Cok cok sksikk olma sonra tutamayip kasiliyor insan .1 litre su ic toplam yeter bence hadi bakalm hayirlisi olsunKızlar günaydın bugün 12.30 da transferim var inss çok heyecanlıyım
Canim transfer yapildigi gun 2 haftalik hamile sayiliyorsun.ogrendiginde 4 haftaya yakin oluyormaşallah tutununca kaç haftalık sayılıyor kaçtır soruyorum benim soru hep havada kalıyor.
benden sıkışık istemedi doktorum transferde transferden sonra gösterdiler ultrasonda ısık süzmesi gibi.sıkışsaydım fena olurdum ben ya sonrasında bi saat yatıyor insan.Cok cok sksikk olma sonra tutamayip kasiliyor insan .1 litre su ic toplam yeter bence hadi bakalm hayirlisi olsun
Allah razı olsun.ben şimdi tutunup tutunmadığı belli olana kadar adet tarıhine göre 2 haftalık hamile mi sayılıyorum :) ayyy. benim dr embriyo 2 günde tutunursa tutunur yoksa ölür dedi ama ölse bile anlayamıyorlar ki 12 gün sonunda tutunması için 6. gün bir iğne yazdı tutunsun diye.Canim transfer yapildigi gun 2 haftalik hamile sayiliyorsun.ogrendiginde 4 haftaya yakin oluyor
Aynen oyl canim transferin nezman yapildi ogun 14.cun oluyor.olduktam sonra olur bak benim 11 yumiden 1 yumurta isleme alindi dollendi 3.gune beklemeden hemen 2.gun transfer edild.bendbenden sıkışık istemedi doktorum transferde transferden sonra gösterdiler ultrasonda ısık süzmesi gibi.sıkışsaydım fena olurdum ben ya sonrasında bi saat yatıyor insan.
Allah razı olsun.ben şimdi tutunup tutunmadığı belli olana kadar adet tarıhine göre 2 haftalık hamile mi sayılıyorum :) ayyy. benim dr embriyo 2 günde tutunursa tutunur yoksa ölür dedi ama ölse bile anlayamıyorlar ki 12 gün sonunda tutunması için 6. gün bir iğne yazdı tutunsun diye.
benim 22 yum toplandı 18 i döllendi bugun arıcam gerisi donmaya değer mi değmez mi onu söylücekler.yani şu karı koca bi araya getiremediğimiz yumurta ile spermi laboratuvar araya getiriyor.uzay çağı çocuğu olcak bunlarAynen oyl canim transferin nezman yapildi ogun 14.cun oluyor.olduktam sonra olur bak benim 11 yumiden 1 yumurta isleme alindi dollendi 3.gune beklemeden hemen 2.gun transfer edild.bend
canım sabah 8 30 da kan verdim. 2 saat sonra çıkar biz arar haber veririz dediler. Çok heyecanlıyım inşallah olumlu olur. İçimde Bir korku var sanki olmayacakmış gibi ama tabi Allahın takdiri hayırlısı. inşallah yersiz bir korkudur.Canm haber ver bugün senin için büyük gün
içine kötü bişey gelmesin canım ya ülkemizde çok başarılı bu yöntem neden kendi şansını böyle düşürüyorsun.canım sabah 8 30 da kan verdim. 2 saat sonra çıkar biz arar haber veririz dediler. Çok heyecanlıyım inşallah olumlu olur. İçimde Bir korku var sanki olmayacakmış gibi ama tabi Allahın takdiri hayırlısı. inşallah yersiz bir korkudur.
canım sabah 8 30 da kan verdim. 2 saat sonra çıkar biz arar haber veririz dediler. Çok heyecanlıyım inşallah olumlu olur. İçimde Bir korku var sanki olmayacakmış gibi ama tabi Allahın takdiri hayırlısı. inşallah yersiz bir korkudur.
evet canım galiba aşırı heyecan olumsuz olmama neden oluyor. Korkuyorum eşime telefon ederlerse ben cevap veremem sen konuş dedim. İnşallah güzel haberler alırım. 2 gün öncesine kadar böyle düşünmüyorum ama galiba sona gelindiğinde için endişe duyuyorum. Dularinizi bekliyorum.içine kötü bişey gelmesin canım ya ülkemizde çok başarılı bu yöntem neden kendi şansını böyle düşürüyorsun.
Adet tarihini hic hesaplama.transfer den once 14 gun onceye say o adet tarihin oluyo ona gore hesaplaniyomis.ototmatik hesaplayicilar var tup bebek haftasi hesaplama die.transfer tarihine gore hesapliyorsunbenim 22 yum toplandı 18 i döllendi bugun arıcam gerisi donmaya değer mi değmez mi onu söylücekler.yani şu karı koca bi araya getiremediğimiz yumurta ile spermi laboratuvar araya getiriyor.uzay çağı çocuğu olcak bunlarben dediğine göre hesapladım. hamilelik hesaplayan sitelerden normalde 9 temmuz adet tarihim 18 temmuz olarak alınca 24 nisanda doğacak diyor. sen hiç baktın mı ?
Canom insallah olur.olmasada eger allahin takdiri 2 ay sonra birdaha denersin stres yapma.kendine.idrarda baktin micanım sabah 8 30 da kan verdim. 2 saat sonra çıkar biz arar haber veririz dediler. Çok heyecanlıyım inşallah olumlu olur. İçimde Bir korku var sanki olmayacakmış gibi ama tabi Allahın takdiri hayırlısı. inşallah yersiz bir korkudur.
Hadi hayırlısıyla olsun inşallah. Allah yardımcın olsun.Kızlar günaydın bugün 12.30 da transferim var inss çok heyecanlıyım
Amin cnm inşallahHadi hayırlısıyla olsun inşallah. Allah yardımcın olsun.
Cnm inss pozitifi görürsüncanım sabah 8 30 da kan verdim. 2 saat sonra çıkar biz arar haber veririz dediler. Çok heyecanlıyım inşallah olumlu olur. İçimde Bir korku var sanki olmayacakmış gibi ama tabi Allahın takdiri hayırlısı. inşallah yersiz bir korkudur.
Hayırlısı olsun arkadasım..ınsallah guzel haberler alacaksın ..evet canım galiba aşırı heyecan olumsuz olmama neden oluyor. Korkuyorum eşime telefon ederlerse ben cevap veremem sen konuş dedim. İnşallah güzel haberler alırım. 2 gün öncesine kadar böyle düşünmüyorum ama galiba sona gelindiğinde için endişe duyuyorum. Dularinizi bekliyorum.
İnşallah pozitiftir, bize de haber verirsin.canım sabah 8 30 da kan verdim. 2 saat sonra çıkar biz arar haber veririz dediler. Çok heyecanlıyım inşallah olumlu olur. İçimde Bir korku var sanki olmayacakmış gibi ama tabi Allahın takdiri hayırlısı. inşallah yersiz bir korkudur.
Bende sabahları süt içiyorum. Bol su ananas kabak çekirdeği ekmek yemiyorum hiçİnşallah Can'ım. Beslenme konusunda nelere dikkat ediyorsun Can'ım? Ben ananas, kivi, kabak çekirdeği yiyorum iki gündür bi de avakodo.
Çıktımı sonuç canımmm???canım sabah 8 30 da kan verdim. 2 saat sonra çıkar biz arar haber veririz dediler. Çok heyecanlıyım inşallah olumlu olur. İçimde Bir korku var sanki olmayacakmış gibi ama tabi Allahın takdiri hayırlısı. inşallah yersiz bir korkudur.
inşallah tutar rabbin emeklerini boşa getirmesin.yani insan sanki sınav sonucu bekler gibi heyecan yapıyor. anlıyorum :)evet canım galiba aşırı heyecan olumsuz olmama neden oluyor. Korkuyorum eşime telefon ederlerse ben cevap veremem sen konuş dedim. İnşallah güzel haberler alırım. 2 gün öncesine kadar böyle düşünmüyorum ama galiba sona gelindiğinde için endişe duyuyorum. Dularinizi bekliyorum.
31 temmuzu 0 kabul edip 14 gün sayınca 17 temmuz oluyor adet tarihi o zaman.Adet tarihini hic hesaplama.transfer den once 14 gun onceye say o adet tarihin oluyo ona gore hesaplaniyomis.ototmatik hesaplayicilar var tup bebek haftasi hesaplama die.transfer tarihine gore hesapliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?