TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Hayırlı olsun ben de çarşamba transfer oldum benimde spekulumdan dolayı biraz canım yandı 1 tane 5. Günü embriyosu kondu.. 6 agustos tahlil günüm...
Canimm benim de carsmba 1 tane blast kondu ayni imis transfer gnumz ama bana doktrm 8 agustosta yap ddi testi . 6 snda ypsm ckar mi kii

Can'ım benim de dün transferim oldu benim de 3. Gün embriyosu test günüm 9 ağustos aynı günüz ben de aynı şekilde hissediyorum inşallah güzel haberleri de alırız senin kaç hücreli, kaç embriyo transfer edildi?

Canim bende de kasik ve bel agrisi var baya. Ben bugun yeni yeni ayaklandm dsari cktm yurudm braz ufaktan yemk yapmya basladm. Sen bu ay mi tedavi gordn canm ?yoksa vucudu dnlendrp mi transfer oldn

2 embriyo doktorum 10 12 hücreli dedi senin ?

Canim bende de kasik ve bel agrisi var baya. Ben bugun yeni yeni ayaklandm dsari cktm yurudm braz ufaktan yemk yapmya basladm. Sen bu ay mi tedavi gordn canm ?yoksa vucudu dnlendrp mi transfer oldn
Taze embriyo Can'ım yeni tedavi senin nasıl oldu ?

Ictim kizlar ben antibiyotiki suan idare ederim ama opu sonrasi gibi midem bagirsagim şiş gibi agrim sizim yok.ramazandan sonra kolayca nefes nefese kaliyordum bu tup bebek işlemlerinden sonra daha bi nefes nefese kalıp dermanim kesildi.sorun nerde bilemiyorum tup bebek merkezinde islemler yaptirirken iyi gibiydim.ama islemler bittikten sonra nefes nefese kalma sislik bitmeyen ishal dermanin kesilmesi mide bulantisi.hani o kadar da stres yapmadim.doktora söyle deseniz doktorun yanında muayene de normal gibi görünüyorum inanmaz ki

Canimm benim de carsmba 1 tane blast kondu ayni imis transfer gnumz ama bana doktrm 8 agustosta yap ddi testi . 6 snda ypsm ckar mi kii
Bana özellikle test günü cumartesi ye denk geliyor yarım gün çalışıyoruz muhakkak sabahtan gelin dediler

Canim aynı şekilde göğüslerim çok hassas sol kasik ağrım gün içerisinde 3.4 defa oluyor devamli şekerleme halindeyim ve cok sık acikiyorum. ..

Kızlar günaydın bugün 12.30 da transferim var inss çok heyecanlıyım
doktor elihafif biri ise sıkıntı yok spekulumu takarken bi tuhaf oluyorsun onun harici kıprasmazsan canın yanmaz muayeneden bile dahi hafif bi şey ortama kanıp ameliyat mı oluyom diye gerilme sakın bu arada senın opu dan sonra mide bagırsak nasıl oldu?benım oncesı sonrası bi duzelemedı

Kizlar gunaydin bugum tahlil yapacaklar vardi guzel hberleriniz bekliyorum bugun once keseui gormeye sonra endokrine gdcegim.umarim gelince mutlu hberlerinizi alirim
maşallah tutununca kaç haftalık sayılıyor kaçtır soruyorum benim soru hep havada kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…