Canim yedim tutmadi diye bisey degil yenmemesi daha iyi diyor doktorlar. Yedigin birkac dal maydanoz birsey yapmaz ama fazlasi zararlıymış şu aşamada. Yoksa ben de az da olsa tükettim transfer sonrasi aklına kötü birsey getirme yaniBenim tutmadı o Zaman kesin of ya keşke yemeseydim
Canim nasil gidiyor.iki gundur basimi kaldiramiyorum resmen cok rahatsizlandim ayaga kalksam bayginlik geliyor buz gbi terliyorum ve ishal oldum.mide bulantisi yok ama avayip bi mide agrisi.pazartesi doktor randevum ama sanirim bugece gdcem iyice vucudum henik dustu.hamileikten mi sence yoksa salgin normal hastalik miCanim yedim tutmadi diye bisey degil yenmemesi daha iyi diyor doktorlar. Yedigin birkac dal maydanoz birsey yapmaz ama fazlasi zararlıymış şu aşamada. Yoksa ben de az da olsa tükettim transfer sonrasi aklına kötü birsey getirme yani
Canim yedim tutmadi diye bisey degil yenmemesi daha iyi diyor doktorlar. Yedigin birkac dal maydanoz birsey yapmaz ama fazlasi zararlıymış şu aşamada. Yoksa ben de az da olsa tükettim transfer sonrasi aklına kötü birsey getirme yani
Sodanin zararı yok canim ben de tüketiyorum ama aşırıya kaçma sen yine deAy inşallah Canm ya zaten maydonoz hiç yemedim de nane yedim bide çok soda içiyorum ben bişey olmaz dimi sade sodanın içine limon sıkıyorum
Canim nasil gidiyor.iki gundur basimi kaldiramiyorum resmen cok rahatsizlandim ayaga kalksam bayginlik geliyor buz gbi terliyorum ve ishal oldum.mide bulantisi yok ama avayip bi mide agrisi.pazartesi doktor randevum ama sanirim bugece gdcem iyice vucudum henik dustu.hamileikten mi sence yoksa salgin normal hastalik mi
Canim kiyamam ya çok geçmiş olsun. Ben de pek iyi değilim isin gerçeği bulantilarim başladı birşey yiyemiyorum ve çok bas donmesi oluyor. Bir de hemoroid oldum üstüneCanim nasil gidiyor.iki gundur basimi kaldiramiyorum resmen cok rahatsizlandim ayaga kalksam bayginlik geliyor buz gbi terliyorum ve ishal oldum.mide bulantisi yok ama avayip bi mide agrisi.pazartesi doktor randevum ama sanirim bugece gdcem iyice vucudum henik dustu.hamileikten mi sence yoksa salgin normal hastalik mi
Tesekkurederim canim sen nasilsin pazartesimiydi sonucCanm geçmiş olsun inş bir an önce toparlarsın
Tamam canim gdeyim bi ozman ben ilac falan vermezler diye gitmedim acikcasiCanim kiyamam ya çok geçmiş olsun. Ben de pek iyi değilim isin gerçeği bulantilarim başladı birşey yiyemiyorum ve çok bas donmesi oluyor. Bir de hemoroid oldum üstünedoktoruna sordun mi sen acaba mikrobik birşey mi ishalin? Vücut anca adapte oluyor ondan da olabilir. O halsizlik durumu normal bende de oluyor e bi de ishal zaten halsizlik yapar. Bol bol su iç vücudun susuz kalmasin ve bence pazartesiyi bekleme acile git bi tahlil falan birşeyler yapılsın.
salginda olabilir ohss de öyle yapıyomuş.bende ishal mide bulantısı sislil var arastirdim.hamile olsan bile bi yere kadar gidiyor bu sıkıntılar icim disim patates oldu hamile olmadan olmus kadar oldum.en aon ishalden gittim acile dr göbeğime dokunamiyordu film istedi kan istedi.opu olduğumu söyledim bisi demedi.röntgeni görmedim.kanimda wbc ve neu# uçuşta bundan enfeksiyon var dedi antibiyotik ve ilac verdi.prolaktinda 330 olmus anlamadım prolaktine nooluyoCanim nasil gidiyor.iki gundur basimi kaldiramiyorum resmen cok rahatsizlandim ayaga kalksam bayginlik geliyor buz gbi terliyorum ve ishal oldum.mide bulantisi yok ama avayip bi mide agrisi.pazartesi doktor randevum ama sanirim bugece gdcem iyice vucudum henik dustu.hamileikten mi sence yoksa salgin normal hastalik mi
Ya en azından mikrop falan kaptiysan biseyden yediklerinden falan o çıkar. İcin rahat eder öyle bisey varsa ilaç veriyorlar zaten gebelikte kullanilabilenlerden. Sen içini ferah tut ama sağlama da almak lazım ihmal etme canim bu sıcakta ishal iyi değilTamam canim gdeyim bi ozman ben ilac falan vermezler diye gitmedim acikcasi
Tesekkurederim canim sen nasilsin pazartesimiydi sonuc
Hamilelikten sonrada ohss olabiliyormuki karin sisligi ve nefes darligida var cunkusalginda olabilir ohss de öyle yapıyomuş.bende ishal mide bulantısı sislil var arastirdim.hamile olsan bile bi yere kadar gidiyor bu sıkıntılar icim disim patates oldu hamile olmadan olmus kadar oldum.en aon ishalden gittim acile dr göbeğime dokunamiyordu film istedi kan istedi.opu olduğumu söyledim bisi demedi.röntgeni görmedim.kanimda wbc ve neu# uçuşta bundan enfeksiyon var dedi antibiyotik ve ilac verdi.prolaktinda 330 olmus anlamadım prolaktine nooluyo
Benim tahminim bende de orta siddette ohss var.ama benim dr sallamio sanirim ohss yi ben hastanelik olana kadar transferden sonra hamilelikle kaybolur diye umduğunu düşünüyorum yoksa cok ayrinticidir sorardi filan.
Cikar canim .zaten doktorlad 12 gun diyor ama aslinda deger biraz daha yuksek gorunsun diye 10 dada rahat gorunurEvet Canm ama belki yarın kan testi için gidebilirim çünkü pazartesi işe başlıyorum izin de alamam Hast gitmek için akşamıda bekliyemem diye düşündüm. Acaba çıkarmı ki yarın kan versem
Canim kiyamam ya çok geçmiş olsun. Ben de pek iyi değilim isin gerçeği bulantilarim başladı birşey yiyemiyorum ve çok bas donmesi oluyor. Bir de hemoroid oldum üstünedoktoruna sordun mi sen acaba mikrobik birşey mi ishalin? Vücut anca adapte oluyor ondan da olabilir. O halsizlik durumu normal bende de oluyor e bi de ishal zaten halsizlik yapar. Bol bol su iç vücudun susuz kalmasin ve bence pazartesiyi bekleme acile git bi tahlil falan birşeyler yapılsın.
Cikar canim .zaten doktorlad 12 gun diyor ama aslinda deger biraz daha yuksek gorunsun diye 10 dada rahat gorunur
Evet tatlım iki tane 3. gün embriyosu koyuldu. 11. gün idrarda pozitifi gördüm. 12. gun 558, 14. gün 1339 çıktı beta hcg. Doktorum ikiz yuksek ihtimal dedi. Test günüm yani 12. günden on gün sonra da karindan ultrasonla iki kese gördüm. 10 gün sonra da bebekleri görmeye gidicem hayırlısıyla bakalımCanm senin ikiz miydi? Eğer ikizse ne Zaman anldınız ne Zaman belli oluyo
Evet tatlım iki tane 3. gün embriyosu koyuldu. 11. gün idrarda pozitifi gördüm. 12. gun 558, 14. gün 1339 çıktı beta hcg. Doktorum ikiz yuksek ihtimal dedi. Test günüm yani 12. günden on gün sonra da karindan ultrasonla iki kese gördüm. 10 gün sonra da bebekleri görmeye gidicem hayırlısıyla bakalım
Hayırlı olsun, güzel sonuçlanır inşallah.Selam kizlar benimde transferm carsamba oldu. Size bir sey soracagm tedavi gordugmz ay transferin olmasi ile sonraki aylarda vucut dinlendkten sonra olmasi arasinda cok fark olur mu. Tutan arkadslar bu ay mi tedavi olmslardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?