Bende canım bi sürü ilaç kullanıyorum göbeğim mosmor oldu oksapar biraz yakıyo beni
ne kadar dahakullanacaksiniz bende igneden ve kan alirken damarlarim mos mor oldu.derimdeymis kaçıyormuş damarlar nasil şeyseBende canım bi sürü ilaç kullanıyorum göbeğim mosmor oldu oksapar biraz yakıyo beni
Gebelik var ise ılk 3 ayın sonuna kadar progesteron ve folik asit devam edecek.diğerlerini sonuç açıklanınca keserler tahminim.bunaldım canım çok acıyo iğnelerdenne kadar daha kullanacaksin canim yan etkileri cok mu.ben nane limon koydum atese içimi bastirsin diye
Sorun sadece acisi olsa daha iyi benim ishalle birleşti galiba yedigim iğnelerin yan etkileri durup durup ateş basiyorGebelik var ise ılk 3 ayın sonuna kadar progesteron ve folik asit devam edecek.diğerlerini sonuç açıklanınca keserler tahminim.bunaldım canım çok acıyo iğnelerden
Tatlim nane tüketme yasaklilar arasinda one kadar daha kullanacaksin canim yan etkileri cok mu.ben nane limon koydum atese içimi bastirsin diye
Kızlar benim ilk transferim şubat ayında olmustu kar , kış yorucu sıkıcı olmustu beklemek ama şimdi daha zor yaz , sıcak millet hep dışarıda tam Deniz , güneş , kum Zaman'ı Sıcaktan resmen işilik olacağım annem tüm hareketlerimi kısıtladı malesef . Adet Ağrı'ları fena halde var bugün bende ne olacak bilmiyorum
nee neden ki midem cok fena yarin12de transferimTatlim nane tüketme yasaklilar arasinda o
Çarşamba günü oldu Can'ım transferim bugün 3. GünNe zanan transferiniz
Mrb cnm tedavin hayırlı olsun.sana 3.gun transferi yapilmiş.3 gunluk embriyo ortalama 6-8 hücrelı oluyor
cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaslar. Allah hayırlısıni versin inş. Beklemek çok zor oluyor devamli belirti arıyorum ama sanırım tam anlamıyla Yaradana teslim olmak lazım. Allah herkesin yüzünü güldürsun.Canım 3. Gün embriyosu cnm benimde 3. Gün embriyosuydu 2 embriyo transfer ettiler banada biri 6 hücreli diğeri 8 hücreli Allah gönlüne göre versin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah cnm
Transferin oldu sandım ben seninee neden ki midem cok fena yarin12de transferim
Transferin oldu sandım ben seninee neden ki midem cok fena yarin12de transferim
Tatlim nane tüketme yasaklilar arasinda o
Transferin oldu sandım ben senimaydanoz ve nane tuketmemek gerekiyor transferden sonra
Hanımlar nane maydonoz bitki çayları sarımsak gazlı içecekler yasaklar arasında.. herkes ananas kivi kabak çekirdeği yemiş ..okudukça daha neler var valla okadar ince hesap yapamicam canım burnumda zaten sabah testi tekrarlicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?