TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

whiterose00 seninle geçen sene aynı topikteymişiz şimdi öğrendim.geçen yıl temmuzda tüp denemiştik yıne olmamişti.. kullanıcı adım farklıydı benim.

cnm masallah gözün aydın inş değerin kat kat katlanır cnm

Evet canim karnmdan bakti 1 cm gorundu kese 15 gun sonra cagrdi.endokrindeyim simdide
gözün aydın canım darısı kalp atışına inşallah

cnm asilamadan farkı yok zaten transferin Dr gorusursunuz o zaman cnm ona göre bir şey yaparlar

kızlar kan sonucu çıktı 23 temmuz transfer 146.21 değerim 2 embriyo yüklenmişti yüksek kaliteli allahıma şükür nasıl değer
maşallah çok güzel değerin hayırlı olsun

Ay allahım çok şükür inşallah endokrinden de bi sorun olmadan ayrılacaksın canim. Haber ver çıkınca
Canim endokrine gtmeden tsh kadin dogumcuya gosterdim.normal dedi.refarans araligi icerisindeya.ama endokrin 2 ve yukarisi bizim istemedigmiz bir rakam dedi.kani tekrarlaalim birde ek biseyler istedi ona gore konusalim dedi yarin tekarar gdcem kan sonucumu alip

Umarim bide onun ilacini baslamazlar.zaten fmf ve behcet icin 3 tane kolsisin kullaniyodum kesmceksin gebelikte dediler.dvt gecirdigim icin coraspin ve cleaxsan.bide troid ilaci eklenmez umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…