Eveeett dediğim gibi sabah ilk idrarla testimi yaptım eğer rüya görmüyosam 2.silik çizgi var.birisi bana Allah rızası için hamişsin desin...inanmıyorum çünkü psikolojim hiç iyi değil
opu yüzünden olabiliyormus yani opu ile ayni gun ohss olacaksin diye kural yok.gwnelde 5. Gun embriyosu konuyor.tutarsa ohss de devam edebiliyormus ama yavas yavas kayboluyormuş.en tehlikelisi nefes darligi ateş yapan diğerleri ilaclarin belirtisi ile karışıp gidiyor galiba.ben ishal oldugum icin ohss bu kadar costu diye düşünüyorumHamilelikten sonrada ohss olabiliyormuki karin sisligi ve nefes darligida var cunku
Canım ben gecen ay ohss oldum diye transferim iptal edildi bu aya ertelendi.zaten ishal ohss sebebiyle oluyor.ben 3gun çok afedersin bildiğin su gibi gidiyodu ne yaptıysam durmadı .bu ay butun sorunlar giderildi karnımdakı su emildi gitti öyle transfer oldum.opu yüzünden olabiliyormus yani opu ile ayni gun ohss olacaksin diye kural yok.gwnelde 5. Gun embriyosu konuyor.tutarsa ohss de devam edebiliyormus ama yavas yavas kayboluyormuş.en tehlikelisi nefes darligi ateş yapan diğerleri ilaclarin belirtisi ile karışıp gidiyor galiba.ben ishal oldugum icin ohss bu kadar costu diye düşünüyorum
Canım ben gecen ay ohss oldum diye transferim iptal edildi bu aya ertelendi.zaten ishal ohss sebebiyle oluyor.ben 3gun çok afedersin bildiğin su gibi gidiyodu ne yaptıysam durmadı .bu ay butun sorunlar giderildi karnımdakı su emildi gitti öyle transfer oldum.
Rabbim. yardimci olsun canimmTransferime gidiyorum kizlar dualarinizi bekliyorum
Hayırlı olsun ben de çarşamba transfer oldum benimde spekulumdan dolayı biraz canım yandıKızlar az önce 2 Blasto transferim yapıldı . İlk transfere girdiğimde epey uğraştılar bir türlü olmadı rahme ulaşamadılar . Alttan biraz daha dolum yaptılar filan . Çok ağrı acı çektim . Sonra biraz erteleyelim dediler . 15 dakika sonra hafif Sedasyon ile yaptılar transferi . İlk denemede hiç sorun olmamıştı . Bu sefer oldu doktorda bende şaştık . Neyse vardır Bunda da bir hayır 8 inde test
Dosya yukle yazan yere bas çek yolla cnm. Bnde testi tekrarladım dune göre 2.çizginin koyulaşmasını beklerdim aynı siliklikte çıktı canım sıkıldıGünaydın kızlar test yaptım ama foto yukleyemiyorum 2 çizgi biraz silik çıktı
hoşgeldin cnm hayırlı olsun inss pozitifi görürsünSlm bende 5 senelik evliyim bende tup bebek yaptim bugun 6 gun umarım hersey istediğin gibi olur
Allah yardımcın olsun inss sımsıkı tutunsunlarTransferime gidiyorum kizlar dualarinizi bekliyorum
Aaa gözün aydın cnm maşallah ne güzel devamıda gelsin inssGünaydın kızlar test yaptım ama foto yukleyemiyorum 2 çizgi biraz silik çıktı
hoşgeldin cnm hayırlı olsun inss sonuda güzel bitsinHayırlı olsun ben de çarşamba transfer oldum benimde spekulumdan dolayı biraz canım yandı1 tane 5. Günü embriyosu kondu.. 6 agustos tahlil günüm...
Eger toplanan yumurta sayisi 10 taneden fazlaysa vücudun dinlenmesi şansı artiriyor demisti benim doktorum. Ben de tedavimi nisanda oldum, transferimi de temmuzda. Sen taze embriyoyla mı denedin canim?Selam kizlar benimde transferm carsamba oldu. Size bir sey soracagm tedavi gordugmz ay transferin olmasi ile sonraki aylarda vucut dinlendkten sonra olmasi arasinda cok fark olur mu. Tutan arkadslar bu ay mi tedavi olmslardi
Canim benim süper firesiz gidiyoruz allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin inşallah gozun aydınGünaydın kızlar test yaptım ama foto yukleyemiyorum 2 çizgi biraz silik çıktı
amin kuzum inşallah hemimizeCanim benim süper firesiz gidiyoruz allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin inşallah gozun aydın
Masallah nazar degmesin neguzel haberler aliyoruz negatif alan olmadi dimiCanim benim süper firesiz gidiyoruz allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin inşallah gozun aydın
hiç bir bilgim yok canımKızlar bişi sorcam biliyorum bu işin standardı yok ama merak edıyorum 10.gun bhcg en kaç olmalı..yaklaşik bi değer falan... yarım saat sonra sonucum çıkacak Allahım hayırlısını ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?