TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Herkes için hayırlısı olsun sizin bu yaşadıklarınızı yasamama az kaldı bende reglimi bekliyorum bunca zamandır gelmesin diye her ay dua ediyordum şimdide bi an önce gelsin istiyorum
Canim sende mi hamissin gorunmuyorsun topikte cok sevindim takvim yapmissin

Bende gördüm galiba, ay hadi inşallah.
Kanda kesin çıkar o zaman. Erken yapmayı düşünüyormusun?
Canım eşim bilmiyor yaptığımı oyüzden erken yapamam kan testi üzülürüz diye sakın yapma demişti çünkü ama yarın sabahtan tekrar idrarı tekrarlıcam

Canım eşim bilmiyor yaptığımı oyüzden erken yapamam kan testi üzülürüz diye sakın yapma demişti çünkü ama yarın sabahtan tekrar idrarı tekrarlıcam
İlk idrarla yap o zaman, daha net gözükür bu sefer.
Şimdiden gözün aydın, perşembe günü mü kan testi günün?

:)) Ya benim 2 aşılamamda da korkma alttan muayene gibi, basit demişlerdi ama en az rahim filmi kadar acı geçmişti.Ben çok kasıyorum kendimi ondan sanırım.O yüzden çok korkuyorum minitooglum

Ya ben çok aktif değilim forumda.Fakat bu topiği sevdim :) Çok olumlu sonuç alanlar var.ve bunlar bize ümit oluyor. Olumlu sonuç alanları tek tek tebrik ediyorum.Olumsuz olanlara da sabır ve ümit diliyorum.Asla pes etmeyin lütfennn... Arkadaşlar, benim son regl tarihim 26'sı. Bugün 7. günüm tedavimde.yaklaşık olarak kaç gün sonra yumurta toplama işlemim olur sizce?Merak ediyorum da S:

Kizlar bir sey sorcam size.pozitifu gordukten sonra iliskide bulundunuzmu zarari olurmu ben cok korkuyorum.cesaret edemem gbi geliyor hic

Hcanim
canim kefir ic ben kefirle ilacsz atlattm. Direncni yukseltyor. Bol su ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…