TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

kızlar kan sonucu çıktı 23 temmuz transfer 146.21 değerim 2 embriyo yüklenmişti yüksek kaliteli allahıma şükür nasıl değer
Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin.

Kızlar bebislerimi aldım geldim inss hayirlisiyla sonuclansin
Güzel haberler alırız inş
Kızlar testi yaptım ben hayalet çizgi gibi görüyorum ama sizinlede paylaşmak istedim
gözün aydın canım

Canım wc ye gitmen çok normal. Hatta gebeliğin belirtileri arasında sayılıyor. Adet hissine çok doğal. Bende neden kaşık ağrısı çekmiyorum diye düşünüyorum. Göğüslerimde büyüme olmadı. Değeri de düşük olunca korkuyorum. Bu düşüncelerimizi bebeklerin kalp atışını duyan kadar korku içinde olacağız. İnşallah güzel haberler alıriz.

cnm inss yükselir son günlerde artış da fazla oluyor stres yapma yeter cnm

Canim bide ne sorcam ben transferin 3. Günü gonapeptly vuruldum ama çatlama iğnesi değil o sence değerimı bu iğne. Etkiler mi ben çatlatma ignesinde var saniyorum sadece
Yok cnm sadece catlatma ignelerinde var
cnm inss kat kat artmıştır yaşadıklarında normal merak etme

Pıhtılaşma olan arkadaşlarım..bu durum nasıl anlaşiliyor kanda pıhtılaşma zamanı pt falan bakılıyo onunlamı yoksa başka bi değeremi bakılıyo acaba bende böyle bi durum mu var gecen sene tüp ,kımyasal gebelıkle sonuçlandı tam adet olacağim gun oldum

benim ishalim baya iyi oldu araba sarsıntısında yada ani harekette kramp girip çıkıyor karnıma biraz o kadar sizlerin nasıl kaldı 10 gün bu 10 gün geçmek bilmez

Üniversite hastanesinde genetik bölümüne gidip test yaptırıyorsun canım hersey olabilir bi baktır

ay içimden progestan fitil koymak gelmiyo sıcakta hiç iyi gitmiyo cayır cayır yanıyoruz burda

Kuzum korkma.hepsi normal inan bak dun baska arkdsada yazdim.ped le dolastim ve sancidan agladim okfar adet sancisi gbiydi.gece 2 3 kez kalkyorum ama su ictigimden sanirim.dualarm seninle

kızlar Günaydın yarın inşallah yüksek bir değer çıkar hiç uyuyamiyorum sıcak basıyor heyecandan yarın ola Hayır ola insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…