TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Canom insallah olur.olmasada eger allahin takdiri 2 ay sonra birdaha denersin stres yapma.kendine.idrarda baktin mi

Cnm inss pozitifi görürsün

Hayırlısı olsun arkadasım..ınsallah guzel haberler alacaksın ..

İnşallah pozitiftir, bize de haber verirsin.

Çıktımı sonuç canımmm???

Öncelikle hayırlı olsun darısı bize inşallah benimde perşembe günü transfer oldu ama hiçbir belirtim yok kasıklarda ağrı akıntı...gayet normalim moralim bozuluyor tutmadı mı acaba diye sizde ne tür belirtiler vardı?

ayyy çok sevindim hepimizin umudu oldun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım benim hiç Beliti olmadı. O yüzden olumsuz diye düşünüyordum galiba belirtiler kişisel herkeste farklılık gösteriyor. Bekleyen herkes pozitifi görür inş. Bunu bütün kalbimle diliyorum.

Tebrik ederim arkadaşim umarım 2ye katlar.bende yarın 2 . kanı verip katlamışmı bakıcam.Allahım yar ve yardımcımız olsun.

Hayırlı olsun canım içini ferah tut kaçıncı gün embriyosuydu.

Canım benim hiç Beliti olmadı. O yüzden olumsuz diye düşünüyordum galiba belirtiler kişisel herkeste farklılık gösteriyor. Bekleyen herkes pozitifi görür inş. Bunu bütün kalbimle diliyorum.
Bende de hiç belirti yok acaba tutmadı mı olumsuz mu diye düşünüyorum kan tahlilinden önce hiç idrartahlili yaptın mı

ayyy çok sevindim hepimizin umudu oldun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım benim. Sizlerinde iyi haberlerinizi alırız inş
Tebrik ederim arkadaşim umarım 2ye katlar.bende yarın 2 . kanı verip katlamışmı bakıcam.Allahım yar ve yardımcımız olsun.

Hayırlı olsun canım içini ferah tut kaçıncı gün embriyosuydu.
3. Gün embriyoşu 2 tane idi. 8 hücreli olduğunu söylediler
Bende de hiç belirti yok acaba tutmadı mı olumsuz mu diye düşünüyorum kan tahlilinden önce hiç idrartahlili yaptın mı

Avsumay canım benim inşallah yükselir değerin Rabbim yardimcın olsun idrar testi yapmismiydin..
Hayır arkadaşlar idrar testi yapmadım.

Benim de 3. Gün embriyoşu 10 12 hücreli dedi doktorum ama genelde 8 hücreli oluyor 3. Gün. Kaçıncı gün bugün transferin

Hayırlı olsun canım, değerin düşük olmasına takılma hızla katlanacak inşallah.
Sonuç olarak tutmuş bunun keyfini çıkar. Stres yapma ki güzelce artsın değerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…