TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Ya evet 5. Gün embriyosu bugün 9. Günüm doktor ikiz olabilir demedi ama çok yüksek bir değer birdaha baktırmasa gerek yok dedi 10 gün sonra ultrason için çağırdı
Canim benim 12.gunum senin 9.gunune denk geliyor cunku benim 2.gun transferi 3 gun kucuk seninkinden.12.gun 274 cikti benimde (senin 9.gun degerin )yuksek kimyasal olmaz yptrmna gerek yok dedi bnada

kızlar idrar da pozitif görüp de kan çıkmayan var mı öyle olursa yıkılırım ben allahım yardım et bende yarın kan vereceğim...
Canim olmaz sanmiyorum.hatta bugun kan ver benim ikinci cizgi yok gbiydi esim hatta hayal goruyorsun dedi bana okdar belirsizdiki.kandada pozitifi gorursun merak etme

Kızlar merhabalar,hersey yolunda gidiyor çok şükür yalnız bebisi görmek için 20 ağustosta gelmemi söylediler.Sizce uzun bir süre değil mi o zaman 8 haftalik olacak ama ben daha keseyi bile göremedim. ..

Bu arada yarın göreve başlıyorum öncesinde raporluydum. Is yerim çok kötü anlatamam hastalar ağır nöbetler fazla ne yapacagim bilmiyorum

Kızlar merhabalar,hersey yolunda gidiyor çok şükür yalnız bebisi görmek için 20 ağustosta gelmemi söylediler.Sizce uzun bir süre değil mi o zaman 8 haftalik olacak ama ben daha keseyi bile göremedim. ..
Canim merhaba sen benden sonra ogrendin dimi ben pazartesi kese icin gdecem yarin yani.demekki doktor kalp atisinida birlikte bakacak oyuzden gec cagrdi

Bence 5-6 haftalık gibi keseyi mutlaka görmek lazım.kalp için tekrar gidilecek mecbur.ikisi aynı anda olsun diye dışgebelık olasılığını ekarte etmemek buyuk risk.ben doğru bulmuyorum.nitekim azönce sonucumu bildirmek üzere merkezi aradım.12.gun tekrar baktırın.ondan 1hafta-10 gun sonra mutlaka kese kontrolü yapilacak dediler.

Kızlar ben liste oluşturmayı bilmiyorum.1.sayfaya yapiyorlar genelde çok guzel oluyo.bizim de olsa keşke.ama yetkıyi sadece topik sahıbıne verıyo olabılır.

Hayırlı olsun, gözün aydın :) sağlıkla kucağına al inşallah.

Aynen canim katiliyorum.kimyasal olmasa bile dis gebelik riski var ki anne icinde cok tehlikeli olabiliyor bende 12.gun tekrarladim kani 10 gun sonra kese dedi.yaron gdcem 10.gun

Can'ım benim özelde yapıldı ama testi devlette yaptırdım 1 saatte çıkıyo yaptır istersen sende hemen haber ver
eşime söyledim gidelim diye ama acil de bakarlar mi niye meşgul edelim bir gün daha bekleyelim diyor. Çok ince düşünüyor bana kalsa giderdim en azindan şansımı denerdim. Hayırlısı yarın sabah giderim.

Kızlar avm gidicez gezmeye.. kapilardan geçsem sorun olmazmı bebeğe zarar falan...korkuyom bilgim yok acil cvp ltfn

Kizlar tutunca 12. Gun kac haftalik sayiliyor bebiş 12. Gunden sonra 10. Gun gidince kac haftalik sayiliyo
Aynen canim katiliyorum.kimyasal olmasa bile dis gebelik riski var ki anne icinde cok tehlikeli olabiliyor bende 12.gun tekrarladim kani 10 gun sonra kese dedi.yaron gdcem 10.gun

eşime söyledim gidelim diye ama acil de bakarlar mi niye meşgul edelim bir gün daha bekleyelim diyor. Çok ince düşünüyor bana kalsa giderdim en azindan şansımı denerdim. Hayırlısı yarın sabah giderim.

Ya acile gittim bende bakarlar niye bakmasınlar ben bir öncekinde kardeşimin doğumgünü diye gece 12 den sonra gittim acile yaptırdım. İstediğin saatte gidersin nolcak ki alttarafı kan alıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…