Canom insallah olur.olmasada eger allahin takdiri 2 ay sonra birdaha denersin stres yapma.kendine.idrarda baktin mi
Cnm inss pozitifi görürsün
Hayırlısı olsun arkadasım..ınsallah guzel haberler alacaksın ..
İnşallah pozitiftir, bize de haber verirsin.
Çıktımı sonuç canımmm???
inşallah tutar rabbin emeklerini boşa getirmesin.yani insan sanki sınav sonucu bekler gibi heyecan yapıyor. anlıyorum :)[/QUOTEarkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmadan inş. Hem maddi hem de manevi yorucu bir dönem.
Öncelikle hayırlı olsun darısı bize inşallah benimde perşembe günü transfer oldu ama hiçbir belirtim yok kasıklarda ağrı akıntı...gayet normalim moralim bozuluyor tutmadı mı acaba diye sizde ne tür belirtiler vardı?Arkadaslar hastaneden aradılar. Çok şükür pozitif. Değeri 40.9 düşük olduğunu söylediler. İki gün sonra tekrar gel testi deneyelim artış var mı bakalım dediler. Değeri çok mu kötü yoksa normal mi sizce.
ayyy çok sevindim hepimizin umudu oldun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArkadaslar hastaneden aradılar. Çok şükür pozitif. Değeri 40.9 düşük olduğunu söylediler. İki gün sonra tekrar gel testi deneyelim artış var mı bakalım dediler. Değeri çok mu kötü yoksa normal mi sizce.
Canım benim hiç Beliti olmadı. O yüzden olumsuz diye düşünüyordum galiba belirtiler kişisel herkeste farklılık gösteriyor. Bekleyen herkes pozitifi görür inş. Bunu bütün kalbimle diliyorum.Öncelikle hayırlı olsun darısı bize inşallah benimde perşembe günü transfer oldu ama hiçbir belirtim yok kasıklarda ağrı akıntı...gayet normalim moralim bozuluyor tutmadı mı acaba diye sizde ne tür belirtiler vardı?
Tebrik ederim arkadaşim umarım 2ye katlar.bende yarın 2 . kanı verip katlamışmı bakıcam.Allahım yar ve yardımcımız olsun.Arkadaslar hastaneden aradılar. Çok şükür pozitif. Değeri 40.9 düşük olduğunu söylediler. İki gün sonra tekrar gel testi deneyelim artış var mı bakalım dediler. Değeri çok mu kötü yoksa normal mi sizce.
Hayırlı olsun canım içini ferah tut kaçıncı gün embriyosuydu.Arkadaslar hastaneden aradılar. Çok şükür pozitif. Değeri 40.9 düşük olduğunu söylediler. İki gün sonra tekrar gel testi deneyelim artış var mı bakalım dediler. Değeri çok mu kötü yoksa normal mi sizce.
Bende de hiç belirti yok acaba tutmadı mı olumsuz mu diye düşünüyorum kan tahlilinden önce hiç idrartahlili yaptın mıCanım benim hiç Beliti olmadı. O yüzden olumsuz diye düşünüyordum galiba belirtiler kişisel herkeste farklılık gösteriyor. Bekleyen herkes pozitifi görür inş. Bunu bütün kalbimle diliyorum.
Amin canım benim. Sizlerinde iyi haberlerinizi alırız inşayyy çok sevindim hepimizin umudu oldun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tebrik ederim arkadaşim umarım 2ye katlar.bende yarın 2 . kanı verip katlamışmı bakıcam.Allahım yar ve yardımcımız olsun.
3. Gün embriyoşu 2 tane idi. 8 hücreli olduğunu söyledilerHayırlı olsun canım içini ferah tut kaçıncı gün embriyosuydu.
Bende de hiç belirti yok acaba tutmadı mı olumsuz mu diye düşünüyorum kan tahlilinden önce hiç idrartahlili yaptın mı
Hayır arkadaşlar idrar testi yapmadım.Avsumay canım benim inşallah yükselir değerin Rabbim yardimcın olsun idrar testi yapmismiydin..
Hayırlı olsun canım, değerin düşük olmasına takılma hızla katlanacak inşallah.Arkadaslar hastaneden aradılar. Çok şükür pozitif. Değeri 40.9 düşük olduğunu söylediler. İki gün sonra tekrar gel testi deneyelim artış var mı bakalım dediler. Değeri çok mu kötü yoksa normal mi sizce.
Bence yap ama idrar testinin yanıltıcı olduğunu unutma.Kızlarrr ben dayanamıyorum bugün 7. Günüm idrar testi yapsam çıkarmı acaba yapsammı
Evet canim karnmdan bakti 1 cm gorundu kese 15 gun sonra cagrdi.endokrindeyim simdide
Ay allahım çok şükür inşallah endokrinden de bi sorun olmadan ayrılacaksın canim. Haber ver çıkıncaEvet canim karnmdan bakti 1 cm gorundu kese 15 gun sonra cagrdi.endokrindeyim simdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?