TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Hrs Hastanesi Muammer doğan doktorum Kızılay da muayenesi var çok memnun kaldım

Kızlar Boğaz'ımda şişlik var 2 gündür nane limon içmiyorum zararlı diye A101 de satılan zencefilli bitkisel drop lardan emiyorum . Başka bir öneriniz var mı ? Ilık su filan da içiyorum . Korkuyorum grip olacağım diye bugün 3 4 kez hapşurdum da sanırım sıcak diye her yeri açıyorum cereyanda kaldım . Adet Ağrı'm sabit hala ve göğüslerimi artık tanıyamaz hale geldim o kadar dolgun oldular ve acıyorlar

Canim hep yudum yudum su iç... boğazın hiç kuru kalmasın... istersen git sadece şu ile gargara yap.. kesinlikle rüzgârda kalma.. hapsirmamalisin.. hapsiracagini hissettiğin anda kolonya kokla ben öyle yapıyorum

Umarim bide onun ilacini baslamazlar.zaten fmf ve behcet icin 3 tane kolsisin kullaniyodum kesmceksin gebelikte dediler.dvt gecirdigim icin coraspin ve cleaxsan.bide troid ilaci eklenmez umarim
Canim benim doktorlar en iyisini düsünür sen merak etme içini ferah tut. İnsallah gerek kalmiycak bence kafanı bi de ona takma

Canim hep yudum yudum su iç... boğazın hiç kuru kalmasın... istersen git sadece şu ile gargara yap.. kesinlikle rüzgârda kalma.. hapsirmamalisin.. hapsiracagini hissettiğin anda kolonya kokla ben öyle yapıyorum
Hapşururken bebişlere zarar görmesin diye girdiğim şekilleri görsen halime gülerdin İçtiğim suyun haddi hesabı yok aslıcım. Tuvaletten çıkamıyorum resmen Kolonya iyi fikirmiş deneyeyim . Sende durumlar Nasıl ?

Çok su içmen önemli değil önemli olan boğazın kuru kalmasın
Vallahi benim de göğüslerim sanki benim göğüslerim değil kolonya koklarken derin nefes al burun kanatlarındaki iyice açılsın

Cok acikiyirum kizlar adet öncesinde de çok acikip olurdum hafif tuvalete cikacak gibi karnim ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…