TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Bende canım bi sürü ilaç kullanıyorum göbeğim mosmor oldu oksapar biraz yakıyo beni
ne kadar dahakullanacaksiniz bende igneden ve kan alirken damarlarim mos mor oldu.derimdeymis kaçıyormuş damarlar nasil şeyse

Bende folbiol corasprin kan sulandirici iğne estrofen tutunma iğnesi 3 günde bir bide progesteron 200 fitil.olarak kullanıyorum

Bazen o kadar güçsüz oluyorum.ki ayaklarımın üstüne basamiyorum bu gün 7 gün bitiyor allahın izni ile ağrılarım batar gibi gece ağrı oluyor uyuyamiyorum bazen. 313 defa ayetel kursu okudum boşsaniz sizde okuyun arkadaşlar

ne kadar daha kullanacaksin canim yan etkileri cok mu.ben nane limon koydum atese içimi bastirsin diye
Gebelik var ise ılk 3 ayın sonuna kadar progesteron ve folik asit devam edecek.diğerlerini sonuç açıklanınca keserler tahminim.bunaldım canım çok acıyo iğnelerden

Ya ben daha transfer olmadan yamulmusum hamile gibi belirti ler anlamadim transfer olunca nolcak bilmem heralde yerden mala ile kazirlar

Gebelik var ise ılk 3 ayın sonuna kadar progesteron ve folik asit devam edecek.diğerlerini sonuç açıklanınca keserler tahminim.bunaldım canım çok acıyo iğnelerden
Sorun sadece acisi olsa daha iyi benim ishalle birleşti galiba yedigim iğnelerin yan etkileri durup durup ateş basiyor

Kızlar benim ilk transferim şubat ayında olmustu kar , kış yorucu sıkıcı olmustu beklemek ama şimdi daha zor yaz , sıcak millet hep dışarıda tam Deniz , güneş , kum Zaman'ı Sıcaktan resmen işilik olacağım annem tüm hareketlerimi kısıtladı malesef . Adet Ağrı'ları fena halde var bugün bende ne olacak bilmiyorum

Ne zanan transferiniz

Hanımlar nane maydonoz bitki çayları sarımsak gazlı içecekler yasaklar arasında.. herkes ananas kivi kabak çekirdeği yemiş ..okudukça daha neler var valla okadar ince hesap yapamicam canım burnumda zaten sabah testi tekrarlicam.

Mrb cnm tedavin hayırlı olsun.sana 3.gun transferi yapilmiş.3 gunluk embriyo ortalama 6-8 hücrelı oluyor

Canım 3. Gün embriyosu cnm benimde 3. Gün embriyosuydu 2 embriyo transfer ettiler banada biri 6 hücreli diğeri 8 hücreli Allah gönlüne göre versin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah cnm
cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaslar. Allah hayırlısıni versin inş. Beklemek çok zor oluyor devamli belirti arıyorum ama sanırım tam anlamıyla Yaradana teslim olmak lazım. Allah herkesin yüzünü güldürsun.

Tatlim nane tüketme yasaklilar arasinda o

Gerçekten mi ben naneli çok şey yedim hele ilk günler ama maydonoz yasak biliyodum ya bide benim çok Ağrı'm var bugün iyiydim aslında ama akşama doğru yine başladı ağrılarım delicem artık parol falan iç dedi doktor ama içmiyorum yinede

Ya bide şey sorcam çok soda içiyorum ben sade soda içine yarım limon sıkıp bişey olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…