TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Sigara yakmissin kullanoyomusun yoksa :)

canım dondurulmuş 3. gün embriyosu çok sınırda bir değer 1 temmuzda transfer oldum
Doktorunla konustun mu o ne dedi? Cok zor gercekten yasamayan anlayamaz. Bu durumda bekleyip iki gün sonra testi tekrarlatir sanirim. Hic yorma kendini bol bol dinlen allahim insallah yuzumuze güler.

Ya bu testi erken yapma olayi da ne kadar dogru bilmiyorum bosu bosuna moral bozuluyor baksaniza kizlar

hemşire çok erken dedi ama forumda pek iç açıcı sonuç değil 2 gün sonra tekrarlıycam yükselir inşallah

Dogru oda var.boyandanda negatifse kendimi hazirlayim dio insan nebilim.ama bence arkasinki yukselcek 10. Gun ilk guni saymazsa

hemşire çok erken dedi ama forumda pek iç açıcı sonuç değil 2 gün sonra tekrarlıycam yükselir inşallah
Canim ya netten arastirip ederek kötülük yapiyoruz kendimize aslinda. Bugun ben de o sekilde olumsuza yordum bi belirtimi butun gun kafama takip durdum. Benim doktorum internetten hicbisey okuyup arastirip strese sokma kendini dedi bana ama ne mumkun. Bence yükselir gibime geliyor seninki çunku erken daha bak hemsire de soylemis. Sonucta su an hamilesin ve tutunmaya calisiyor bebegin moralini bozup onu da kötü etkileme

Betheone senin iki embriyo transfer edilmisti dimi canim 3.gun muydu hucre bolunmesi nasildi

yaşanılan kötü şeyler olumsuz düşüncelere yol açıyor inşallah kızlar dediğiniz gibidir bana tutunuyordur bebiş. düşünmesi bile o kadar güzelki düşünmeye kıyamıyor insan hep bir korku.
çabuk çocuk elde edenler hiç bilmez bunları

Aynen canim bundada var bir hayir biz daha bilincli anneler olacagiz insallah

Betheone senin iki embriyo transfer edilmisti dimi canim 3.gun muydu hucre bolunmesi nasildi
Canim evet iki tane kondu benim. Embriyolog ikisi de birinci kalite ama bi tanesi biraz daha iyi dedi bölunmesi yani. 3. Gün embriyosu ikisi de. Bu arada benim de ilk denemem

Canim evet iki tane kondu benim. Embriyolog ikisi de birinci kalite ama bi tanesi biraz daha iyi dedi bölunmesi yani. 3. Gün embriyosu ikisi de. Bu arada benim de ilk denemem
Nasilmis bolunmeleri acaba.benimki 2
Gunya onu sordum sadce riske almamk icin tek yumurta dedi.nasil 11 de 1 islem gordi sanssiz gbi olsanda o bir dollenip bolundu saglikli olarak oyonden sanslisin.6 7 dollenip 2.gune 1 tande kalabilrdi yada hic kalmayabilirdi dedi

Eşin geçici görevle mi gitti Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…