Bne transfer omcesi basladim sonuc alana kadar duzenli tukettim ananasi.ilk gunler gunde 1 tane yedim.tuttu ama tabi o vesileBana hemşire tarçın ananas ve kivi yememi bunların tutunmayi sağladığını söyledi ama ben maalesef tuketemedim o ayrı....
Oh şükürler olsun topikte negatif alan yok hamdolsun.hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kucağina almayı nasip etsın236,6 sonuç pozitif herhalde heyacandan stres yaptım
Pozitf tabi canim hayirli olsun :)236,6 sonuç pozitif herhalde heyacandan stres yaptım
Tarcini hic duymamistim canim ilgincBana hemşire tarçın ananas ve kivi yememi bunların tutunmayi sağladığını söyledi ama ben maalesef tuketemedim o ayrı....
Hayırlı olsun canım. Baya bi yüksek sonucun. Kaç tane transfer edildi.kacinci gun bugun236,6 sonuç pozitif herhalde heyacandan stres yaptım
Canım ben de çok heyecanlıyım yarını nasıl bekliyecegim bilmiyorum. Sen özelde mi devlet hastanesinde mi yaptiriyor sun. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inş.Canm bizim seninle aynı gün test günümüz ama ben dayanamayıp yaptırdım bugün 1 saat sonra çıkar dediler vakit geçmiyo sanki
Canım gözün aydın. Rabbim tamamına erdirsin inş. Canım sonuç kaç dakika da çıkıyor236,6 sonuç pozitif herhalde heyacandan stres yaptım
Devlet hastanesinin acilinde yapılıyor bir saatte de çıkıyor sonucCanım ben de çok heyecanlıyım yarını nasıl bekliyecegim bilmiyorum. Sen özelde mi devlet hastanesinde mi yaptiriyor sun. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inş.
Canım gözün aydın. Rabbim tamamına erdirsin inş. Canım sonuç kaç dakika da çıkıyor
Hayırlı olsun canım. Baya bi yüksek sonucun. Kaç tane transfer edildi.kacinci gun bugun
Canım ben de çok heyecanlıyım yarını nasıl bekliyecegim bilmiyorum. Sen özelde mi devlet hastanesinde mi yaptiriyor sun. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inş.
Canım gözün aydın. Rabbim tamamına erdirsin inş. Canım sonuç kaç dakika da çıkıyor
Canım. Keseyi gördün mü sen ne yaptımKizlar kac tane mutlu haber aldik simdi.liste yapmayi bilen varsa yapsa listemiz yok
canım ben ananas kabak çekirdeği dut kurusu Kayısi kurusu kabızlık olmamak için ve bol su ictimKizlar transfer sonrasi tutunmaya yardimci ne yiyor,ne iciyorsunuz?
canım tebrik ederimCanm bizim seninle aynı gün test günümüz ama ben dayanamayıp yaptırdım bugün 1 saat sonra çıkar dediler vakit geçmiyo sanki
Ben de prednol kullanıyorum demek bu yüzden çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız.Tatlim onun mantigi spremdeki bazi maddelerin anne vücudunun embriyolari reddetmesini engellediği şeklinde. Ama biz zaten bunun için ilaç kullandık. Prednol verdi doktorum bana bunun icin. Jel falan da kullaniyoruz zaten emfeksiyon riski var bi durumda. O yüzden çogu doktor yasaklıyor iliskiyi. Ayrica iliski sirasinda rahim kasılması olması da tutunmayi engelleyebiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?