test günü mü?kızlar Günaydın yarın inşallah yüksek bir değer çıkar hiç uyuyamiyorum sıcak basıyor heyecandan yarın ola Hayır ola insallah
Allah nasip etsin etmesin sonuçlanana kadar fiili hamile sayılıyorsun zaten canım.içinde bir canlı var.bana 6. gün tutunsun diye iğne verdi 4 gün sonra vurulacağım.Kızlar günaydın içimde hep bebiş ya da bebişler benimle gibi bir his var Böyle değişik garip bir mutluluk ... Öyle bir ferahlık var ki anlatamam ama bir taraftan da kendimi fazla kaptırıp negatif olursa yıkım olur diye tedirginim . Bu hormonlar beni mahvetti . Bu arada transferden sonra 6 . Günüm
Oğlum doğal gebelıkten 7.5 yaşinda.sonra myomlar cart curt derken olmadı.2.yi tüple kazancaz inş.herkesin tüp ile ilk çocuk galiba tüple 2. çocuğu yapan var mı topik de?
bakalım tatlı bir kız yoldadır inşallah.oğlunuzu sezeryan ile mi dünyaya getirdiniz?Oğlum doğal gebelıkten 7.5 yaşinda.sonra myomlar cart curt derken olmadı.2.yi tüple kazancaz inş.
Canim senin 5.gun embriyosu bugun idrarda yapsana :) yada yarin.Kızlar günaydın içimde hep bebiş ya da bebişler benimle gibi bir his var Böyle değişik garip bir mutluluk ... Öyle bir ferahlık var ki anlatamam ama bir taraftan da kendimi fazla kaptırıp negatif olursa yıkım olur diye tedirginim . Bu hormonlar beni mahvetti . Bu arada transferden sonra 6 . Günüm
Buarada aklinda olsun testi kendin yaptrabilirsin merkeze gtmene gerek yok kese icin bile baska biryere gttim ben.sonuc attim whatsaptan.cunku 210 tl muayne ucreti vermek gereksiz geldi banaKızlar günaydın içimde hep bebiş ya da bebişler benimle gibi bir his var Böyle değişik garip bir mutluluk ... Öyle bir ferahlık var ki anlatamam ama bir taraftan da kendimi fazla kaptırıp negatif olursa yıkım olur diye tedirginim . Bu hormonlar beni mahvetti . Bu arada transferden sonra 6 . Günüm
Evt cnm sezeryan oldum. Bu da öyle olur artık..birazdan kan vercem 12.gunum.bakalım tatlı bir kız yoldadır inşallah.oğlunuzu sezeryan ile mi dünyaya getirdiniz?
Can'ım cuma günü yapacağım idrar testini kendi kendime öyle söz verdim eşime kalsa onu da yaptırmayacak o işteyken yapacağım . Testi zaten kendim yaptıracağım ben Tekirdağ da yaşıyorum. Takiplerim burda olacakBuarada aklinda olsun testi kendin yaptrabilirsin merkeze gtmene gerek yok kese icin bile baska biryere gttim ben.sonuc attim whatsaptan.cunku 210 tl muayne ucreti vermek gereksiz geldi bana
Aminnn canim saol ikizmi peki ben ikiz cok istiyorum ya yaparlarmi bilmiyorum daha konusmadik onuAynen canim allahim sanada sizlerede nasip etsin insallah
Vakti zamanı değildi belki de. İnşallah en yakın Zaman da kısmet olur.Kızlar Merhaba benim Sonucum negatif. Sonuç bekleyenler inşallah pozitifi görürsünüz.
Cok Geçmiş olsun ya cok uzuldumKızlar Merhaba benim Sonucum negatif. Sonuç bekleyenler inşallah pozitifi görürsünüz.
Yüce Allahtan hayırlısı demiştik hep.belki vakti vardır daha canım lütfen üzülme.yıne olur.bak bende 2.yi denedım.yıne olmazsa 3.yü denicez 1 sene sadece maddi durumu ayarlamaya çalıştık.Allah yardım edecektır.sevgilerimle..Kızlar Merhaba benim Sonucum negatif. Sonuç bekleyenler inşallah pozitifi gör
Kızlar Merhaba benim Sonucum negatif. Sonuç bekleyenler inşallah pozitifi görürsünüz.
ürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?