TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Canım çok sevindim senin adına gerçekten Allah bizede bugünleri göstersin inşallah

Canım gözün aydın. İnşallah değerin kalarak artar. Yarın benim de test günüm darısı başıma inş. Canım belirtilerin oldu mu merak ediyorum.

Canım gözün aydın. İnşallah değerin kalarak artar. Yarın benim de test günüm darısı başıma inş. Canım belirtilerin oldu mu merak ediyorum.
Transferden itibaren hep aynı şeyler sol kasık ağrısı sankı her an mens olcam gibi şiddetli.bide el ve ayaklarımdan ejderha gibi ateş çıkıyo bildiğin yanıyorum:) 2gundurde artik psikolojikmi gerçekmi bılmıyorum bulantı:)) Allahım herkese nasip etsın yüce rabbim hamdolsun salı gunu katlansın noluurrr

Gözün aydın canım. Rabbim tamamına erdirsin.endise etme değerin iyi salı günü iki katı olmuş olur

Canm bizim seninle aynı gün test günümüz ama ben dayanamayıp yaptırdım bugün 1 saat sonra çıkar dediler vakit geçmiyo sanki

Valla demekki idrar testi insanı sinir eder.bhcg 128 iken idrarda son derece silik.kıl oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…