TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Pozitif sonuçlanan arkadaşlar ..bana ilaçlarıma aynen devam etmem gerektiği söylendi.estrofem dekort falan butun hepsi devammış... ben kesilecek dıye bılıyordum siz nasıl yaptınız bu işi???bebeğe zararı var dıye biliyorum

baya iyi değerlerin hatta daha erken bile görebilirsin keseyi

minitooglum bu sezeryan saatlerini kararlaştırınca doktorlar hep günün sabahı 8-10 arası mı veriyor bi fikrin var mı?

minitooglum bu sezeryan saatlerini kararlaştırınca doktorlar hep günün sabahı 8-10 arası mı veriyor bi fikrin var mı?
Evt butun ameliyatlar sabah erken yapılır zaten gece 12den sonra yeme içme yasaklanıyo.sen ne çabuk sezeryana geçtin kız ben daha bhcg deyim:)))))

Evt butun ameliyatlar sabah erken yapılır zaten gece 12den sonra yeme içme yasaklanıyo.sen ne çabuk sezeryana geçtin kız ben daha bhcg deyim:)))))
hehe fahri hamileliğin tadını çıkarayım az gelin güvey olayım kendi kendime.kesin çıkaramam diye sezeryan derler bana olursa da :)

maşallah çok güzel değerin gözün aydın bence sorun yok cnm değerlerinde

kacinci günlerin sonucu canim bunlar

canım sen ilk kan testini kaçıncı gün yaptirdin

nasıl gecer bu 10 gün .10 gün içinde bi şeylere üzülmekten sinir olmaktan çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…