TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Kizlar kac tane mutlu haber aldik simdi.liste yapmayi bilen varsa yapsa listemiz yok

Guzel haberlerinizi almak cok guzel kizlar Allah tamamina erdirsin.Cok onemli bir sorum var sizlere.Aranizda transferden sonra da prednol hap kullanan oldu mu?Tutunmayi kolaylastiriciymis

Canm bizim seninle aynı gün test günümüz ama ben dayanamayıp yaptırdım bugün 1 saat sonra çıkar dediler vakit geçmiyo sanki
Canım ben de çok heyecanlıyım yarını nasıl bekliyecegim bilmiyorum. Sen özelde mi devlet hastanesinde mi yaptiriyor sun. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inş.
236,6 sonuç pozitif herhalde heyacandan stres yaptım
Canım gözün aydın. Rabbim tamamına erdirsin inş. Canım sonuç kaç dakika da çıkıyor

Devlet hastanesinin acilinde yapılıyor bir saatte de çıkıyor sonuc

merhaba kızlar bende acıbademde transfer oldu 6. günüm ananası tavsiye etmediler düşüğe yolaçıyorlarmuş kabak çekirdeği ve badem fındık söylendi vee protein ağırlıklı beslenme zaten yutunması için progeston ilaç kullanıyoruz

Hayırlı olsun canım. Baya bi yüksek sonucun. Kaç tane transfer edildi.kacinci gun bugun

Ya evet 5. Gün embriyosu bugün 9. Günüm doktor ikiz olabilir demedi ama çok yüksek bir değer birdaha baktırmasa gerek yok dedi 10 gün sonra ultrason için çağırdı

Can'ım benim özelde yapıldı ama testi devlette yaptırdım 1 saatte çıkıyo yaptır istersen sende hemen haber ver

kızlar idrar da pozitif görüp de kan çıkmayan var mı öyle olursa yıkılırım ben allahım yardım et bende yarın kan vereceğim...

Ya ne güzel herkesinki pozitif sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah kızlar perşembe transferim olacak ama şimdiden heycan sardı beni bide benim bel ve kasık ağrılarım var iğnelerden sanırım sizdede ağrı çok oluyormuydu normalmi ağrılar.

Ben de prednol kullanıyorum demek bu yüzden çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…