bugunmu versem yarın mı onu kestiremedım.çok heyecanlıyım yaaaa

Transferin ne zaman yapıldı. Ya da yarın ver . 12. Gun verdiğin zamanki degerle karsilastirilir

Ayyy canım benim h büyük mutluluk ben cesaret edemeiyorum yapmaya üzülürüm diye. Aynı gündü bizim test s onucumuz hadi hayırlı olsun.allahım bize de yasatsin bu mutluluğu insallahhh harika bu haber oldu.Hadi darisi kan değerine insallahhh

Sürekli sol kasık ağrısı ellerde ayaklarda yanma başka da bişi yok. 3.gun embriyosu.1 tane.geçen aydan dondurulmuş.bize sadece kaliteli dendi.hücre sayısını bılmıyorum.4tane de kenarda bekleyenımız var.inşlh bu tutarda okadar eziyet boşa gıtmez Allahım

Ay inşallah canım inşallah rabbim yüzümüzü guldurur. Çok iyi hemen hemen aynı benimde sol kasikta agri oluyor. Bakalım hayırlısı olur insallahh hakkımızda senin adına da coookkkk sevindimmm

ayyyy Sevilminik çok sevindim... ben de yarın yapacağım artık inşallah Rabbim devamını getirir inşallah benim de sağ kaşıkla ağrı ayaklarda yanma var tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…