Son adet tarihin ne canim[/QUOTE 25 hazirandi ama tup benekte trsnsfer tarihinr gore hesapliyorlar
Hayırlı olsun canım kaçıncı gün embriyosu
Ben yaptirdim[/QUOTE
Anakarada nerede yaptırdınız?
Gözün aydın, sağlıkla kucağına al inşallah. Değerin de çok iyi maşallah.kızlar kan sonucu çıktı 23 temmuz transfer 146.21 değerim 2 embriyo yüklenmişti yüksek kaliteli allahıma şükür nasıl değer
hayırlı olsun tatlım insallahKızlar bebislerimi aldım geldim inss hayirlisiyla sonuclansin
Bugün transferin kaçıncı günüydüİkiz olabilir mi sizce kızlar değerlere göre?
Cnm bidahaki kan testinde iki katından çok fazla katlanirsa ikiz olabilir inşallah Allah gönlüne göre versin cnmİkiz olabilir mi sizce kızlar değerlere göre?
9. günü canım bu gün çarşamba tekrar vereceğimBugün transferin kaçıncı günüydü
Değerin artışına göre anlaşılır ikiz durumu
Canim hep yudum yudum su iç... boğazın hiç kuru kalmasın... istersen git sadece şu ile gargara yap.. kesinlikle rüzgârda kalma.. hapsirmamalisin.. hapsiracagini hissettiğin anda kolonya kokla ben öyle yapıyorumKızlar Boğaz'ımda şişlik var 2 gündür nane limon içmiyorum zararlı diye A101 de satılan zencefilli bitkisel drop lardan emiyorum . Başka bir öneriniz var mı ? Ilık su filan da içiyorum . Korkuyorum grip olacağım diyebugün 3 4 kez hapşurdum da sanırım sıcak diye her yeri açıyorum cereyanda kaldım . Adet Ağrı'm sabit hala ve göğüslerimi artık tanıyamaz hale geldim o kadar dolgun oldular ve acıyorlar
Allah gönlüne göre versin. Artış iki katından fazla olursa ikiz olma ihtimali olur tabi.9. günü canım bu gün çarşamba tekrar vereceğim
Canim benim doktorlar en iyisini düsünür sen merak etme içini ferah tut. İnsallah gerek kalmiycak bence kafanı bi de ona takmaUmarim bide onun ilacini baslamazlar.zaten fmf ve behcet icin 3 tane kolsisin kullaniyodum kesmceksin gebelikte dediler.dvt gecirdigim icin coraspin ve cleaxsan.bide troid ilaci eklenmez umarim
Hapşururken bebişlere zarar görmesin diye girdiğim şekilleri görsen halime gülerdin İçtiğim suyun haddi hesabı yok aslıcım. Tuvaletten çıkamıyorum resmen Kolonya iyi fikirmiş deneyeyim . Sende durumlar Nasıl ?Canim hep yudum yudum su iç... boğazın hiç kuru kalmasın... istersen git sadece şu ile gargara yap.. kesinlikle rüzgârda kalma.. hapsirmamalisin.. hapsiracagini hissettiğin anda kolonya kokla ben öyle yapıyorum
Canim 9. Güne göre yüksek sanki ikiz bebiş gelebilir sana da gözün aydın9. günü canım bu gün çarşamba tekrar vereceğim
Çok su içmen önemli değil önemli olan boğazın kuru kalmasınHapşururken bebişlere zarar görmesin diye girdiğim şekilleri görsen halime gülerdin İçtiğim suyun haddi hesabı yok aslıcım. Tuvaletten çıkamıyorum resmen Kolonya iyi fikirmiş deneyeyim . Sende durumlar Nasıl ?
Sanırım bende gördüm tatlım Hayırlı olsun . Darısı başımıza inşallah .Kızlar testi yaptım ben hayalet çizgi gibi görüyorum ama sizinlede paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?