TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Kizlar test yapacak olanlar hepinizden hber bekliyorum.allahim emeklerinizi boşa cikarmasin

Kızlar günaydın içimde hep bebiş ya da bebişler benimle gibi bir his var Böyle değişik garip bir mutluluk ... Öyle bir ferahlık var ki anlatamam ama bir taraftan da kendimi fazla kaptırıp negatif olursa yıkım olur diye tedirginim . Bu hormonlar beni mahvetti . Bu arada transferden sonra 6 . Günüm

benim bir tane 4 tanesini de dondurduk dediler.birinci kalite 4 tane oluyo galiba.

Allah nasip etsin etmesin sonuçlanana kadar fiili hamile sayılıyorsun zaten canım.içinde bir canlı var.bana 6. gün tutunsun diye iğne verdi 4 gün sonra vurulacağım.

herkesin tüp ile ilk çocuk galiba tüple 2. çocuğu yapan var mı topik de?

Canim senin 5.gun embriyosu bugun idrarda yapsana :) yada yarin.

Buarada aklinda olsun testi kendin yaptrabilirsin merkeze gtmene gerek yok kese icin bile baska biryere gttim ben.sonuc attim whatsaptan.cunku 210 tl muayne ucreti vermek gereksiz geldi bana

Kızlar aranizda TSH si yüksek olan var mı. Kaç ve hangi ilacı kullaniyorsunuz

Buarada aklinda olsun testi kendin yaptrabilirsin merkeze gtmene gerek yok kese icin bile baska biryere gttim ben.sonuc attim whatsaptan.cunku 210 tl muayne ucreti vermek gereksiz geldi bana
Can'ım cuma günü yapacağım idrar testini kendi kendime öyle söz verdim eşime kalsa onu da yaptırmayacak o işteyken yapacağım . Testi zaten kendim yaptıracağım ben Tekirdağ da yaşıyorum. Takiplerim burda olacak

Yüce Allahtan hayırlısı demiştik hep.belki vakti vardır daha canım lütfen üzülme.yıne olur.bak bende 2.yi denedım.yıne olmazsa 3.yü denicez 1 sene sadece maddi durumu ayarlamaya çalıştık.Allah yardım edecektır.sevgilerimle..

Kızlar sonucumu henüz aldım.385.76 çıkmış 2gun önce 128di.tek embriyo için nasıl anlayan arkadaşlar ltfn cvp verin.fazlamı olmuş ikiz mikiz olmasın bide?:)Allahım nolur bu kez yavrumu bağişla çok bekledim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…