TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Hamilelikten sonrada ohss olabiliyormuki karin sisligi ve nefes darligida var cunku
opu yüzünden olabiliyormus yani opu ile ayni gun ohss olacaksin diye kural yok.gwnelde 5. Gun embriyosu konuyor.tutarsa ohss de devam edebiliyormus ama yavas yavas kayboluyormuş.en tehlikelisi nefes darligi ateş yapan diğerleri ilaclarin belirtisi ile karışıp gidiyor galiba.ben ishal oldugum icin ohss bu kadar costu diye düşünüyorum

Canım ben gecen ay ohss oldum diye transferim iptal edildi bu aya ertelendi.zaten ishal ohss sebebiyle oluyor.ben 3gun çok afedersin bildiğin su gibi gidiyodu ne yaptıysam durmadı .bu ay butun sorunlar giderildi karnımdakı su emildi gitti öyle transfer oldum.

İlla neses tikanip ateş cikmadan da ishalle oluyo diyosun.iste ben opu öncesinde de ishal olduğum için ayırt edemiyorum.bugün daha iyiyim önceden diski da yara kokusu gibi koku vardi kalkmış o karnimin üstüne daha rahat uzaniyorum.hafif gaz sancısı karindan kasik bölgeme indi.ben ilaclar + patates kola ile topladim gibi açken hickirikla midem zipliyo içimde tek.allahim transferden sonra sıkıntı olmaz insallah.hazirda sağlam embriyo varken aklimdan 2 embriyoyu çıkardım acikcasi.iki tane koyup sürüneceksem bi hayrı olmaz bana bu süreçte de tırstım.

Hayırlı olsun ben de çarşamba transfer oldum benimde spekulumdan dolayı biraz canım yandı 1 tane 5. Günü embriyosu kondu.. 6 agustos tahlil günüm...

Günaydın kızlar test yaptım ama foto yukleyemiyorum 2 çizgi biraz silik çıktı
Dosya yukle yazan yere bas çek yolla cnm. Bnde testi tekrarladım dune göre 2.çizginin koyulaşmasını beklerdim aynı siliklikte çıktı canım sıkıldı

Slm bende 5 senelik evliyim bende tup bebek yaptim bugun 6 gun umarım hersey istediğin gibi olur
hoşgeldin cnm hayırlı olsun inss pozitifi görürsün

Transferime gidiyorum kizlar dualarinizi bekliyorum
Allah yardımcın olsun inss sımsıkı tutunsunlar

Günaydın kızlar test yaptım ama foto yukleyemiyorum 2 çizgi biraz silik çıktı
Aaa gözün aydın cnm maşallah ne güzel devamıda gelsin inss
Hayırlı olsun ben de çarşamba transfer oldum benimde spekulumdan dolayı biraz canım yandı 1 tane 5. Günü embriyosu kondu.. 6 agustos tahlil günüm...
hoşgeldin cnm hayırlı olsun inss sonuda güzel bitsin

Ay o rahmi duzlestiren aletle aram hic iyi değil nolacak bakalim dr idrara sikis gel demedi

Selam kizlar benimde transferm carsamba oldu. Size bir sey soracagm tedavi gordugmz ay transferin olmasi ile sonraki aylarda vucut dinlendkten sonra olmasi arasinda cok fark olur mu. Tutan arkadslar bu ay mi tedavi olmslardi
Eger toplanan yumurta sayisi 10 taneden fazlaysa vücudun dinlenmesi şansı artiriyor demisti benim doktorum. Ben de tedavimi nisanda oldum, transferimi de temmuzda. Sen taze embriyoyla mı denedin canim?

Kızlar bişi sorcam biliyorum bu işin standardı yok ama merak edıyorum 10.gun bhcg en az kaç olmalı..yaklaşik bi değer falan... yarım saat sonra sonucum çıkacak Allahım hayırlısını ver.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…