Canim benim 12.gunum senin 9.gunune denk geliyor cunku benim 2.gun transferi 3 gun kucuk seninkinden.12.gun 274 cikti benimde (senin 9.gun degerin )yuksek kimyasal olmaz yptrmna gerek yok dedi bnadaYa evet 5. Gün embriyosu bugün 9. Günüm doktor ikiz olabilir demedi ama çok yüksek bir değer birdaha baktırmasa gerek yok dedi 10 gün sonra ultrason için çağırdı
Canim olmaz sanmiyorum.hatta bugun kan ver benim ikinci cizgi yok gbiydi esim hatta hayal goruyorsun dedi bana okdar belirsizdiki.kandada pozitifi gorursun merak etmekızlar idrar da pozitif görüp de kan çıkmayan var mı öyle olursa yıkılırım ben allahım yardım et bende yarın kan vereceğim...
Canim benim 12.gunum senin 9.gunune denk geliyor cunku benim 2.gun transferi 3 gun kucuk seninkinden.12.gun 274 cikti benimde (senin 9.gun degerin )yuksek kimyasal olmaz yptrmna gerek yok dedi bnada
Deger yuksekya kimyasal gebelik olmaz korkma dedi.yabi degeri neden tekrarliyorlar iki gunde bir artis olmuyor kimyasal gebelik oluyo ve degerleri dusuk oluyo onlarinYüksek kimyasal ne demek
Canim merhaba sen benden sonra ogrendin dimi ben pazartesi kese icin gdecem yarin yani.demekki doktor kalp atisinida birlikte bakacak oyuzden gec cagrdiKızlar merhabalar,hersey yolunda gidiyor çok şükür yalnız bebisi görmek için 20 ağustosta gelmemi söylediler.Sizce uzun bir süre değil mi o zaman 8 haftalik olacak ama ben daha keseyi bile göremedim. ..
Deger yuksekya kimyasal gebelik olmaz korkma dedi.yabi degeri neden tekrarliyorlar iki gunde bir artis olmuyor kimyasal gebelik oluyo ve degerleri dusuk oluyo onlarin
Hayırlı olsun darısı başımıza olsun inşallah kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç hücreli?Oh şükürler olsun topikte negatif alan yok hamdolsun.hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kucağina almayı nasip etsın
Hayırlı olsun, gözün aydın :) sağlıkla kucağına al inşallah.Canlar sonuç çıktı Allaha hamdolsun 128.76 nasıl sizce 10.gun için?? Kafayı yıyorum heyecandan..okadar çok bekledimki Allah biliyo neler çektim.hemen şükür namazı kılıcam.umarım salı gunu katlanır.innşşşşşş
Aynen canim katiliyorum.kimyasal olmasa bile dis gebelik riski var ki anne icinde cok tehlikeli olabiliyor bende 12.gun tekrarladim kani 10 gun sonra kese dedi.yaron gdcem 10.gunBence 5-6 haftalık gibi keseyi mutlaka görmek lazım.kalp için tekrar gidilecek mecbur.ikisi aynı anda olsun diye dışgebelık olasılığını ekarte etmemek buyuk risk.ben doğru bulmuyorum.nitekim azönce sonucumu bildirmek üzere merkezi aradım.12.gun tekrar baktırın.ondan 1hafta-10 gun sonra mutlaka kese kontrolü yapilacak dediler.
Tşk ederim cnm dondurulmuş 3.gun embriyosu.umarım devam eder ..hala 12.gun korkusu var içimdeHayırlı olsun darısı başımıza olsun inşallah kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç hücreli?
Korkma Can'ım zor olan kısmı atlattın inşallah sağlıkla kucağına alacaksın.Tşk ederim cnm dondurulmuş 3.gun embriyosu.umarım devam eder ..hala 12.gun korkusu var içimde
eşime söyledim gidelim diye ama acil de bakarlar mi niye meşgul edelim bir gün daha bekleyelim diyor. Çok ince düşünüyor bana kalsa giderdim en azindan şansımı denerdim. Hayırlısı yarın sabah giderim.Can'ım benim özelde yapıldı ama testi devlette yaptırdım 1 saatte çıkıyo yaptır istersen sende hemen haber ver
Aynen canim katiliyorum.kimyasal olmasa bile dis gebelik riski var ki anne icinde cok tehlikeli olabiliyor bende 12.gun tekrarladim kani 10 gun sonra kese dedi.yaron gdcem 10.gun
Sevil cim elle aramalarını söyle xray cihazı zararlı BebişeKızlar avm gidicez gezmeye.. kapilardan geçsem sorun olmazmı bebeğe zarar falan...korkuyom bilgim yok acil cvp ltfn
eşime söyledim gidelim diye ama acil de bakarlar mi niye meşgul edelim bir gün daha bekleyelim diyor. Çok ince düşünüyor bana kalsa giderdim en azindan şansımı denerdim. Hayırlısı yarın sabah giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?