- 25 Temmuz 2016
- 348
- 326
- 23
Transfer'i gerçekleşen arkadaşlar, Lütfen bilgi verin, nasıl oluyor transfer?neyle yerleştiriyorlar?Acı oluyor mu? Benim 2 aşılamam
Canim hayirli olsuun. Masallah ne bereketlikızlar kan sonucu çıktı 23 temmuz transfer 146.21 değerim 2 embriyo yüklenmişti yüksek kaliteli allahıma şükür nasıl değer
Gidiyorz. Darisi bizlern basina :)
Hayırlı olsun canım Allah bizede nasip etsin inşallah pozitiflerikızlar kan sonucu çıktı 23 temmuz transfer 146.21 değerim 2 embriyo yüklenmişti yüksek kaliteli allahıma şükür nasıl değer
Bende kendiminkine gitmedim canim :)Hadi hayırlı haberler inşallah..Bende cuma gününe başka bir hastaneden kaçak randevu aldım :)) canım..
Doğrudur canım. Geçen sene temmuz topigindeydim.whiterose00 seninle geçen sene aynı topikteymişiz şimdi öğrendim.geçen yıl temmuzda tüp denemiştik yıne olmamişti.. kullanıcı adım farklıydı benim.
Masallah canim artik sayamiyorum hamislerimizi sanirim 9.sunkızlar kan sonucu çıktı 23 temmuz transfer 146.21 değerim 2 embriyo yüklenmişti yüksek kaliteli allahıma şükür nasıl değer
Canim net bsey demedi ama benim hesabima gore 4+6
cnm masallah gözün aydın inş değerin kat kat katlanır cnmArkadaslar hastaneden aradılar. Çok şükür pozitif. Değeri 40.9 düşük olduğunu söylediler. İki gün sonra tekrar gel testi deneyelim artış var mı bakalım dediler. Değeri çok mu kötü yoksa normal mi sizce.
gözün aydın canım darısı kalp atışına inşallahEvet canim karnmdan bakti 1 cm gorundu kese 15 gun sonra cagrdi.endokrindeyim simdide
cnm asilamadan farkı yok zaten transferin Dr gorusursunuz o zaman cnm ona göre bir şey yaparlarTransfer'i gerçekleşen arkadaşlar, Lütfen bilgi verin, nasıl oluyor transfer?neyle yerleştiriyorlar?Acı oluyor mu? Benim 2 aşılamam da çok sancılı geçti, adeta kilitledim vücudumu çok kasıldım.Transferde de öyle olacaksam bayıltsınlar beniiÇünkü benim öyle bir sorunum var, kasıyorum kendimi elimde olmadan.
maşallah çok güzel değerin hayırlı olsunkızlar kan sonucu çıktı 23 temmuz transfer 146.21 değerim 2 embriyo yüklenmişti yüksek kaliteli allahıma şükür nasıl değer
Sat ne senin canimCanim net bsey demedi ama benim hesabima gore 4+6
AnlayamadimSat ne senin canim
Ins canimKızlar bebislerimi aldım geldim inss hayirlisiyla sonuclansin
Canim endokrine gtmeden tsh kadin dogumcuya gosterdim.normal dedi.refarans araligi icerisindeya.ama endokrin 2 ve yukarisi bizim istemedigmiz bir rakam dedi.kani tekrarlaalim birde ek biseyler istedi ona gore konusalim dedi yarin tekarar gdcem kan sonucumu alipAy allahım çok şükür inşallah endokrinden de bi sorun olmadan ayrılacaksın canim. Haber ver çıkınca
Umarim bide onun ilacini baslamazlar.zaten fmf ve behcet icin 3 tane kolsisin kullaniyodum kesmceksin gebelikte dediler.dvt gecirdigim icin coraspin ve cleaxsan.bide troid ilaci eklenmez umarimCanim endokrine gtmeden tsh kadin dogumcuya gosterdim.normal dedi.refarans araligi icerisindeya.ama endokrin 2 ve yukarisi bizim istemedigmiz bir rakam dedi.kani tekrarlaalim birde ek biseyler istedi ona gore konusalim dedi yarin tekarar gdcem kan sonucumu alip
Son adet tarihin ne canimAnlayamadim
Hayırlı olsun canım kaçıncı gün embriyosukızlar kan sonucu çıktı 23 temmuz transfer 146.21 değerim 2 embriyo yüklenmişti yüksek kaliteli allahıma şükür nasıl değer
Ben yaptirdimKızlar anakarada tüp bebek yaptıran var mı aranızda?
5.gün embriyosu canimHayırlı olsun canım kaçıncı gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?