- 25 Temmuz 2016
- 348
- 326
- 23
baya iyi değerlerin hatta daha erken bile görebilirsin keseyiKızlar sonucumu henüz aldım.385.76 çıkmış 2gun önce 128di.tek embriyo için nasıl anlayan arkadaşlar ltfn cvp verin.fazlamı olmuş ikiz mikiz olmasın bide?:)Allahım nolur bu kez yavrumu bağişla çok bekledim...
Evt butun ameliyatlar sabah erken yapılır zaten gece 12den sonra yeme içme yasaklanıyo.sen ne çabuk sezeryana geçtin kız ben daha bhcg deyim:)))))minitooglum bu sezeryan saatlerini kararlaştırınca doktorlar hep günün sabahı 8-10 arası mı veriyor bi fikrin var mı?
hehe fahri hamileliğin tadını çıkarayım az gelin güvey olayım kendi kendime.kesin çıkaramam diye sezeryan derler bana olursa da :)Evt butun ameliyatlar sabah erken yapılır zaten gece 12den sonra yeme içme yasaklanıyo.sen ne çabuk sezeryana geçtin kız ben daha bhcg deyim:)))))
cnm doğru zaman gelmemiş demek ki hayırlısı olsun canımKızlar Merhaba benim Sonucum negatif. Sonuç bekleyenler inşallah pozitifi görürsünüz.
maşallah çok güzel değerin gözün aydın bence sorun yok cnm değerlerindeKızlar sonucumu henüz aldım.385.76 çıkmış 2gun önce 128di.tek embriyo için nasıl anlayan arkadaşlar ltfn cvp verin.fazlamı olmuş ikiz mikiz olmasın bide?:)Allahım nolur bu kez yavrumu bağişla çok bekledim...
Evet cnm dün oldurosebady senin transfer oldumuydu?
ay benimde 31 temmuzda oldu yani tutarsa bizim 17-18 nisan gibi mi doğması lazım ?transfer zamanına göre araştırınca 24 nisan çıkmıştı banaEvet cnm dün oldu
Evet cnm inss sağlıkla gebe kalirizay benimde 31 temmuzda oldu yani tutarsa bizim 17-18 nisan gibi mi doğması lazım ?transfer zamanına göre araştırınca 24 nisan çıkmıştı bana
Transfer zamanına göre değil cnm adet tarihinden hesaplanıyoray benimde 31 temmuzda oldu yani tutarsa bizim 17-18 nisan gibi mi doğması lazım ?transfer zamanına göre araştırınca 24 nisan çıkmıştı bana
kacinci günlerin sonucu canim bunlarKızlar sonucumu henüz aldım.385.76 çıkmış 2gun önce 128di.tek embriyo için nasıl anlayan arkadaşlar ltfn cvp verin.fazlamı olmuş ikiz mikiz olmasın bide?:)Allahım nolur bu kez yavrumu bağişla çok bekledim...
10. Ve 12. Gunler Cnm. Yalnız şuan aşırı ağrım var mens olcam gibi..normal karşilayıp sakin olmaya zorlicam kendimi.kacinci günlerin sonucu canim bunlar
Degerin iyi canim artış da iyi. Allah tamamına erdirsin.tek gebelik bence. Agrilarin da normal.sıkintı yapma10. Ve 12. Gunler Cnm. Yalnız şuan aşırı ağrım var mens olcam gibi..normal karşilayıp sakin olmaya zorlicam kendimi.
İkiz olabilir mi sizce kızlar değerlere göre?
ay benimde 31 temmuzda oldu yani tutarsa bizim 17-18 nisan gibi mi doğması lazımEvet cnm dün oldu
canım sen ilk kan testini kaçıncı gün yaptirdinKızlar sonucumu henüz aldım.385.76 çıkmış 2gun önce 128di.tek embriyo için nasıl anlayan arkadaşlar ltfn cvp verin.fazlamı olmuş ikiz mikiz olmasın bide?:)Allahım nolur bu kez yavrumu bağişla çok bekledim...
tamam canım gördün Sağol birdaha sormusummcanım sen ilk kan testini kaçıncı gün yaptirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?