TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Nezamana kadar doktora soramadim.benim isime geliyir artik cocuk olcak diye gun asiri bikmistim :) erkeklr ama bizim gbi degil
Haklısın cnm bende aynı şeyi düşündüm hatta ama dr a sormak lazım transferden sonra bile aslında çoğu yerde araştırdığımda sakıncası olmadığını ama tedbir olarak drların önermediğğ yaZıyo

Transferden sonra gebelik testi yapıncaya kadar ilişki yasak

Kızlar merhaba Şubat ayında ilk tüp bebek tedavimle hamile kaldım fakat 8..haftada pıhtılaşma dan dolayı kaybettim bebeğimi bu ay da dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum bugün 7. Günüm ve kan testi yaptırdım 15.1 çıktı sizce umit varmı yükselebilir mi çok düşük. Mu degerimm

10 san sonrası hamile diye biliyorum Can'ım hadi hayırlısı iki güne tekrar et testi

Hayir tabiki canim dusuk degil daha 7.gun.hayirli olsun hic takma bile yukselir o.pihtilasma bende de var canm kan sulandirici kulanmamismiydin

Pıhtılaşma yi sonradan öğrendik canım suan 0.4 oksapar kullanıyorum inşallah vardır kızlar hep birlikte gün sayarız bu topikte

Canim bide ne sorcam ben transferin 3. Günü gonapeptly vuruldum ama çatlama iğnesi değil o sence değerimı bu iğne. Etkiler mi ben çatlatma ignesinde var saniyorum sadece

Sislik ishal gecti beklemedeyim arada zor kalkiom yerimden.arabada sarsilirken kasıklarına agri kramp benzeri girip cikan var mi

Kaclik kullanıyosun canım bide hangi genlerinde var
Canim bende 0.4 kullaniyorum bilmiyirum 4 gen calisilmis 2 genimde var.ben dvt emboli gecrdim 2 sene once ozaman sasrdilar sebepsiz genc hasta nasil olur diye ozaman yapilmisti gen tahlili.dusukten ziyade tekrar pihti atma riskine karsi veriyorlar bana.coraspin iciyorum yaninda sanada veridlermi

Evet canım coraspirin de alıyorum yanında

Kızlar gece 7-8 kere wc ye gıttım bukadar çok idrara çıkma normalmi ve mens olcam gibi aşırı ağrı başladı hiç iyi ruyalar görmedım bugun 12.gunum. kan vercem 2.kez felaket korkuyorum Allah rızası için dua edın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…