TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

kızlar transferin olduğu gün mü 14. gün yoksa transferin olduğu günü 0 sayıp önündeki 14 günü mü sayıcaz?
 
Arkadslar bendn fazla sayida yum toplndi bu ay gordm tedaviyi, doktorm bu ay cok ilac kullandn dye 2embryi transfer etmedi 1blast koydu ikiside tutarsa vucut yorgn olacagi icin dusuk riski fazla olr dye. Sizce tek embryo oldgu icn ve taze embriyo oldgu icin bu ay sansm dusuk mu. 1tane blast kondu? Ay niye pozitf dusunemiyorum benn
 
hamiş hanımlar bu tüp süreci içinde hamile olduğunuzu öğrendiğiniz vakit dahil sürekli ter basması çabucak nefes nefese kalma sıcaktan çabuk bunalma gibi belirtiler var mı?
 
Transfer olalı iki gün oldu ama bende aynı durumlar var yürürken bile evde nefes nefese kalıyorum sanki 9 aylık hamleyim karnımda öyle bi yük var. Çok ateş basıyor hatta dün eşim fark etti kolumun biri resmen kızarmış yanıyordu
 
Bence yap ama idrar testinin yanıltıcı olduğunu unutma.
Negatif çıkarsa stres yapmadan kan sonucunu beklersin, pozitifi görürsen erkenden sevinirsin inşallah :)
Negatif çıkmasından korkuyorum biliyorum kesin sonuç değil ama bide ben hiç umutlu değilim sadece 2 gündür kasıklarıma adet olucakmışım gibi ağrı giriyo o biraz benimumutlandırıyo ama içimde olmıcakmış gibi bir his var
 
Transfer'i gerçekleşen arkadaşlar, Lütfen bilgi verin, nasıl oluyor transfer?neyle yerleştiriyorlar?Acı oluyor mu? Benim 2 aşılamam da çok sancılı geçti, adeta kilitledim vücudumu çok kasıldım.Transferde de öyle olacaksam bayıltsınlar benii Çünkü benim öyle bir sorunum var, kasıyorum kendimi elimde olmadan.
 
Korkma acı olmuyor.sadece idrara sıkışık olmak rahatsız edıyor zaten 5dk dan uzun sürmüyo.ben işlem sonrası sürgü kullandım.ama bi hanım daha vardı 1saat tuttu çıkarken tuvaletini yapip çıktı mşlh iyi mesanesi varmış:)))
 
canım merak etme hiç acımıyo rahat düşün ol dua et süre oku sürekli ben öyle yapmistim
 
bende ramazandan sonra bi nefes nefese kalma başladı tamam kilom vardı da ramazandan öncede vardı hani o zaman böyle olmuyordu.yumurta büyüten iğnelerle sürekli arttı opu + ishalle zirve yaptı.şimdi biraz iyiyim ama geçmedi.hemen sanki sahada 2 tur kosmuş gibi nefes nefese kalıyorum terlemek de cabası 2 gram su içiyorum 10 gram terliyorum.bu sıralarda nerdeyse yalın ayak dolaşacağım hiç acık da olsa ayakkabı giymek istemiyor canım.

bende çok kasarım kendimi hsg çektirdin mi hiç. çatala düzgün yatarsan ani harekette bulunmazsan.hiç bir sıkıntı yok.ortamın ameliyathane görünümüne aldanma.bende senin gibi kasıp geriyorum diye kendimi iki elimi kapadım gözüme çataldayken görmeyince daha rahattım vajınal muayene gibi geldi geçti.2 dk dan az bile sürüyo olabilir önemli olan spekulumu yerlestırmeleri.
 
Öyle düşünme o iki gündür hissettiğin ağrılar bile belirti olabilir. Sen umudunu yüksek tut lütfen...
 
Arkadaşlar ben de hiçbir his yok. Batma, sıcak basması felan yok batma tutunma aşamasında olur si mi? Benim ki 3. Gün embriyosu ve daha iki gün bitti transfer olalı. Yani tutunma yarın başlıyor daha.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…