Sigara yakmissin kullanoyomusun yoksa :)Ayin 18i pazartesi benim tam bi hafta kaldi. Aslinda cuma gunu test yaptirmak ostiyorum ben ama doktorum saglikli sonuc vermez diyor. İzmirdeyim su an ailemin yaninda. Cuma gunu dönücem ve esim de sirnakta görevde. Test sonucunu bekleme falan herseyimi tek basima yapmak zorundayim pazartesi günü. Sonuc olumsuz olursa yalnizlik cok dokunacak gibi hissediyorum
3. gün dondurulmuş embrio transferi acaba bu değerde olup yükselen olmuşmudur?Ama sonucta gebelik var canim.bide kacinci gun transferi o onemli ona gore geriden gelebiloymus
Canim duydugum kadariyla 10sa derer yukselme ihtimali oluyormus. Senin de tam sinirda. Kacinci gun embriyosuydu senin?kızlar bugün 11. gün bhcg ise 9 çıktı çok düşük gibi sizce(
Yok canim kullanmiyorum ama stresten baslayabilirim dermişimSigara yakmissin kullanoyomusun yoksa :)
canım dondurulmuş 3. gün embriyosu çok sınırda bir değer 1 temmuzda transfer oldumCanim duydugum kadariyla 10sa derer yukselme ihtimali oluyormus. Senin de tam sinirda. Kacinci gun embriyosuydu senin?
Doktorunla konustun mu o ne dedi? Cok zor gercekten yasamayan anlayamaz. Bu durumda bekleyip iki gün sonra testi tekrarlatir sanirim. Hic yorma kendini bol bol dinlen allahim insallah yuzumuze güler.canım dondurulmuş 3. gün embriyosu çok sınırda bir değer 1 temmuzda transfer oldum
Canim senin 13.test gunun olmali iki gunun var.ilk gunu sayma 30 olur iki gune insallahcanım dondurulmuş 3. gün embriyosu çok sınırda bir değer 1 temmuzda transfer oldum
Canim sen takilma ona ilacin etkisi kesinlikle gtmistir bikere.daha dusuk takamlar cikardi ozman bence hamilesin iyi dusun iyi olsunhemşire çok erken dedi ama forumda pek iç açıcı sonuç değil 2 gün sonra tekrarlıycam yükselir inşallah
Canim ya netten arastirip ederek kötülük yapiyoruz kendimize aslinda. Bugun ben de o sekilde olumsuza yordum bi belirtimi butun gun kafama takip durdum. Benim doktorum internetten hicbisey okuyup arastirip strese sokma kendini dedi bana ama ne mumkun. Bence yükselir gibime geliyor seninki çunku erken daha bak hemsire de soylemis. Sonucta su an hamilesin ve tutunmaya calisiyor bebegin moralini bozup onu da kötü etkilemehemşire çok erken dedi ama forumda pek iç açıcı sonuç değil 2 gün sonra tekrarlıycam yükselir inşallah
yaşanılan kötü şeyler olumsuz düşüncelere yol açıyor inşallah kızlar dediğiniz gibidir bana tutunuyordur bebiş. düşünmesi bile o kadar güzelki düşünmeye kıyamıyor insan hep bir korku.Canim ya netten arastirip ederek kötülük yapiyoruz kendimize aslinda. Bugun ben de o sekilde olumsuza yordum bi belirtimi butun gun kafama takip durdum. Benim doktorum internetten hicbisey okuyup arastirip strese sokma kendini dedi bana ama ne mumkun. Bence yükselir gibime geliyor seninki çunku erken daha bak hemsire de soylemis. Sonucta su an hamilesin ve tutunmaya calisiyor bebegin moralini bozup onu da kötü etkileme
Aynen canim bundada var bir hayir biz daha bilincli anneler olacagiz insallahyaşanılan kötü şeyler olumsuz düşüncelere yol açıyor inşallah kızlar dediğiniz gibidir bana tutunuyordur bebiş. düşünmesi bile o kadar güzelki düşünmeye kıyamıyor insan hep bir korku.
çabuk çocuk elde edenler hiç bilmez bunları
Canim evet iki tane kondu benim. Embriyolog ikisi de birinci kalite ama bi tanesi biraz daha iyi dedi bölunmesi yani. 3. Gün embriyosu ikisi de. Bu arada benim de ilk denememBetheone senin iki embriyo transfer edilmisti dimi canim 3.gun muydu hucre bolunmesi nasildi
Can'ım ilk günü saymazsak 7.günü 1 embriyo transfer edildi 3.gün embriyosuYumiti senin transferinin kacinci gunu? Kac tane embriyo transfer edildi?
Senjn 9 hucreliydi dimi canim iyi kalitede ozman insa tutacakCan'ım ilk günü saymazsak 7.günü 1 embriyo transfer edildi 3.gün embriyosu
Nasilmis bolunmeleri acaba.benimki 2Canim evet iki tane kondu benim. Embriyolog ikisi de birinci kalite ama bi tanesi biraz daha iyi dedi bölunmesi yani. 3. Gün embriyosu ikisi de. Bu arada benim de ilk denemem
Eşin geçici görevle mi gitti Can'ımAyin 18i pazartesi benim tam bi hafta kaldi. Aslinda cuma gunu test yaptirmak ostiyorum ben ama doktorum saglikli sonuc vermez diyor. İzmirdeyim su an ailemin yaninda. Cuma gunu dönücem ve esim de sirnakta görevde. Test sonucunu bekleme falan herseyimi tek basima yapmak zorundayim pazartesi günü. Sonuc olumsuz olursa yalnizlik cok dokunacak gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?