Tebrik ederim arkadaşim umarım 2ye katlar.bende yarın 2 . kanı verip katlamışmı bakıcam.Allahım yar ve yardımcımız olsun.
Canım bugün hafta ve kaç günlük bebeginEvet canim karnmdan bakti 1 cm gorundu kese 15 gun sonra cagrdi.endokrindeyim simdide
Transfer günü sayılmıyor canimkızlar transferin olduğu gün mü 14. gün yoksa transferin olduğu günü 0 sayıp önündeki 14 günü mü sayıcaz?
Hadi hayırlı haberler inşallah..Bende cuma gününe başka bir hastaneden kaçak randevu aldım :)) canım..Evet canim karnmdan bakti 1 cm gorundu kese 15 gun sonra cagrdi.endokrindeyim simdide
Tekrar tebrıkler keseyi görmek çok önemli sıra kalpte inş.hayırlı haberlerini beklıyorum cnm darısı bizlereEvet canim karnmdan bakti 1 cm gorundu kese 15 gun sonra cagrdi.endokrindeyim simdide
Negatif çıkmasından korkuyorum biliyorum kesin sonuç değil ama bide ben hiç umutlu değilim sadece 2 gündür kasıklarıma adet olucakmışım gibi ağrı giriyo o biraz benimumutlandırıyo ama içimde olmıcakmış gibi bir his varBence yap ama idrar testinin yanıltıcı olduğunu unutma.
Negatif çıkarsa stres yapmadan kan sonucunu beklersin, pozitifi görürsen erkenden sevinirsin inşallah :)
Korkma acı olmuyor.sadece idrara sıkışık olmak rahatsız edıyor zaten 5dk dan uzun sürmüyo.ben işlem sonrası sürgü kullandım.ama bi hanım daha vardı 1saat tuttu çıkarken tuvaletini yapip çıktı mşlh iyi mesanesi varmış:)))Transfer'i gerçekleşen arkadaşlar, Lütfen bilgi verin, nasıl oluyor transfer?neyle yerleştiriyorlar?Acı oluyor mu? Benim 2 aşılamam da çok sancılı geçti, adeta kilitledim vücudumu çok kasıldım.Transferde de öyle olacaksam bayıltsınlar beniiÇünkü benim öyle bir sorunum var, kasıyorum kendimi elimde olmadan.
canım merak etme hiç acımıyo rahat düşün ol dua et süre oku sürekli ben öyle yapmistimTransfer'i gerçekleşen arkadaşlar, Lütfen bilgi verin, nasıl oluyor transfer?neyle yerleştiriyorlar?Acı oluyor mu? Benim 2 aşılamam da çok sancılı geçti, adeta kilitledim vücudumu çok kasıldım.Transferde de öyle olacaksam bayıltsınlar beniiÇünkü benim öyle bir sorunum var, kasıyorum kendimi elimde olmadan.
bende ramazandan sonra bi nefes nefese kalma başladı tamam kilom vardı da ramazandan öncede vardı hani o zaman böyle olmuyordu.yumurta büyüten iğnelerle sürekli arttı opu + ishalle zirve yaptı.şimdi biraz iyiyim ama geçmedi.hemen sanki sahada 2 tur kosmuş gibi nefes nefese kalıyorum terlemek de cabası 2 gram su içiyorum 10 gram terliyorum.bu sıralarda nerdeyse yalın ayak dolaşacağım hiç acık da olsa ayakkabı giymek istemiyor canım.Transfer olalı iki gün oldu ama bende aynı durumlar var yürürken bile evde nefes nefese kalıyorum sanki 9 aylık hamleyim karnımda öyle bi yük var. Çok ateş basıyor hatta dün eşim fark etti kolumun biri resmen kızarmış yanıyordu
bende çok kasarım kendimi hsg çektirdin mi hiç. çatala düzgün yatarsan ani harekette bulunmazsan.hiç bir sıkıntı yok.ortamın ameliyathane görünümüne aldanma.bende senin gibi kasıp geriyorum diye kendimi iki elimi kapadım gözüme çataldayken görmeyince daha rahattım vajınal muayene gibi geldi geçti.2 dk dan az bile sürüyo olabilir önemli olan spekulumu yerlestırmeleri.Transfer'i gerçekleşen arkadaşlar, Lütfen bilgi verin, nasıl oluyor transfer?neyle yerleştiriyorlar?Acı oluyor mu? Benim 2 aşılamam da çok sancılı geçti, adeta kilitledim vücudumu çok kasıldım.Transferde de öyle olacaksam bayıltsınlar beniiÇünkü benim öyle bir sorunum var, kasıyorum kendimi elimde olmadan.
Öyle düşünme o iki gündür hissettiğin ağrılar bile belirti olabilir. Sen umudunu yüksek tut lütfen...Negatif çıkmasından korkuyorum biliyorum kesin sonuç değil ama bide ben hiç umutlu değilim sadece 2 gündür kasıklarıma adet olucakmışım gibi ağrı giriyo o biraz benimumutlandırıyo ama içimde olmıcakmış gibi bir his var
Canımm tebrıkler ne hayırlı bir topikmiş yarabbim mşlh herkes hamiş hamdolsun Allahakızlar kan sonucu çıktı 23 temmuz transfer 146.21 değerim 2 embriyo yüklenmişti yüksek kaliteli allahıma şükür nasıl değer
çok teşekkür ederim canım sizler sayesinde umut ederek paylasarakCanımm tebrıkler ne hayırlı bir topikmiş yarabbim mşlh herkes hamiş hamdolsun Allaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?