TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Bugün transfer oldum.ordizanol maddeli ishal icin antibiyotik kullanıyorum henuz bitmedi gunde 2 defa 500mg bi hap bugin transfer oodum diye icmeyi kesmeliyim bir iki gün icinde bitecegi için bi sey farketmez mi dr bu 2 gun kritik dedi tutunması için

Kaçıncı gün embriyosu? Benimki üçüncü gün embriyosu dün transfer oldum. Ayın 9 ü test yapacağım.

Can'ım antibiyotik mi kullanıyorsun zararlı olmasın? Senin test günün ne zaman?

Antibiyotiği sana dr mu verdi? Neden verdi? Bence kullanmak zararlıdır bana aziteo verdi de ama transfere 15 gün önce felan bitmişti antibiyotik. Azitro 3 günlük bi ilaçtı
azitoyu kullandım bu dediğim antibiyotik mikrobik ishal için

Can'ım kendi druna bi sor bence zararı olmasın. Sonuçta antibiyotik dr kullan derse devam edersşn

Ishalim bitmemis kizlar transfer oncesi de vardi bugünde var nolacak jalim bilmem

Ishalim bitmemis kizlar transfer oncesi de vardi bugünde var nolacak jalim bilmem
İşte söylediğim gibi bende gecen ay ohss den felaket ishal olmuştum transferim bu aya ertelendi.senin antibiyotiğini yazan dr transferi yapan dr ise tabiki kullancaksın .durumdan haberi olmayan bi dr yazdıysa kendi druna mutlaka danış dostum.önemli bi konu

Güzel anneler ve pozitif sonucu bekleyen anne adayları. Bende dün transfer oldum 3. Gün transferi. ben ayağa kalkmamla yada wc ye gittiğimde düştüğünü saniyorum. 3. Gün ya hadi gelişimi durursa diye korkuyorum. Aklımda deli sorular

Eger toplanan yumurta sayisi 10 taneden fazlaysa vücudun dinlenmesi şansı artiriyor demisti benim doktorum. Ben de tedavimi nisanda oldum, transferimi de temmuzda. Sen taze embriyoyla mı denedin canim?
Aynen tatlim bu ay oldum 10 un uzerindeydi aynen. 1tane blast koyduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…