TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Allah mutluluğunu daim etsin... rabbim bize de nasip etsin ins ☺☺

Tatlım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah cok mutlu oldum

Eveeett dediğim gibi sabah ilk idrarla testimi yaptım eğer rüya görmüyosam 2.silik çizgi var.birisi bana Allah rızası için hamişsin desin...inanmıyorum çünkü psikolojim hiç iyi değil
İdrarda silik çıktığına göre kanda kesin çıkar.
Bugün kan testi yaptırsan iyi olur sanki.
Şimdiden hayırlı olsun :)

Arkadaşlar ben de bugün kardan benişlerime kavuştum çift embriyo biri 9 diğeri 4 hücreli nasipse inşallah. Benim sormak istediğim bir şey var tutan arkadaşlara bazı yayınlarda cinsel ilişki bebeğin tutunmasını kolaylaştırır diye okudum drum kesinlikle on gün ikili yok dedi.

Tatlim onun mantigi spremdeki bazi maddelerin anne vücudunun embriyolari reddetmesini engellediği şeklinde. Ama biz zaten bunun için ilaç kullandık. Prednol verdi doktorum bana bunun icin. Jel falan da kullaniyoruz zaten emfeksiyon riski var bi durumda. O yüzden çogu doktor yasaklıyor iliskiyi. Ayrica iliski sirasinda rahim kasılması olması da tutunmayi engelleyebiliyormuş

Merhaba arkadaşlar. Benimde temmuz 22 de transferim oldu. Pazartesi günü kan testi var. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Sadece 2 yumurta oluştu ve ikisininde embriyo olduğunu söylediler. Çok tecrübesiz olduğumdan bazı şeyleri merak ediyorum. Cevaplarsaniz sevinirim. 1. Olarak ayin 19 unda yumurta toplayıp 22 sinde transfer oldum. Şimdi bu 3. Gün mü yoksa 4. Gün embriyoşu mu oluyor. 2. Sorum normal gelişimi olan emriyonun bu günler içinde kaç hücreli olmasi gerekir. İnşallah anlatabilmisimdir. Tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum.

Kızlar bugün benimde 5. Günüm ve arada çok şiddetli bayam şeklinde ağrı giriyo kasıklarıma şuandada belimde dahil sanki regl olucakmışım gibi bir ağrı var normalmi sizce bunları yaşayan varmı??

Mrb cnm tedavin hayırlı olsun.sana 3.gun transferi yapilmiş.3 gunluk embriyo ortalama 6-8 hücrelı oluyor

Dostum aynen şuan kıvranıyorum sol kasık ağrısı her an adet olcam gibi çok fena... korkuyorum daha 9.günüm

Dostum aynen şuan kıvranıyorum sol kasık ağrısı her an adet olcam gibi çok fena... korkuyorum daha 9.günüm
Sen sona yaklaşmışsın canım ya Allahım güzel haberlerini duyursun inşallah bizlere bende öyle bütün gün değil ama yarım saattir ağrı çekiyorum inşallah iyi hayırlı haberlere işarettir

Heycanim yok.ama midem bulaniyor.ishal ilaçları dışında ictigim ilac yok. Progestan 200 fitil gibi kullanıyorum.neden böyle

Canım 3. Gün embriyosu cnm benimde 3. Gün embriyosuydu 2 embriyo transfer ettiler banada biri 6 hücreli diğeri 8 hücreli Allah gönlüne göre versin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah cnm

Heycanim yok.ama midem bulaniyor.ishal ilaçları dışında ictigim ilac yok. Progestan 200 fitil gibi kullanıyorum.neden böyle
Ayyy ne guzel ya ben dunyanın ilacını kullanıyorum hergun ..4 tane estrofem 1coraspin 1folbiol 1dekort 1crinone jel 1 oksapar enj 1 progestan enj.

Canım inşallah hadi hayırlısı benim 8. Günüm kasıklarım çok ağrıyo iki gündür sürekli bugünde batma şeklinde Ağrı'lar oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…