Canimm benim de carsmba 1 tane blast kondu ayni imis transfer gnumz ama bana doktrm 8 agustosta yap ddi testi . 6 snda ypsm ckar mi kiiHayırlı olsun ben de çarşamba transfer oldum benimde spekulumdan dolayı biraz canım yandı1 tane 5. Günü embriyosu kondu.. 6 agustos tahlil günüm...
Can'ım benim de dün transferim oldu benim de 3. Gün embriyosu test günüm 9 ağustos aynı günüz ben de aynı şekilde hissediyorum inşallah güzel haberleri de alırız senin kaç hücreli, kaç embriyo transfer edildi?Güzel anneler ve pozitif sonucu bekleyen anne adayları. Bende dün transfer oldum 3. Gün transferi. ben ayağa kalkmamla yada wc ye gittiğimde düştüğünü saniyorum. 3. Gün ya hadi gelişimi durursa diye korkuyorum. Aklımda deli sorular
2 embriyo doktorum 10 12 hücreli dedi senin ?Can'ım benim de dün transferim oldu benim de 3. Gün embriyosu test günüm 9 ağustos aynı günüz ben de aynı şekilde hissediyorum inşallah güzel haberleri de alırız senin kaç hücreli, kaç embriyo transfer edildi?
Taze embriyo Can'ım yeni tedavi senin nasıl oldu ?Canim bende de kasik ve bel agrisi var baya. Ben bugun yeni yeni ayaklandm dsari cktm yurudm braz ufaktan yemk yapmya basladm. Sen bu ay mi tedavi gordn canm ?yoksa vucudu dnlendrp mi transfer oldn
Benim de iki embriyo transferi yapıldı 4 ve 9 hücreli.2 embriyo doktorum 10 12 hücreli dedi senin ?
Resim verdiler mi ? Bana ultrason resmini de verdiler emriyoyu koyarkenBenim de iki embriyo transferi yapıldı 4 ve 9 hücreli.
Bana vermediler. Sadece koyarken ultrasonda gördüm. Keşke ben de isteseydim.Resim verdiler mi ? Bana ultrason resmini de verdiler emriyoyu koyarken
Canim inşallah ilerde kendisini görürsün.Bana vermediler. Sadece koyarken ultrasonda gördüm. Keşke ben de isteseydim.
Bana özellikle test günü cumartesi ye denk geliyor yarım gün çalışıyoruz muhakkak sabahtan gelin dedilerCanimm benim de carsmba 1 tane blast kondu ayni imis transfer gnumz ama bana doktrm 8 agustosta yap ddi testi . 6 snda ypsm ckar mi kii
Canim aynı şekilde göğüslerim çok hassas sol kasik ağrım gün içerisinde 3.4 defa oluyor devamli şekerleme halindeyim ve cok sık acikiyorum. ..
İnşallah Can'ım. Beslenme konusunda nelere dikkat ediyorsun Can'ım? Ben ananas, kivi, kabak çekirdeği yiyorum iki gündür bi de avakodo.Canim inşallah ilerde kendisini görürsün.
eşime söyledim gidelim diye ama acil de bakarlar mi niye meşgul edelim bir gün daha bekleyelim diyor. Çok ince düşünüyor bana kalsa giderdim en azindan şansımı denerdim. Hayırlısı yarın sabah giderim.
doktor elihafif biri ise sıkıntı yok spekulumu takarken bi tuhaf oluyorsun onun harici kıprasmazsan canın yanmaz muayeneden bile dahi hafif bi şey ortama kanıp ameliyat mı oluyom diye gerilme sakın bu arada senın opu dan sonra mide bagırsak nasıl oldu?benım oncesı sonrası bi duzelemedıKızlar günaydın bugün 12.30 da transferim var inss çok heyecanlıyım
maşallah tutununca kaç haftalık sayılıyor kaçtır soruyorum benim soru hep havada kalıyor.Kizlar gunaydin bugum tahlil yapacaklar vardi guzel hberleriniz bekliyorum bugun once keseui gormeye sonra endokrine gdcegim.umarim gelince mutlu hberlerinizi alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?