Hic bilmiyorum ama benim 96ydi canimKızlar bişi sorcam biliyorum bu işin standardı yok ama merak edıyorum 10.gun bhcg en kaç olmalı..yaklaşik bi değer falan... yarım saat sonra sonucum çıkacak Allahım hayırlısını ver.
Canım çok sevindim senin adına gerçekten Allah bizede bugünleri göstersin inşallahCanlar sonuç çıktı Allaha hamdolsun 128.76 nasıl sizce 10.gun için?? Kafayı yıyorum heyecandan..okadar çok bekledimki Allah biliyo neler çektim.hemen şükür namazı kılıcam.umarım salı gunu katlanır.innşşşşşş
Canım gözün aydın. İnşallah değerin kalarak artar. Yarın benim de test günüm darısı başıma inş. Canım belirtilerin oldu mu merak ediyorum.Canlar sonuç çıktı Allaha hamdolsun 128.76 nasıl sizce 10.gun için?? Kafayı yıyorum heyecandan..okadar çok bekledimki Allah biliyo neler çektim.hemen şükür namazı kılıcam.umarım salı gunu katlanır.innşşşşşş
inşallah canım bizim için de dua etCanlar sonuç çıktı Allaha hamdolsun 128.76 nasıl sizce 10.gun için?? Kafayı yıyorum heyecandan..okadar çok bekledimki Allah biliyo neler çektim.hemen şükür namazı kılıcam.umarım salı gunu katlanır.innşşşşşş
Transferden itibaren hep aynı şeyler sol kasık ağrısı sankı her an mens olcam gibi şiddetli.bide el ve ayaklarımdan ejderha gibi ateş çıkıyo bildiğin yanıyorum:) 2gundurde artik psikolojikmi gerçekmi bılmıyorum bulantı:)) Allahım herkese nasip etsın yüce rabbim hamdolsun salı gunu katlansın noluurrrCanım gözün aydın. İnşallah değerin kalarak artar. Yarın benim de test günüm darısı başıma inş. Canım belirtilerin oldu mu merak ediyorum.
Hayırlı olsun cnm inşallah pzitif haberlerini duyarızKizlar 10dk dir yatiyorum transfer sirasinda gözümü kapadim daha heyecan yapip gerilmeyeyim diye bi saat sonra kalkacağım yatıyorum.
Hayırlı olsun inşallah.stres yapma cnmKizlar 10dk dir yatiyorum transfer sirasinda gözümü kapadim daha heyecan yapip gerilmeyeyim diye bi saat sonra kalkacağım yatıyorum.
Gözün aydın canım. Rabbim tamamına erdirsin.endise etme değerin iyi salı günü iki katı olmuş olurCanlar sonuç çıktı Allaha hamdolsun 128.76 nasıl sizce 10.gun için?? Kafayı yıyorum heyecandan..okadar çok bekledimki Allah biliyo neler çektim.hemen şükür namazı kılıcam.umarım salı gunu katlanır.innşşşşşş
Tebrik ederim canim insallah katlanir :)Canlar sonuç çıktı Allaha hamdolsun 128.76 nasıl sizce 10.gun için?? Kafayı yıyorum heyecandan..okadar çok bekledimki Allah biliyo neler çektim.hemen şükür namazı kılıcam.umarım salı gunu katlanır.innşşşşşş
Günaydın kızlar test yaptım ama foto yukleyemiyorum 2 çizgi biraz silik çıktı
Dosya yukle yazan yere bas çek yolla cnm. Bnde testi tekrarladım dune göre 2.çizginin koyulaşmasını beklerdim aynı siliklikte çıktı canım sıkıldı
Hic bilmiyorum ama benim 96ydi canim
Canım gözün aydın. İnşallah değerin kalarak artar. Yarın benim de test günüm darısı başıma inş. Canım belirtilerin oldu mu merak ediyorum.
Allah hayırlısı ile tutunmasini nasip etsin.Kizlar 10dk dir yatiyorum transfer sirasinda gözümü kapadim daha heyecan yapip gerilmeyeyim diye bi saat sonra kalkacağım yatıyorum.
hayırlı haberini bekliyoruz.Bende demin kan verdim bakalım çok heyecanlıyız eşimde bende
Bana hemşire tarçın ananas ve kivi yememi bunların tutunmayi sağladığını söyledi ama ben maalesef tuketemedim o ayrı....Kizlar transfer sonrasi tutunmaya yardimci ne yiyor,ne iciyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?