Yok canm tup bebekte transfer tarihine gore transfer oldugun gun 14 gunluk hamile gbi oluyosunSon adet tarihine göre hesaplanıyor diye biliyorum ben de
Canim benimki aynrn boyle hayaliydi test yaptir pozitif bu.gozunaydinKızlar testi yaptım ben hayalet çizgi gibi görüyorum ama sizinlede paylaşmak istedim
Bende gördüm galiba, ay hadi inşallah.Kızlar testi yaptım ben hayalet çizgi gibi görüyorum ama sizinlede paylaşmak istedim
Canim sende mi hamissin gorunmuyorsun topikte cok sevindim takvim yapmissinHerkes için hayırlısı olsun sizin bu yaşadıklarınızı yasamama az kaldı bende reglimi bekliyorum bunca zamandır gelmesin diye her ay dua ediyordum şimdide bi an önce gelsin istiyorum
Canım eşim bilmiyor yaptığımı oyüzden erken yapamam kan testi üzülürüz diye sakın yapma demişti çünkü ama yarın sabahtan tekrar idrarı tekrarlıcamBende gördüm galiba, ay hadi inşallah.
Kanda kesin çıkar o zaman. Erken yapmayı düşünüyormusun?
Canim bence direk kan yap surpriz yap :)Canım eşim bilmiyor yaptığımı oyüzden erken yapamam kan testi üzülürüz diye sakın yapma demişti çünkü ama yarın sabahtan tekrar idrarı tekrarlıcam
İlk idrarla yap o zaman, daha net gözükür bu sefer.Canım eşim bilmiyor yaptığımı oyüzden erken yapamam kan testi üzülürüz diye sakın yapma demişti çünkü ama yarın sabahtan tekrar idrarı tekrarlıcam
Saol canım inşallah böyle gider cumartesi kan testi günüm aslında bugün daha 7. günüm:)İlk idrarla yap o zaman, daha net gözükür bu sefer.
Şimdiden gözün aydın, perşembe günü mü kan testi günün?
Aslında süper olur canım ama yarında bi bakıyım diyorum idrarda sonra olmazsa gidip yaptırabilirim:)Canim bence direk kan yap surpriz yap :)
Canim senin kacinci gun embriyosuydu.bende 9.gun yapmistim ayni bu sekil cikmsti 2.gun embryosuSaol canım inşallah böyle gider cumartesi kan testi günüm aslında bugün daha 7. günüm:)
3. Gün cnm 2 embriyo transfer edildi 25 temmuzda:)Canim senin kacinci gun embriyosuydu.bende 9.gun yapmistim ayni bu sekil cikmsti 2.gun embryosu
Cnm inss kanada güzel bir değer görürsün inşallah gözün aydınKızlar testi yaptım ben hayalet çizgi gibi görüyorum ama sizinlede paylaşmak istedim
Korkma acı olmuyor.sadece idrara sıkışık olmak rahatsız edıyor zaten 5dk dan uzun sürmüyo.ben işlem sonrası sürgü kullandım.ama bi hanım daha vardı 1saat tuttu çıkarken tuvaletini yapip çıktı mşlh iyi mesanesi varmış:)))
Yok canin ya :) igne asamasindayim daha uğur olsun diye yaptik inşaAllah silmek zorunda kalmamCanim sende mi hamissin gorunmuyorsun topikte cok sevindim takvim yapmissin
3. Gün cnm 2 embriyo transfer edildi 25 temmuzda:)
Iyi yapmissim canm bak bu topikte ugurlu fire vermeden 10 a yakin annemiz varYok canin ya :) igne asamasindayim daha uğur olsun diye yaptik inşaAllah silmek zorunda kalmam
İlişki yasak...sakınnnnnKizlar bir sey sorcam size.pozitifu gordukten sonra iliskide bulundunuzmu zarari olurmu ben cok korkuyorum.cesaret edemem gbi geliyor hic
Nezamana kadar doktora soramadim.benim isime geliyir artik cocuk olcak diye gun asiri bikmistim :) erkeklr ama bizim gbi degilİlişki yasak...sakınnnnn
canim kefir ic ben kefirle ilacsz atlattm. Direncni yukseltyor. Bol su icKızlar Boğaz'ımda şişlik var 2 gündür nane limon içmiyorum zararlı diye A101 de satılan zencefilli bitkisel drop lardan emiyorum . Başka bir öneriniz var mı ? Ilık su filan da içiyorum . Korkuyorum grip olacağım diyebugün 3 4 kez hapşurdum da sanırım sıcak diye her yeri açıyorum cereyanda kaldım . Adet Ağrı'm sabit hala ve göğüslerimi artık tanıyamaz hale geldim o kadar dolgun oldular ve acıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?